Gość: grzybiarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:44 pojawiły się pierwsze grzyby co wy na to?ja wybieram sie we czwartek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: David Re: grzyby IP: *.pcz.pl 05.06.07, 12:38 W sobote na targu widziałem jak ktoś juz sprzedwał miał kilka dużych prawdziwków, ale jak to bywa na poczatku grzybobrania trzeba sie dużo nachodzic, a efekty mizerne, Ja jeszcze poczekam ze 2-3 tygodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zazu104 Re: grzyby 08.06.07, 16:48 A my znaleźliśmy wczoraj w Zwierzyńcu maleńkiego prawdziwka- już się suszy. Już się nie mogę doczekać tegorocznych zbiorów. Obawa tylko przed kleszczami! Darz koszyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Re: grzyby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:51 oj słabiutko wczoraj 1 prawdziwek 3 czerwone kozaki i kilka kurek-darz grzyb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: grzyby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 08:54 poczekaj coś taki napalony jeszcze nie sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Re: grzyby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 18:18 nie jestem napalony tylko jestem prawdziwym grzybiarzem i nie jezdze na grzyby tylko w sezonie-darz grzyb Odpowiedz Link Zgłoś