Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 09:32 czy polecacie zespół GALERIA na wesele? czy grają tylko a czy tez potrafią fajnie zabawić gości weselnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: art Re: Galeria-wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 12:47 slyszalem ze badziew ale tylko slyszalem od ludzi ktorzy mieli okazje byc na weselu z ich udzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Galeria-wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 14:22 ja słyszalam ze na studniowkach fajnie grają...wesela im nie wychodzą? to jest znany zespol? Odpowiedz Link Zgłoś
ilka_ka Re: Galeria-wesele 04.09.07, 17:36 a ja słyszałam że są niesłowni i jak się umawiają to na bank nie przyjadą.. odkładają, przekładają.. umówisz sie z nimi na próbe, żeby ich posłuchać - na 100% nie przyjdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Galeria-wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.07, 15:13 ludzie czy wy zawsze musicie wypisywac jakies minusy jesli kobieta chce wiedziec jak graja to nie piszcie czy sa slowni czy nie bo to nie ma nic wspolnego z graniem p.s. slyszalam ich wiele razy i uwazam ze graja ok ,nie robia dlugich przerw na weselach i co najwazniejsze zabawaja gosci a nie wspomne o ich szol rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galeria Re: Galeria-wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 17:29 To zle Pani słyszała a rozpowiadanie żeczy nie sprawdzonych troszkę nie przystoi... Nie sprawdziała Pani na własnej skórze "naszej niesłowności" wiec nie rozumie wypowiedzi... P.S. Mamy zasadę że nie zapraszamy gości na próbe... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Galeria-wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.01.08, 18:01 Polecam Galerie, super zespół. Miałem właśnie ich brać na wesele, ale w końcu zdecydowaliśmy się ze względów rodzinnych na Respekt:) Odpowiedz Link Zgłoś