Gość: sis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:58 Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: romans w pracy IP: *.inowroclaw.mm.pl 28.09.07, 23:47 Najpierw spotkają się ich oczy, później spotkają się ich ręce, później spotkają się ich usta, jeszcze później spotkają się w urzędzie stanu cywilnego. Na końcu spotkają się ich adwokaci w sprawie o rozwód. A tak poważnie, romans w pracy to nie jest zbyt wygodne. Najpierw same słodkości (jak wyżej opisałem) a później będziecie się unikać. Niewygoda sytuacji polega na tym że nie zawsze będziecie mieli gdzie uciekać. Często będziecie zdani na swoją obecność. Zdecydowanie odradzam jakiekolwiek romanse a zwłaszcza w pracy. Nie ma to jak niezależność. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sypo Re: romans w pracy IP: 80.51.159.* 29.09.07, 09:14 a stare rosyjskie powiedzenie mówi; gdzie rabotajesz tam nie ru..esz!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: romans w pracy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.09.07, 21:11 na razie jest fajnie, ale co będzie jak mi się znudzi. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś