Gość: ubiegajaca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 16:50 co sadzicie o konkursie w urzedzie miejskim na wybór pracownika ja juz ubiegam sie drugi raz i nici z tego mam wykształcenie w danym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGA Re: konkurs na urzednika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 17:20 JA RÓWNIEŻ MAM WYKSZTAŁCENIE ADMINISTRACYJNE-TO ODPISALI MI PISEMKO, ŻE MÓJ PROFIL WYKSZT. NIE ODPOWIADA ICH WYMAGANIOM !! SZKODA GADAĆ-A NA LIŚCIE OSÓB KTÓRE SIĘ ZAKWALIFIKOWALI TO SAME NAZWISKA ZNAJOMYCH, LUB RODZINY PRACOWNIKÓW URZĘDU. WIEM COŚ NA TEN TEMAT, BO DOKŁADNIE NA TYM STANOWISKU PRACOWAŁAM JAKO STAŻYSTKA... ALE JAK SIĘ NIE MA KASY I PLECÓW TO SZKODA SKŁADAĆ PODANIA BO TO JEDNA WIELKA FIKCJA, JUŻ DAWNO WIADOMO KTO BĘDZIE PRACOWAŁ NA TYM STANOWISKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: konkurs na urzednika IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.07, 18:08 juz kilka lat pracuje w jednej ze szkół tarnobrzeskich.Kazdy nowo zatrudniony , a jest tych osób kilka,to znajomi pracowników urzędu, dyrektora, znajomi znajomych i są zatrudniani mimo że niektorzy z nich nie mają żadnego kierunkowego wykształcenia, a kurs pedagogiczy zaliczają w trakcie pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żdzichu Re: konkurs na urzednika IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 06.11.07, 18:14 Pracownikiem roku powinien zostać nasz kolega dowudca brygady rysiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: konkurs na urzednika IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.07, 19:15 czy ktoś wie kiedy będzie rozstrzygnięty konkurs na stanowisko w ewidencji ludności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: konkurs na urzednika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 20:18 no i jak nie masz znajomości to cię nie zatrudnią.Kiedyś było ogłoszenie dla dwóch osób,były to stanowiska typowo administracyjne. Okazało się, że nie ma po co składać cv ponieważ na tych stanowiskach są już zatrudnione osoby, a ogłoszenie ze względów proceduralnych trzeba było umieścić.Na tym właśnie polega zatrudnianie."Pocztą pantoflową" daje się cynk znajomym i konkurs jest ogłaszany i unieważniany, aż ktoś "właściwy" spełni jakims cudem wymagania. Jest jeszcze inny sposób, ale myślę,że jesteś szanującą się kobietą i honor by ci na to nie pozwolił. Odpowiedz Link Zgłoś