Gość: poszukuje IP: 80.51.159.* 11.02.08, 14:29 moze ktos z was orientuje sie czy w tbg przyjmuje dobry specjalista dermatolog dla dzieci jest to bardzo wazne prosze o odp! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: dermatolog dla dzieci-pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 14:51 słyszałem że w starym pogotowiu ale nie mogę Cię zapewnić na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: dermatolog dla dzieci-pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 18:40 Dermatolog tak samo jak okulista jest lekarzem dla wszystkich dużych i małych nie ma żadnych podziałów i istotnie przyjmują w Przych Specj w Tbg przy ul. Mickiewicza - tak jak ktoś podał w starym pogotowiu codziennie rano od 8.15 do 11.00 a poniedziałek i czwartek jeszcze dodatkowo od 15.00 do 18.00 rejestracja czynna codziennie już od 6.30 ale do lek .przyjmującego codziennie rano wystarczy przyjść w jego godz. pracy i wtedy można bez problemu się zarejestrować i być od razu przyjętym, nie trzeba skierowania ,nie ma rejonizacji ,tylko potrzebne jest: pesel i ubezpieczenie które niestety teraz ważne jest tylko 1 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: dermatolog dla dzieci-pilne IP: 80.51.159.* 11.02.08, 19:39 dzieki za tak wyczerpujaca odpowiedz ktora i tak mnie niesatysfakcjonuje,bo to ze w starym pogotowiu sa tacy lekarze to kazdy wie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: dermatolog dla dzieci-pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 22:46 dermatolog jest jeszcze w przychodni nr 2 na Targowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dermatolog dla dzieci-pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 23:09 Polecam Pania doktor Leokadię Kałdan. Jest ordynatorem Dermatologii w szpitalu w Stalowej Woli i tam też przyjmuje prywatnie. Koszt wizyty 70 zł. W Tarnobrzegu nie ma dobrych dermatologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: dermatolog dla dzieci-pilne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.02.08, 12:57 Polecam panią Piątkowską. Przyjmuje w przychodni w Machowie albo prywatnie w Tbg w domku na wymysłowie. Najlepiej zadzwonić do przychodni 855-59-53 pon, wt, czw. Odpowiedz Link Zgłoś