Gość: zenek IP: 10.128.133.* 02.01.02, 18:00 Siarka pogrywa w III lidze, a moja Stal Mielec tuła się po IV. Nie jest jeszcze tak żle w Tarnobrzegu:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vio Re: Czemu tak narzekacie? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 18:43 W Mielcu było źle ale teraz już wychodzicie z dołka. Natomiast Tarnobrzeg już jest nisko ale moim zdaniem dno ma jeszcze przed sobą. Poza tym macie nieporównywalnie większe perspektywy - 4 parlamentarzystów to jest coś!. Tbg ma jednego, który tylko umie obecywać. No chyba Lato w końcu wyciągnie tą Stal z tej 4 ligi. W końcu po co on poszedł do senatu. Swoją drogą jestem ciekaw jaka jest opinia Mielczan na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vio Re: Czemu tak narzekacie? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 19:18 Zapomniełem dodać, że przecież sam prezydent Tarnobrzega, największy kibic Siarki był do niedawna prezesem klubu. Ale i on niewiele mógł zrobić. Co gorsza podsumowując jego prezesurę mówili, że była całkiem niezła. To oczywiście kpina bo była beznadziejna. Siarka z 1 spadła do 3 ligi. Ale przede wszystkim jego zadaniem było znalezienie sponsora strategicznego do klubu a ten nic nie znalazł. Zresztę jako prezydent też niewiele zrobił ale to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wiehu Re: Czemu tak narzekacie? 02.01.02, 20:53 Może jest i dużo prawdy e tym co piszesz ... ale Siarka ma teraz nowego prezesa. To jest p. Niedbałowski. Poważny biznesmen. Moze im sie teraz poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Czemu tak narzekacie? 03.01.02, 16:41 A jo dodam lod siebie ze mocie dworzec PKS - u z prowdziewgo zdarzenia (a nie jak w Mielcu blaszane budy), full polonczen z innymi miastami i no kolej elektrycznom. A u nas w Mielcu co? Ino spalinowuz i 6 polonczen kolejowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vio Re: Czemu tak narzekacie? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 21:36 PKS jest rzeczywiście całkiem możliwy, jest sporo połączeń. Ale połączeń PKP mamy tyle samo co Mielec bo są te same. Drogi mamy dziurawe i z koleinami. Co do prezesa Niedbałowskiego to nie wiem czy to jest poważny biznesmen. Kasy wcale nie wyłożył a pobory bierze. No ale dajmy mu sezon szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiehu Re: Czemu tak narzekacie? 04.01.02, 10:57 Prezes Niedbałowski jest właścicielem chyba największej firmy w Tarnobrzegu FOTO CLASSIC. Kasy ma mnóstwo, bo wywołuje zdjęcia dla połowy Polski. Oststnio dorobił się całkiem pokaźnej filii w Poznaniu. Ma też mnóstwo sklepów min. w Mielcu, Jaśle ... A bycie prezesem klubu sportowego, czy jak w tym przypadku piłkarskiego - to doskonała pralnia pieniedzy, szczególnie wtedy kiedy ktoś ma ich dużo. Tylko patrzeć jak tarnobrzeski klub będzie się nazywał Siarka FOTOCLASSIC Tarnobrzeg ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vio Re: Czemu tak narzekacie? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 18:42 No właśnie kim jest ten Niedbałowski?? Spadł jak z księżyca? Jak masz więcej cynku o nim to chętnie posłucham. Również moim zdaniem zanosi się na większą aferę. W Tarnobrzegu aż szumi od plotek. Nie będę ich powtarzał. Na razie jest jakiś szlaban na info. Odpowiedz Link Zgłoś
wiehu Re: Czemu tak narzekacie? 05.01.02, 08:09 Wiem pewnie tyle co każdy kto interesuje się choć odrobinę Tarnobrzegiem. Poza tym co napisałem Niedbałowski prowadził kiedyś interesy z niejakim Zdyrą, który ma konkurencyjną firme. Niedbałowski swego czasu był też podobno udziałowcem radia Leliwa. Zaznaczam, że sa to nieoficjalne informacje. A jakie to plotki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vio Re: Czemu tak narzekacie? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 11:37 Mówi się chociażby o sprzedaży stadionu i postawieniu tam supermarketu. A stadion ma być wybudowany na Zwierzyńcu. Wszystko ma być oczywiście jedną wielką pralnią i śmierdzi aferą na odległość. W najlepszym wypadku zrobi jak pan Ptak w łodzi czy Romanowski w Legii i Polonii. Wypromuje sportowców i zrobi wyprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu (Siarka-Riposta) Czemu tak narzekacie? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 22:27 • Re: Czemu tak narzekacie? Gość: Vio napisał : >Zapomniełem dodać, że przecież sam prezydent Tarnobrzega, największy kibic >Siarki był do niedawna prezesem klubu. Ale i on niewiele mógł zrobić. >Co gorsza podsumowując jego prezesurę mówili, że była całkiem niezła. To >oczywiście kpina bo była beznadziejna. Siarka z 1 spadła do 3 ligi. Ale przede >wszystkim jego zadaniem było znalezienie sponsora strategicznego do klubu wiehu napisał : 02-01-2002 20:53 >Może jest i dużo prawdy e tym co piszesz ... ale Siarka ma teraz nowego >prezesa. >To jest p. Niedbałowski. Poważny biznesmen. Moze im sie teraz poprawi. Tak sobie zerknąłem na stare posty i normalnie szlak mnie nie trafił.Takich bredni to dawno nie widziałem.Wiem że temat stary ,ale niewątpliwie jary. Aby nikt nie mówił że pieprzę głupoty - to jestem trochę zorientowany tym co się dzieje z Siareczką,chodzę na prawie wszystkie mecze od ponad 5 lat. Najpierw małe sprostowanie : Dziubiński przejął Siarkę kiedy była ona praktycznie w czwartej lidze.Klub był jedną wielką-bankrutującą-trzecioligową instytucją przekrętów - panów Jugo oraz obecnego radnego(kto chce wiedzieć ten wie).Jak wszyscy zorientowani pamiętają prezes odsunął wspomnianych panów od steru,ściągnął (wtedy znanego jedynie z nie-trenerskich sukcesów )"coach'a" Jacka Zielińskiego ,a piłkarze zaczęli grać jak z nut i co najdziwniejsze,nieoczekiwane Siareczka utrzymała się w lidze(cud nad Wisłą!!!!).Po roku weszła do drugiej lidze by w kolejnym sezonie niestety popłynąć.Z perspektywy czasu mimo wszystko był to wielki sukces. Temat teraz jak najbardziej na czasie. Siarka gra słabo,zarząd Niedbałowskiego odwołuje trenera,co dalej ???.Piłkarze zawodzą wszystkich ,kibice są wściekli.3 punkty w pięciu meczach wołają o pomstę do nieba (Odwróc tabelę Siarka będzie na czele) !Apetyty ostre a zwierzyna jakby wychudzona.Kiedy Siarka przebudzi się ? Oby nie było za późno.Słyszałem plotki o powrocie Dziubińskigo (zbawiciela ?) do klubu,szkoda człowieka,po co ma sprzątać po "kupie" innych. A tak w sumie ta sama historia nigdy się powtarza. Następny mecz już jutro z Unią ,oby Siarka wreszcie wygrała !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś portalu Re: (Siarka-Riposta) Czemu tak narzekacie? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 23:09 Gość portalu: gość portalu napisał(a): > • Re: Czemu tak narzekacie? > Gość: Vio napisał : > > szlak Sorry za pomyłkę,pisałem w pośpiechu - oczywiście powinienem napisać "szlag" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan nikt Re: (Siarka-Riposta) Czemu tak narzekacie? IP: 213.76.135.* 02.09.02, 10:12 Wreszcie cos rozsadnie napisane !!! Bo widzisz to jest tak. Na forum jest cala masa pseudokibicow, pseudopolitykow, pseudonaukowcow itd. Bredza jakby im za to placili (a moze placa.... ?!?!?!). Zgodze sie z twoja powyzsza teoria na temat Siarki ale nie rob z prezesa Dziubinskiego herosa bo na to nie zasluzyl. Prawda jest taka - za dwa trzy lata Siareczka moze wyladowac w okregowce..... brr - az mi ciarki przeszly po plecach. Ale co tam - ja bede chodzil na mecze. PS. Na szczescie Siareczka wygrala ! Odpowiedz Link Zgłoś