Gość: Kubik IP: *.zchsiarkopol.pl 29.04.08, 11:34 Po przejeździe nowym pasem Wisłostrady (od strony dołka machowskiego) pojechałem wyważać koła. Okazało się, że koła są dobre !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c Re: Wisłostrada !!! IP: *.zchsiarkopol.pl 29.04.08, 11:43 a pan wiceprez.A.W. znowu powie,że miasto nie ma fachowca od nadzoru...i wykonawca dostanie zapewnie kasiorę jaką wynegocjował w przetargu..a my, tarnobrzeski ludek,za to zapłacimy...za kawałek nowego asfaltu..paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkoPL Re: Wisłostrada !!! IP: 80.51.159.* 29.04.08, 12:40 Czyli wszystko w porządku i można bezpiecznie jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GDDKiA Re: Wisłostrada !!! IP: 83.1.114.* 29.04.08, 13:32 Po zakończeniu remontu Wisłostrady będzie umieszczony znak drogowy A-11 ostrzegający o poprzecznych nierównościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Wisłostrada !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:36 no i oczywiście pozostanie ograniczenie prędkości do 80kmph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Wisłostrada !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:39 a amortyzatory i pozostałe zawieszenie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Wisłostrada !!! IP: *.centertel.pl 29.04.08, 18:58 I topole pozostawili, na których ludzie gineli i będa dalej ginąć. Chyba, że pozostawiając je, mieli na celu stworzenie zacienionych miejsc dla Policji. Odpowiedz Link Zgłoś
bart0sh Re: Wisłostrada !!! 29.04.08, 19:01 Tak z czystej ciekawości przejechałem się do Nagnajowa i z powrotem. Ufam, że to nie jest ostatnia warstwa asfaltu. :) Bo jeśli jest to tego kto podpisze odbiór powinno się powiesić za genitalia przed magistratem :) Ale nie wierzę - asfalt jest położony zbyt nierówno, spojenia pomiedzy kolejnymi odcinkami są zrobione beznadziejnie, wykończenia wzdłuż tego wykamienowanego pobocza krzywe. Po protu nie wierzę, że to mogłaby być wersja ostateczna. -- wyposażenie łazienek, łazienki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja je Re: Wisłostrada !!! IP: *.oke2-bras2.adsl.tele2.no 30.04.08, 07:12 wlosy mnie rosną. kolegi ojciec sobie lepszy asfalt polozyl od bramy do obory. a tego nie robila mu SKANSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 122 [...] IP: 83.1.112.* 01.05.08, 11:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Wisłostrada !!! IP: 80.51.159.* 30.04.08, 09:04 Ja również zbierałem się ustawić zbieżność kół, gdyż jak jadę Wisłostradą to mnie telepie. Z tego wygląda, że to fuszerka, a już myślałem, że mi coś spieprzyli przy wymianie opon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wisłostrada !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 09:45 Komentarze proponuje jak po odbiorze technicznym a nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Wisłostrada !!! IP: *.zchsiarkopol.pl 30.04.08, 10:22 a po odbiorze technicznym jakość nawierzchni sie poprawi..??!! sama..??Ty też liczysz na cud..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: Wisłostrada !!! IP: *.sistbg.net 30.04.08, 10:22 proponować to ty możesz lody(a) swojej panience - nadzór techniczny ze strony inwestora ma prawo do ingerencji na kazdym etapie robót , a UM i spółka - to są lesery o jakich się nawet tuskowi nie sniło - a propos właśnie na tarnobrzeskich drogach widać "nowe otwarcie" PIS - krzyżówka sikorskiego z kopernika , wisłostrada , szeroka - oto "sztandarowe inwestycje" mleczarza i rozmodlonego gitarzysty - przecież to gołym okiem widac że bez "smarowania" "nie przejdzie" i tak od 9 lat , wszystko jest "krzywe" jak ta wisłostrada - na koniec jeszcze jedno do "gościa" -po odbiorze ( domniemam brak odbioru) , będą asfalt zwijać? , a może dziury równać? - jesteś smieszny jak dziubek czytający swoje przemówienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Wisłostrada !!! IP: *.zchsiarkopol.pl 30.04.08, 11:31 Nowy pas Wisłostrady to jedna wielka fuszerka. Jeśli zostanie odebrany w takim stanie to powinien zjąć się tym prokurator. A niadowiarkom polecam pojechać kawałek nową drogą od Nagnajowa w kierunku Baranowa - z pewnością zauważą różnice !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
djkynek Re: Wisłostrada !!! 30.04.08, 16:28 Niestety jechalem dzis i to wszystko prawda. Co gorsza, wyglada jednak na to, ze to warstwa finalna - widac to chociazby po tym, ze licuje z kraweznikami pasa zieleni, Jesli zarzad miasta odbierze te inwestycje to jest to temat dla prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodnik Re: Wisłostrada !!! IP: 83.1.121.* 01.05.08, 07:25 zgadzam sie fuszerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Wisłostrada !!! IP: 80.51.27.* 04.05.08, 09:06 Niestety z fuszerką zgadza się także inwestor ze wszystkimi swymi służbami. W ten sposób na pewno nikt nie zapomni, że jedzie samochodem - gdyby droga była równa, to jeszcze by zasnął. Szerokiej drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Wisłostrada !!! IP: 83.1.121.* 01.05.08, 09:20 Też się wczoraj przejechałem po tej polnej drodze... Fuszerka na całego - już wolę na rowerku wałem pojechać niż psuć zawieszenie na tym wyrobie asfaltopodobnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuka Re: Wisłostrada !!! IP: 80.48.174.* 01.05.08, 09:27 nierówności poprzeczne hehehehe no to chopy ze SKANSKI odwalili kawał dobrej roboty ;-) by tą firmę diabli wzięli....tyle mam do powiedzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Wisłostrada !!! IP: 80.48.174.* 01.05.08, 22:30 ludzie to nie skanska a jakiś trakt z ......... jak skończą to się okaże jak by co to w następnych wyborach głosować trzeba na mastalerza a nie na dziubka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Wisłostrada !!! IP: 83.1.120.* 01.05.08, 22:33 czemu akurat na Mastalerza a nie na kogoś kto się jeszcze nie zdążył skompromitować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Wisłostrada !!! IP: 83.1.114.* 04.05.08, 22:17 trochę nierówno, ale na drodze na Baranów podobnie. Kolejna uwaga- jechałem dziś po deszczu (nie PADAŁO!!!)są kałuże nieduże ale są. Negatyw wystawiam droga raczej taka sobie, a wydaje się że powinna być wizytówką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wisłostrada !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 14:47 A może ktos wie kiedy bedzie oddana do uzytku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: Wisłostrada !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 13:04 Już wczoraj były czynne obydwa pasy. Likwidują asfalt łączący pasy czyli teoretycznie jest gotowa. Jednak jakość drogi pozostawia wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś