Gość: fajnyfacet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 18:31 Co polecacie w okolicy? Wodne, górskie...odpadają:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aflower Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? 07.05.08, 18:41 tras na rowerowe wojaze jest w okolicy mnoooostwo, zalezy ile km dziennie jestes w stanie robic? na poczatek polecam trase tbg-sobow- wielowies-kocmierzow-huta srz-starowka srz-jesli nie jestes zmeczony to dalej chwalki-radoszki-wilczyce-pielaszow-słabuszewice-opatow:) tereny od srz -do opatow przepiekne na rowerek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 20:36 okolice Budy Stalowskiej, przepięknie Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? 08.05.08, 13:53 to sa jakieś fajne trasy? ja się ograniczam do późnowieczornej jazdy po jedynej sieżce rowerowej jaką znam w Tbg j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwelinaW Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 15:36 Bardzo fajna trasa dla średnio-zaawansowanego rowerzysty: Tbg - Mokrzyszów - Stale - Żupawa - Furmany - Sobów - Tbg. Jadąc powoli z odpoczynkiem w lesie pokonuję ją w ok. 2 godz. Inna trasa nieco dłuższa: Tbg - Nagnajów - Piaseczno - Świniary - Otoka (przeprawa promem przez Wisłę)- Baranów - Suchorzów - Tbg. To jest juz trochę dłuzsza traska, warto wziąć prowiant i zrobic sobie piknik po drodze. Wbrew pozorom Tbg ma piękną okolicę i jest gdzie jeżdzic rowerem. Pozdrawiam - Zapalona Rowerzystka:0 Odpowiedz Link Zgłoś
aflower Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? 08.05.08, 16:34 no no widze ze jest nas wiecej-NIE OMIESZKAM sama zmienic kierunek wojazy rowwerowych i byc moze Ewelino sie miniemy nie wiedzac o tym,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnyfacet Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 17:02 Dzięki za propozycje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aflower Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? 09.05.08, 17:51 cała przyjemność po naszej stronie,mam nadzieję że wykorzystasz nasze rady:)jazda rowerkiem to super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:39 oczywiście trasatbg-Ocice -Buda Stalowska- Krawce-Grębów-Zabrnie- Sobów-Dzików-Tarnobrzeg i na koniec piwko w Piwiarni na koniec trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwelinaW Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? IP: *.cust.tele2.pl 10.05.08, 20:08 W Tbg przeprawiamy sie promem na drugą stronę Wisły, potem jedziemy trasą Koprzywnica - Sandomierz (na rynku strzelamy sobie małe piwko, pod warunkiem, że tylko małe i tylko jedno:))i wracamy ścieżką rowerową przez Wielowieś. Za Wisła bardzo przyjemne widoczki oglądamy. Rowerzyści- do zobaczenia na trasie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? IP: 83.1.119.* 10.05.08, 20:40 a czy do Wielowsi z Tbga mozna dojechac wałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Rowerkiem?!!! Trasy?? IP: 83.1.120.* 11.05.08, 20:21 rowerem można dojechać. wałem jeszcze nie jeździłem. Odpowiedz Link Zgłoś