love_sick 25.09.09, 16:56 wiecie czemu rozpdło się RBD? nigdzie nie mogę zanleźć jakiejś informacji na ten temat a jestem ciekawa. xdd. wiecie cos o tym? z góry dzięki za odpowiedzi xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
love_sick Re: pytanko. xdd. 25.09.09, 17:18 i jeszcze jedno pytanie. xdd. jeżeli ktoś kojaży zespół All time Low, to oni mają taki teledysk, co śpiewają na scenie (taki niebieskawy teledysk), i tam za nimi jest wieeelki napis All Time Low. I w trakcie też czasami są różne napisy xddd tylko nigdzie nie mogę znaleźć tytułu piosenki. z góry dzięki za pomoc xd Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: pytanko. xdd. 25.09.09, 19:10 nie kojarze zespołu . a RBD się rozpadło , bo się nie kleiło . ;D żal mi siebie . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: pytanko. xdd. 25.09.09, 19:12 bo się nie kleiło xddd aaaa... xd żali mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: pytanko. xdd. 25.09.09, 19:17 hah . czeekaj . pomyślmy . dlaczego się rozpadło ? bo . y . wiem ! bo , mają mało fanów , zbyt mała popularność na świecie . dobra nie wiem .. poszukaj sobie w necie . Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: pytanko. xdd. 25.09.09, 19:25 Meksykański zespół RBD powstał 4 lata temu na potrzeby telenoweli "Rebelde"(Zbuntowani).zyskali kilka milionów fanów na całym świecie ,zyskali niesamowitą popularność. Niestety musieli się rozpaść gdyż serial przestał być nadawany ,a nazwa została 'wypożyczona' z oryginalnego serialu RBD. Czytałam też gdzieś ,że ich menadżer powiedział RBD ,że muszą się rozejść bo lepiej to zrobić kiedy odnosi się sukcesy. ale to wydaje mi się ,że są tylko plotki. Stawiam na to co napisałam na początku. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: pytanko. xdd. 30.11.09, 19:31 um. . ta piosenka ALT o którą pytałaś to Weightless ; ) Odpowiedz Link Zgłoś