Gość: SAFIA IP: *.cust.tele2.pl 03.07.08, 19:51 mam pytanie czy spotkał się ktoś na weselu z zespołem kwadrat? jestem ciekawa jak grają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Zespół kwadrat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 21:10 Fajnie grają :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matis Re: Zespół kwadrat IP: *.tktelekom.pl 14.08.08, 20:22 A ja polecam nasze usługi www.matisband.republika.pl. Z terminami na 2009 rok już jest raczej krucho ale proszę próbować. Pozdrawiamy wszystkich MATIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozo Re: Zespół kwadrat IP: 83.1.121.* 14.08.08, 20:31 A co? Już tam u Was nie chcą disko polo z dyskietek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Zespół kwadrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 23:22 Inni są dużo lepsi , zapytaj znajomych co mają pojęcie o muzyce !To ważne kto gra na weselu . Dobra kapela to dobre wesele.Wiem z autopsji . Byłam na takim co jedzenie było palce lizać a zespół do niczego! Ale ile można jeść? Muzykanci pili alkohol i pyskowali do gości !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozo Re: Zespół kwadrat IP: 83.1.121.* 16.08.08, 06:58 To jest oczywiste, że dobre kapele nie muszą się reklamować, dlatego bardzo rzadko można cokolwiek o nich przeczytać. Natomiast te, które grają kiepsko piszą sobie same pochwały w necie. Taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś