Gość: gość IP: *.eranet.pl 09.12.08, 04:29 co sadzicie o obsłudze na stacji ,,bliska'' w Tarnobrzegu?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: stacje paliw IP: 83.1.113.* 09.12.08, 07:03 Tankuję tam od początku istnienia tej stacji i uważam, że jest wystarczająco profesjonalna. Byłem ostatnio w Warszawie i zwracałem uwagę na ceny Pb95. Na Bliskiej w Tbg są w tej chwili najniższe, choć np. na Bliskiej w Odolanowie koło Ostrowa Wlkp są jeszcze niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: stacje paliw IP: 83.1.123.* 09.12.08, 07:24 Ajent do wymiany,albo niech się nie odzywa-bo jak coś walnie to ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: stacje paliw IP: *.zchsiarkopol.pl 09.12.08, 07:54 Intelektualne kontakty ze sztuka zapewnia Barbórkowa Drama Teatralna. Stacja paliw sprzedaje paliwo, akcesoria, materiały eksploatacyjne i wódę. Jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: stacje paliw IP: 80.51.159.* 09.12.08, 13:06 ja tankowalem tam jak jeszcze byla stacja Valdi tam byla fajna obsluga czuc bylo swoisty klimat a teraz na "bliskiej" szkoda gadac szef beznadziejny burak potrafi byc bezczelny i co jest tam lepszego? ze sprzedaj kanapki czy hot-dogi? do tego paliwo beznadziejne co z tego ze taniej jak samochod słabiej jezdzi lepiej zatankowac 10 gr drozej i pojezdzic- dla mnie osobiscie Bliska to PORAZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skunaskun Re: stacje paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 17:54 Osobiście wole i polecam STATOIL na trasie Tarnobrzeg - Sandomierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: stacje paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 18:51 Ta ceny najwyższe a standard wcale nie. Nie mówiąc już o sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: stacje paliw IP: 83.1.113.* 14.12.08, 09:18 Statoil powiadasz. Hm... Na którym kilometrze trasy Tbg - S-mierz? Ale poza tym - dobrze się czujesz, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34sc Re: stacje paliw IP: 80.48.126.* 14.12.08, 10:31 dino ty jestes jakis pajac, skoro nie wiesz gdzie statoil jest miedzy S-rzem, a Tbgiem. Widocznie nie ruszasz sie spod swojej lawki przed klatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweszxc Re: stacje paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 21:08 > Intelektualne kontakty ze sztuka zapewnia Barbórkowa Drama > Teatralna. Stacja paliw sprzedaje paliwo, akcesoria, materiały > eksploatacyjne i wódę. Jest OK. @szofer zebeściak :) A kto tam jest ajentem? Jędruś...? bo go widywałem przelotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: stacja paliw bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 20:59 Jest dobrze, ta stacja spuściła cenę paliw w Tbg na bardzo niski i bardzo miły poziom. Tak trzymać Paliwo ok, obsługa mniej, przydałyby się tam ze dwie ładne dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc bliska wymiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 19:23 konkrencja leży i piszczy, :) dziś kolejka - szok ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk. Re: bliska wymiata IP: 83.1.121.* 03.01.09, 11:19 Te ceny to wariactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: bliska wymiata IP: 80.48.174.* 03.01.09, 19:29 dzisiaj tankowałem na "bliskiej", Pb95 po 3,13 zł/l i jest kolejka samochodów Odpowiedz Link Zgłoś
karrambello Re: stacja paliw bliska 04.01.09, 10:58 Dokładnie, tankuję tam od początku istnienia, paliwo jest ok, zresztą orlenowskie, a ceny wiadomo - najtańsze, dzisiaj Euro95 kosztuje tylko 3,11 PLN :) Dla mnie bomba, już nie pamiętam kiedy ostatnio tankowałem pełny bak za ok. 150PLN. Jeśli chodzi o "Waldi" na początku było ok, ale u schyłku działalności na tym ich paliwie nie dało się po prostu jeździć - nic dziwnego, że dał sobie siana i sprzedał stację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifik Re: stacja paliw bliska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.09, 12:33 Ja tam tankuje i nie narzekam czasami trafię na czarną panią jest miła i OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzezanin Re: stacja paliw bliska IP: 80.51.27.* 04.01.09, 14:52 Ceny na bliskiej moze są niskie ale na Valdim byla pelna kultura obsluga szyby przemyla napompowali kola dolali plyn do spryskiwacza.Bardzo zaluje ze niema juz tej stacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: stacja paliw bliska IP: 80.51.159.* 04.01.09, 15:19 co z tego ze ceny niskie jak jak paliwo i obsługa beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: stacja paliw bliska IP: *.flash-net.pl 15.01.09, 12:37 masz racje obsługa do dupy jestem osobą niepełnosprawną i nie ma szans zeby zatankowac samochód nie trąbiąc na obsługe bo stoją debile za kasą i sie patrzą po co ten człoweik tam przyjechał moze postac !!!!!! Pajace łaske mi robią ze zatankują za moje pieniadze nigdzie tak nie ma w Europie chyba jak w polsce - za granicą podjezdza sie pod dystrybutor i gosc tankuje a miedzy czasie myje szybe i nie ma chodzenia do kasy płacić - płacisz odrączki przy dystrybutorze.Polska chory kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuk66 Re: stacja paliw bliska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 21:23 To Twój kraj wiec trochę szacunku dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: stacja paliw bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:38 Chyba za granicą nie tankowałeś.... nie masz pojęcia ale tak samo jak w polsce wygląda tankowanie za granicą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjer Re: stacja paliw bliska IP: *.maxnet.66.pl 16.09.09, 14:19 Prosze sie najpierw zapoznac z regulaminem jaki jest na stacjach paliw. Pracownik stacji nie ma rentgena w oczach i nie wie czy pod dystrybutor podjechala osoba niepelnosprawna. Na mojej stacji jest na dystrybutorze informacja dla takich klientow zeby uzyli klaksonu wtedy podejdzie obsluga i zatankuje auto. A poza tym szanowny Gosciu jak powinienes wiedziec to do kazdej transakcji wydawany jest paragon lub faktura.Wyobrazasz sobie pracownika tankujacego wszystkie auta przy dystrybutorze i biegajacego do kasy? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZARNA Re: stacja paliw bliska IP: *.internetia.net.pl 11.06.13, 07:48 Wiesz co to Ty jesteś pajac bo wyzywasz ludzi od debili Jakbyś przeczytał dokładnie historię stacji Bliska to wiedziałbyś ,że na w/w stacjach NIE MA OBSŁUGI NA PODJEŹDZIE !!!!!!!!!!!!!!A Ty przez swoje kalectwo uważasz ,że kim jesteś? i co jeszcze wszyscy mają koło ciebie skakać-DAREMNY JESTEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mtrrr Re: stacja paliw bliska 04.11.14, 13:41 mijam tego typu stacje, maja kiepskie paliwo, wolę tankować na mniejszych za nieco mniejszą stawkę najlepsze według mnie paliwo ma www.dargaz.pl/stacja-paliw.html stacja paliw nowa, ale bardzo nowoczesna no i wiadomo, kazdy obsługuje sie teraz sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stacje paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 10:31 Za to co zrobiła ta stacja w Tarnobrzegu - wielki szacun!!!! Nareszcie ktoś przerwał tą drozyzne na stacjach, ona po prostu masakruje konkurencje. I wiem co mówie, bo inaczej dzis benzyna kosztowałaby jakies 40 groszy więcej niz obecnie. I na wszystkich stacjach tak samo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio z klanu Re: stacje paliw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 11:40 To od shella wychodzi kazda obnizka cen - inne stacje dostosowuja swoje ceny do shella, A bliska ma byc z zalozenia tansza o 5 gr./l - podziekujcie niezorientowani shellowi. Dzieki stacji shell mamy jedne z najnizszych cen w Polsce - niedowiarki zapraszam na www.cenypaliw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2,99 2.99 !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 21:08 W poniedziałek na jednej ze stacji w Wielkopolsce litr benzyny 95 kosztował 2,99 zł/l. Bliska! Teraz twój ruch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Gdzie zadzwonic i powiedzeć jaka jaka jest obsługa IP: *.flash-net.pl 26.01.09, 11:05 i podejscie do klienta na Bliskiej - bo jest beznadziejnie - chamy i debile i nic wiecej , kierownik burak a reszta co tam robi to istne mondzioły , dzien dobry nie umią odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orlen Re: stacje paliw IP: *.flash-net.pl 26.01.09, 11:07 teraz mogą się schowac z takimi cenami :)) niedługo panowie na bezrobocie uczyć się kultury a jak tego sie nauczycie to moze ktos do was przyjedzie bęcwały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibi Re: stacje paliw IP: 83.1.121.* 27.01.09, 19:03 Przestali się boczyc na Shella i ceny od razu w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izoo Re: stacje paliw IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.01.09, 21:24 lubię tankować na tej stacji(Bliska)a przedewszystkim chciałbym podziękować bardzo miłej pani -blondynce-za miłą obsługę i pomoc.to chyba jedyna pani na tej stacji która zna się na olejach i dodatkach? więcej takich-. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: stacje paliw IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.01.09, 21:33 masz rację kolego? ta pani ma wiedzę o olejach bo miałem okazję się sam przekonać-pozatym jest miła i ładna bo jest tam jeszcze taka czarna wysoka pani z dużymi oczami-nie lubię jej -poprostu nie da się lubić .bardzo przemądrzała i zero miłej obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: stacje paliw IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.09, 01:10 DO TEJ PORY TANKOWAŁEM NA SCHELLU,ALE SIĘ ZAWIODLEM. TANKUJĘ TERAZ NA BLISKIEJ I JESTEM ZAWSZE ZADOWOLONY Z MIŁEJ I PROFESJONALNEJ OBSŁUGI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benny Re: stacje paliw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 08:17 objeździłem w ostatnich dniach okolice Krosna i Nowego Sącza. Gaz najtańszy w Tarnobrzegu, z benzyną róznie. Nie narzekajmy zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: stacje paliw IP: *.flash-net.pl 12.02.09, 11:02 z kartą najtaniej na shelu gaz po 1.56 :))) Bliska się chowa ze swoimi cenami i kulturą obsługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: stacje paliw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 11:41 tankuję na bliskiej bo jest taniej niz na shelu. Obsługa sprawna i miła, nie wiem czego sie czepiasz. Patrzę na ceny wystawione na słupie a nie jakieś karty i odłupiające punkty. Programy lojalnościowe typu stosowane przez shell opisane sa w książce Wańkowicza z jego podróży przez USA w latach 60-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skunaskun Re: stacje paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 10:06 nie polecam odradzam stacje Statoil w Sielcu szef to mały chyba niedowartościowany kretyn bo krzyczy na pracowników przy klientach (jestem świadkiem), ceny paranoja i ta czarna starsza kobitka rozmowa z klientem rzygowiny nie pomoc!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKAL Re: stacje paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 21:02 GDZIE ZNAJDZIESZ TAKIE DOBRE I TANIE PALIWO JAK NIE W SIELCU !!GAZ NA STATOIL JEST NAJLEPSZY!!!.A OBSŁUGA FAJNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiii Re: stacje paliw IP: *.flash-net.pl 21.02.09, 13:29 na słupie na Shelu jest wystawione 1.66 dajesz karte i płacisz 1.56 wiec jest najtaniej w TBG a bliska moze miec nawet po 1.00 i tak tam nie zatankuje niech sie kultury nauczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skunaskun Re: stacje paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 12:56 lachowski i syn hahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha i ich franczyzowy statoil komedia porażka paranoja i hołota .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: stacje paliw IP: *.ghnet.pl 21.05.09, 13:58 zajrzyj do słownika i sprawdź pisownie ignorancie ortograficzny teraz z ciebie jest jedno wielkie cha cha cha !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś