Gość: sabinka IP: *.flash-net.pl 02.01.09, 16:10 Czy ktoś może mi polecić dobrego hydraulika najlepiej pracującego w PGK /drobne prace przy zmianie przyłącza wody w domku,oczywiście płacę prywatnie/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaRyja Re: dobry hydraulik potrzebny od zaraz IP: *.xdsl.centertel.pl 02.01.09, 17:40 polecam pana Jacka, co prawda nie pracuje w PGK ale zna się na rzeczy, nr tel.(myślę,że nie zmienił)884154731 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik Re: dobry hydraulik potrzebny od zaraz IP: 83.1.124.* 03.01.09, 18:12 Robię dobrzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coli Re: dobry hydraulik potrzebny od zaraz IP: 80.48.174.* 02.01.09, 18:18 na wodzie i hydraulice najlepiej zna sie red. Szajs ze Szmaty Dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś haraulik Re: dobry hydraulik potrzebny od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 19:08 ale jak widać, Ty na niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: dobry hydraulik potrzebny od zaraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.09, 09:49 moge Ci dać namiary u mnie robił i jak na razie jestem zadowolony nr. 507 52 85 59. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka Re: dobry hydraulik potrzebny od zaraz IP: *.flash-net.pl 03.01.09, 13:11 A możesz mi napisać konkretnie co wykonywał hydraulik?Ja potrzebuję takiego który umie sprawnie wymienić rurę w pionie na plastykową i nie zrobi mi w domu spustoszenia i nie będzie mnie zwodził przez pół roku że przyjdzie jutro.Pseudo-hydraulików to u nas dostatek,ale takich co to uszczelkę w kranie mogą zmienić ja na takich z prawdziwego zdarzenia nie mogę trafić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: dobry hydraulik potrzebny od zaraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.09, 17:30 U mnie wymieniał w domku starą kanalizację na nową: rury w pionie na plastik, wkuł nowe rury od wody w ścianach, wymiana kibelków, baterii, jak i równiez mionaż nowego piecyka gazowego w łazience, itp., praktycznie gościu zrobił wszystko bo łazienki były zdarte do tzw. stanu surowego. Gościu solidny jak się umówi to przyjdzie na 100% bo mu na kasie zalezy. Robi sprawnie , szybko i solidnie. Nie jakiś pijaczyna odwlekający wiecznie terminy. Polecili mi go znajomi i się sprawdził ja też polecam. No jedyny minus to koszty roboty - do tanich nie nalezy, ale za taka robote każdy sobie liczy w TBG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry hydraulik potrzebny od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 17:35 zadzwon pod nr 509276231,tani nie jest ale firma super,narazie zero problemow z dzialanie instalacji, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: dobry hydraulik potrzebny od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 20:09 dobry jest Henio K nieznam numeru Odpowiedz Link Zgłoś