katarzynka86 31.03.07, 13:41 fakty.interia.pl/galerie/swiat/przestrasz-sie-i-nie-pal,10936 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: aż strach zapalić IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.07, 14:02 Facet kupuje paczke West-ow,placi i czyta:"Palenie szkodzi potencji"O w morde! Poprosze ta paczke z rakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza No to ja mamie kupię tę z potencją ;-) 31.03.07, 16:13 Sama nie palę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: aż strach zapalić 31.03.07, 16:14 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Facet kupuje paczke West-ow,placi i czyta:"Palenie szkodzi potencji"O w morde! > Poprosze ta paczke z rakiem. Ech, chłopy, chłopy... Woli raka niż zwis... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: aż strach zapalić 31.03.07, 16:24 hypatia69 napisała: > A to takie dziwne? > ;) Z mojego punktu widzenia owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: aż strach zapalić 31.03.07, 18:34 > > Z mojego punktu widzenia owszem. A to z powodu, że nie jesteś szczęślwią posiadaczką zwisu, jak większość kobiet :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: aż strach zapalić 31.03.07, 18:39 demonii napisała: > > > Z mojego punktu widzenia owszem. > A to z powodu, że nie jesteś szczęślwią posiadaczką zwisu, jak większość > kobiet :)) Jest to uwaga niewątpliwie słuszna... ale osobiście wolałabym , tfu, tfu, mieć amputowany biust niż umrzeć na raka. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: aż strach zapalić 31.03.07, 17:37 Przyjemne są te kampanie, ale chyba trochę naiwne. Bo nie wystarczy wzbudzić dysonans w palaczu. Trzeba pomoc mu go się pozbyć. Plakatem czy spotem się tego uczynić nie da. Odpowiedz Link Zgłoś