Dodaj do ulubionych

wesele w karczmie jorgula

IP: *.centertel.pl 06.02.09, 20:50
Witam czy moze ktos z was byl na weselu w karczmie jorgula w nowej debie? ciekawi jestesmy jakie wrazenie na was wywarla obsluga, czy dania byly smaczne i niczego nie brakowalo... czy warto organizowac tam wesele?
Z góry bardzo dziekujemy za opinie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bobek Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.flash-net.pl 07.02.09, 14:53

słyszałem nie raz ze coś z kuchnia jest nie tak ale nie ma jak sprawdzić samemu,
      • Gość: Pitr Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.121.* 07.02.09, 14:58
        A ja słyszałem że ta karczma to poracha. Może lepiej poszukaj czegoś innego.
    • Gość: xxx Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 15:19
      czyli jednym słowem nie ma co się napalać na tą karczme??
      co możecie polecić na duże wesele jaki lokal?
      • Gość: EWKA Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 15:52
        to zle slyszeliscie rolnik mial tam studniowke i sama jestem z
        rolnika i gorąco POLECAM!!!!!!!!!duząimpreze bo 350 osób
        zorganizowali zajbiscie:)jedzenie co komu smakuje a własciciel prze
        sympatyczny i idzie sie z nim ugadac we wszyskich sprawach:)
        i jako orkiestre polecam USC ALE SIE ŁADNIE CENIĄ ALE WARTO:)
    • Gość: maluszek Re: wesele w karczmie jorgula IP: 80.48.174.* 07.02.09, 16:46
      popieram kuchnia nie jest za dobra wystrój bardzo ładny ale jedzenie nie bardzo
      i długo się czeka
      • Gość: migotka Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.flash-net.pl 07.02.09, 17:08
        ja ci proponuje sonata albo amigo no i jeszcze koga jest ok.w kameleonie była
        salmonella więc sobie odpuść.
        • zawsze.minia77 Re: wesele w karczmie jorgula 12.02.09, 17:37
          ta salmonella była chyba ponad rok temu , a od tamtej pory wesel tam było
          mnóstwo więc dlaczego nie tam?
          • Gość: my Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.xdsl.centertel.pl 30.03.09, 22:04
            witam moze ktoś był niedawno na weselu w karczmie??? kucharzyna
            podobno marny tam pracuje??:(mamy zarezerwowany termin i nie wiemy
            co robic bo jak jedzienie kiepskie i w niewielkich ilosciach to nie
            ma sensu placic wyłącznie za sam wystrój....
            podobno napoje to prawie sama woda, owoce na pół krojone, potrawy
            niedogotowane albo jest odrobinka na talerzu podana, normalnie
            jeżeli to jest prawda to porażka!!!
            piszcie prosze soje opinie bo najlepiej wiedzą ci, którzy byli
            • Gość: kika Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 00:16
              bylam w ostatnią ostatnią sobotę na weselu w jorguli, jedzenie
              super, obsługa miła,kapela troche głośno grała. nie wiem co się
              innym nie podoba dla mnie bomba, polecam odwiedzic bo jedzenie maja
              bardzo pyszne
    • Gość: :) Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:44
      mi sie bardzo podobalo:) moim zdaniem wrato pomyslec o tym lokalu na wesele,
      jest duzo miejsca, jedzenia moze nie ma nawalone na stolach ze sie uginaja, ale
      za to jest to jedzenie pyszne i wykwintne:) jedyny minus to obsluga ktora czasem
      sie obija:)
    • Gość: Darek Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.121.* 07.02.09, 19:20
      Wersja doa kobiet:
      Super lokal. Jedzenia tyle, że jeszcze 3 dni leży po weselu i nie można zjeść.
      Prawdziwa szynka z prawdziwej świni wędzona cedrowym drzewem, krewetki tygrysie,
      homary, langusty, szparagi, najdroższy szampan na stole do tego wykwintne wina
      sprowadzane z Hiszpanii - to wszystko jest w standardzie i na każdym weselu.
      Owoce - tylko najświeższe owoce sprowadzane z południa Włoch i Grecji umyte w
      wodzie mineralnej (2,39zł za 1,5l)
      Wódka na stole - Finlandia żurawinowa. Ekstra po prostu ekstra. Na deser lody
      własnoręcznie ukręcane przez młode kelnerki.
      Obsługa wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie - szczególnie jedna z kelnerek,
      czarna taka - rewelacja. Nie wiedziałem czy patrzeć się na stół czy na nią.
      A za wesele biorą coś koło 90 zł od osoby.

A teraz wróćmy na ziemię.

Wersja dla mężczyzn: szynka z papieru, placki przekładane ze stołu na stół,
      wódka zwietrzała, owoce kapśnięte, bigos z tego co zostało z tygodnia.
      Cena: 150 zł

Na dodatek napiszę, że tak jest w każdym lokalu. Wesele warto organizować
      wszędzie. Wszędzie będziecie jedli ten sam syf i w każdej hurtowni kupicie tą
      samą zwietrzałą wódkę - no chyba że to będzie coś droższego niż wyborowa.
      • Gość: XYZ Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.centertel.pl 08.02.09, 12:09
        niestety w pdsumowaniu Darka jest wiele prawdy zaden lokal w pelni nie zadowoli klienta, zawsze znajdzie sie cos do krytykowania wybor lokalu to ruletka i albo ma sie szczescie albo niestety...
        w kazdym razie bardzo dziekuje za wszystkie komentarze i czekam na wiecej :)
    • Gość: wojtek tbg Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 23:03
      Lokal na poziomie, klimat ok, ale co się tyczy żarcia, to dania gorące to
      ogromna porażka - kucharz do wymiany. Przekąski zimne jakoś tam ujdą.
      • Gość: kasiulas Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:24
        Uwaga na Ekstradania, bo to w rzeczywistości zupełna fikcja (byłam na
        sylwestrze). Umowę na wesele właściciel nie chce jak najdłużej podpisywać, ale
        pieniądze za rezerwację bardzo chętnie i najlepiej jak najwięcej, bierze.
        • Gość: pp Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 14:22
          nie prawda umowe podpisalsmy odrazu, a co do zaliczki mozna sie z nim dogadac
          nam sie to udalo:) bylismy wczesniej na weselu i jak dla nas bylo oki daltego
          zdecydowalismy sie zrobic tam nasze, jak dla mnie to wkozncu cos innego... inny
          klimat, zastanawialismy sie rozwniez nad zamkiem w baranowie , ale wersja
          podstawowa czyli 160 zl od osoby jest bardzo marna, a jedzenie nie za ciekawe,
          jesli chcialoby sie miec tam naprawde super jedzonko to trzeba zapłacić 300 zl
          od osoby... dlatego wybralismy karczme nam osobiscie tam sie podobalo:)
          zobaczymy jak bedzie :)
          • Gość: xyz Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.centertel.pl 11.02.09, 20:56
            a mozna wiedziec kiedy to wesele macie? jak juz bedziecie po to koniecznie napiszcie jak wrazenia.....my tez zamowilismy juz karczme na wrzesien i umowe wstepna tez podpisalismy zeczywiscie mozna bylo sie z nim dogadac co do kwoty nie nalegal na jakies wielkie sumy...
            • Gość: pp Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 15:21
              w sierpniu tego roku:)i jestesmy dobrej mysli:)
              • Gość: xyz Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.centertel.pl 13.02.09, 20:22
                troszke sie dzisiaj dowiadywalam i naprawde nie mamy sie co martwic bo wyglada to calkiem calkiem... wiec ja juz teraz jestem spokojna i Tobie tez togo zycze :) bedzie super !!
    • Gość: Piotr Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.flash-net.pl 17.02.09, 20:33
      Jak nie byliście,to nie piszcie. Miałem tam wesele w styczniu:)
      Impreza pierwsza klasa i żarcie dobre a towarzystwo wybredne było,więc skoro
      byli zadowoleni, raczej w porządku,co?
      polecam, właściciel jest ok, nie ma sytuacji żeby przyjmował przedpłatę bez
      umowy. My dopiero po ustaleniu terminu,zorientowaniu się w menu itp
      przyjechaliśmy dać zadatek, umowa była gotowa.
      W ostatni poniedziałek przed weselem podaliśmy dokładne wymagania co do sali i
      menu,liczbę gości. a cena jest taka sama jak w innych lokalach.
      Może kiedyś było kiepsko, nie mam pojecia ale teraz jest wypas:P
      POLECAM!!
      a co do tych negatywnych komentarzy, to jak bywaliście na jakichś dziadowskich
      wiejskich imprezach i nie umiecie jeść widelcem i nożem, tylko szamać zwyczajną
      i popijać platonem, to nie dziwię się,że żal wam du*ę ściska.

acha,no i nie mieliśmy kapeli tylko DJ. jak chcesz wiedzieć dokładniej to
      napisz. mandzuria.77@o2.pl
    • Gość: vvv Re: wesele w karczmie jorgula IP: 80.51.159.* 19.02.09, 19:32
      Polecam Iskierkr w mielcu badz stary browar tarnobrzeg
    • Gość: kol Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 12:27
      bylam tam na kolacji w walentynki. bylo bardzo duzo ludzi.. a jakos tak
      strasznie dlugo nie musielisy czekac, a jedzonko bylo pyszne:)
      • Gość: agiii Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.118.* 23.02.09, 17:10
        Jedzenie jest do bani, albo przesolone, albo przypalone. Lokal
        extra. Tylko tego kuchcika muszą zmienić bo upadną....
    • Gość: czokos Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 16:16
      My też planujemy wesele w karczmie:)ale nie wiemy jak to jest z salami...czy
      wszystko jest na jednej czy np. sala jadalna i taneczna są rozdzielone???
      Napiszcie:)
      • Gość: xyz Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.centertel.pl 26.02.09, 16:52
        Wszsystko dzieje sie na jednej sali a wybor sali zalazy od tego jak duze wesele planujecie. Sala dolna jest mniejsza ( do ok 140 os) a sala na gorze jest na ok 240 i co wazne w tym samym dniu jest tylko jedno wesele, wiec nie ma obawy ze w jeden dzien na dwoch osobnych salach bawia sie dwa wesela :)
    • Gość: fati Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.rev.numericable.fr 02.03.09, 22:00
      z tego co wiem to na ostatnich weselach brakowalo wszystkiego nawet
      coca coli
      • Gość: Ania Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.115.* 03.03.09, 23:08
        Ja ide do Karczmy Jogurola na 2 weela w czerwcu i słyszałam naprawdę od wielu
        osób że jest tam fajnieod osoby dorosłej biora 135 złotych a od dzieci chtyba 90
        i nie ma stołu wiejskiego tylko tzeba osobno 1500 zł,. dopłacić i tez nie ma
        wodki i tym ale to jak w każdych lokalach:).
      • Gość: Daro Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.124.* 20.04.09, 09:59
        brednie
      • Gość: kika Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 00:33
        nie rozumie skad bierzecie te negatywne opinie, ciekawe skad masz
        takie newsy czlowieku, ja wlasnie w ostatnia sobote bylam na weselu
        w karczmie i wszystkiego bylo sporo wiec wydaje mi sie ze ktos cie
        wprowadzil w blad moze warto samemu sprobowac i nie siac zametu
        ludziom w glowach, szczególnie tym, którzy zamówili tam jakas
        impreze i teraz obgryzaja paznokcie ze starchu, pies drapal
        wlasciciela ale szkoda mi tych ludzi moj znajomy ma tam wesele w tym
        roku i tez sie denerwowal az mu powiedzialam jak jest naprawde, tez
        sie zastanawia skad te wszystkie negatywne opiniie
    • Gość: SM Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.helionet.pl 12.03.09, 14:22
      Te wszystkie zle komentarze to stek bzdur. Powiemtak: jest
      rewelacyjnie, wesela mam w czerwcu- wszystko juz ugadane, nawet
      wystroj mojej sali, placi,i specjalny tort, jedzenie eszystko,
      wszystko. Ja się niczym nie przejmuje bo wiem, że właściciel mi
      napewno wszystko dopilnuje. Ufam mu. Nie słuchajcie tych bzdur- a
      jak się żenicie to tylko w KARCZMIE JORGULA. Naprawdę miałam ten sam
      dylemat- ale pozostałe lokale po dokładnym przejrzeniu- są jeszcze
      gorsze. Pozdrawiam S
      • Gość: do SM Re: wesele w karczmie jorgula IP: 80.51.159.* 31.03.09, 08:58
        to czy jest rewelacyjnie to sie okaze po weselu , "nie chwal dnia przed zachodem
        słońca" - znasz to ? co do "ugadania" to jest taki dowcip o pani co chciała mieć
        dziecko jak belmondo - konczy sie słowami - " Ja ci k...wa dam belmonda!" - tyle
        o weselu ,a tak w ogóle to ten tekst wygląda na autoreklamę
    • Gość: lervf Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 10:01
      nie byłem, ale koleżanki córka miała tam studniówkę z opowiedzi po kazdym
      wzgledem TRAGEDIA i odnośnie wesela rozmawiałem przypadkowo z uczestnikim i
      podobnie , ale to tylko inni mówili moze i jest ok.
      • Gość: lkjh Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 10:07
        i jeszcz jedno, czytając wcześniejsze wpisy to na 100% część pozytywnych opini o
        tym lokalu to sprawa osób związanych o tym lokalu, tylko osoba związana typu
        właściciel może znać tak lokal, uczestnik imprezy na pewno nie, a trochę znam
        się na tym.......
        • Gość: lo Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:59
          naprwde jest tak zle??
          • Gość: czokos Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:22
            Jak już wspominałam wcześniej , też się mocno zastanawiamy nad weselem w
            Jorguli, ale z tego co tu czytam nie wygląda to za ciekawie:/ A może jest
            możliwość wynajęcia samego lokalu?? a firma cateringowa we własnym zakresie??
            Piszcie co wiecie:))
            • Gość: jola Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.helionet.pl 01.04.09, 20:08
              boże co wy tu piszecie! Byłam, wiem> Na weselu było extra. Córka
              mojej znajomej była na studniowce i bylo rewelacyjnie. AhA były dwie
              studniowki ta jedna wiecej zapłaciła! "czokos" nie przejmuj sie ja
              sie juz za niedlugo biore slub i jest tak samo jak wszedzie bylam
              juz na 4 weselach - taj jak zaplacisz, tak bedziesz miała:)
              • Gość: olku Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:01
                zgadzam sie z jedna wypowiedzi u gory. w kazdej restauracji za ile sie zaplaci
                tyle sie dostaje. w sierpniu mialam tam wesele placilam 120zl od osoby. niczego
                nie zabrakło atmosfera tez byla super. a jezeli jest sie czlowiekiem wiecznie
                nie najedzonym i wiecznie z czegos niezadowolonym to lepiej posiedziec w domu
                przy schabowym. jedzenie naprawde jest super, ładnie podane i bardzo smaczne.
                zadna porcja nie byla przesolona ani tym bardziej spalona;/;/;/ nasi goscie
                wyszli zadowoleni i gratulowali szefowi kuchni osobiscie ( bardzo miła babka iw
                dodatku z klasa, a nie jak niektorzy cwani tutejsi forumowicze)! wydaje mi sie
                ze raczej konkurencja robi im kolo du** ;/ a jezeli naprawde chcesz sie upewnic
                czy to dobre miejsce na wesele to zamiast pytac o to postronnych ludzi (bo tacy
                tu sa mniemam) to sie tam wybierz np. na obiad . pozdrawiam:)
            • Gość: olku Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:18
              czoku! z ta firma cateringowa to lekko przegiełas:) wydaje mi sie ze w rzadko
              ktorej restauracji pozwalaja na takie rozwiazania. jesli chcesz zobaczyć moje
              weselne menu czy jakiekolwiek masz jeszcze pytania to ja chetnie ci odpowiem i
              doradze:) pisz na e-maila :) sysunia_930@op.pl pozdrawiam:)
        • Gość: Daro Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.124.* 20.04.09, 10:07
          Byłem na kilku imprezach w tym lokalu i nie słuchajcie bredni ludzi którzy nie
          mieli okazji uczestniczyć na żadnej imprezie w tym lokalu.Uważam że lokal
          ,obsługa,oraz jedzenie jest ok.,ale są gusta i guściki i nie każdego można
          zadowolić.a menu nie narzuca właściciel tylko ludzie którzy płacą za impreze
          • Gość: chciwy Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 11:02
            Najlepsze imprezy organizowane sa tu www.casanuova.pl/ obsłga
            spisuje sie bardzo dobrze, duza i przestronna sala,mam miłe
            wspomnienia. Byłem tam 2 razy na weselu. POzdrawiam.
    • Gość: czokos Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:30
      Dzięki za informacje:) Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie ten obiad;)bo już
      zgłupiałam całkowicie czytając różne opinie...Z drugiej strony myślę że skoro
      jest to nowo powstały lokal to raczej powinno im zależeć na dobrej opinii, by
      zdobyć jak najwięcej klientów. Powinni się starać o jak najlepszą renomę.Jeśli
      chodzi o wygląd zewnętrzny i wystrój w środku to dla mnie naprawdę rewelacja,
      inny klimat:) ale dobre jedzenie też jest bardzo ważne.
      • Gość: Rysio z klanu Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 08:09
        olko napisala: zadna porcja nie byla przesolona ani tym bardziej spalona; .
        Niech jeszcze doda, ze dach nie przeciekał, krzesła miały wszystkie nogi,
        działało ogrzewanie i wentylacja, to wtedy to juz bedzie rewelacja. Ludzi,
        ktorzy nie maja zadnego porownania ciesza rzeczy oczywiste. Tylko to troche za
        malo, zeby popadac w zachwyt ta knajpa. Bylem tam 3 razy /nie na zadnej
        imprezie/ i za kazdym razem porazka z obsluga i jakoscia jedzenia.
        • Gość: danka^^ Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:09
          drogi rysiu z klanu. bywałam na wielu renomowanych przyjeciach i czesto
          spotykałam tam obecna szefowa kuchni jorguli, ktora odpowiadała ze jedzenie tam.
          nikt, ale to nikt nie narzekał. ale widze jestes strasznie uprzedzony. masz
          ogromne wymogi. ta karczma dopiero zaczyna prosperowac nie wszystko bedzie u
          nich jeszcze idealne to sie dopiero rozkreca. moze troszke wyrozumiałości? nie
          'popadam w zachwyt' byc moze jestes na mrozonkach wychowany i nie potrafisz
          docenic kunsztu kulinarnego
          • Gość: olku Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:13
            Rysiu z klanu. nie rozpedzaj sie za bardzo. za bardzo krytykujesz. moze
            odwiedziłes ta karczme wtedy gdy był duzy ruch? sama jestem kucharzem w
            rzeszowskiej restauracji i wiem, że nie zawsze wtedy wszystko wychodzi idealne.
            jak powiedziała danka^^ troche wyrozumiałości. podoba mi sie tam wiec chwale.
            zreszta na obsluge tez nie moge narzekac. a co do przeciekajacego dachu i
            działającej wentylacji- popuściłeś wodze fantazji. dokładnie- jest różnica
            między gościem wymagającym nie wiadomo jakich cudów, który sam nie potrafi nic
            tylko nosem kręcić, a gościem, który potrafi kosztować, smakować i DOCENIAĆ.
            pozdrawiam
            • Gość: olku Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:18
              czoku! z ta firma cateringowa to lekko przegiełas:) wydaje mi sie ze w rzadko
            • Gość: olku Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:38
              czokos! z ta firma cateringowa to lekko przegiełas:) wydaje mi sie ze w rzadko
              • Gość: majusia Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.helionet.pl 02.04.09, 22:04
                Byłam ostatnio na weselu. Było to wesele mojej przyjaciółki - wiem
                że płacili coś koło 120zł za osobe. Ale jedzenia było mnóstwo, i
                było bardzo dobre. Obsługa tez nieżle się sprawdzała z tego co
                widziałam, to myśle ze moje wesele tam jednak tez sie odbędzie.
                P.S zabawa też był syper- fajny lokalek taki inny:) Pozdrawiam
                MAjusia
                • Gość: cvghjkkkl Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 09:57
                  oj i mamy Panią kucharkę z Rzeszowa jako szefową kuchni w Jorguli
                  ............................śmieszne broniące argumenty..........
                  • Gość: czokos Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 13:30
                    Nam też się tam bardzo podoba, jest inaczej jak wszędzie:)Tylko tą kuchnią
                    straszą co niektórzy...olku jak już się zdecydujemy na 100% napiszę:)Szczerze
                    mówiąc trochę mi się nie chce wierzyć w to , że jest tam beznadziejnie, to jest
                    nowy lokal, więc musi im zależeć na kliencie i renomie.Pozdrawiam:)
                  • Gość: kotek Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 13:31
                    oooo! widzę że tu jakaś straszna debata a ja słyszałem że ta babka ma rogi ,
                    kopyta i lata - ale tak na serio to chyba nieźle gotuje skoro w karczmie ciągle
                    siedzą takie tłumy tak ogólnie zapytam - nie lubicie tej szefowej kuchni czy tak
                    naprawde to solą w oku jest karczma , widocznie raczej to drugie! ale jako facet
                    powiem , ze całkiem ladna z niej dupcia...
                    • Gość: meya me marco Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 15:50
                      ja widziałem ta szefową kuchni... no i jest na czym oko zawiescić... z resztą
                      poza tym jest bardzo miła kulturalna i uzdolniona. z szefostwem tez da sie w
                      każdej sprawie dogadać. wyolbrzymiacie wszystko za bardzo. najbardziej koło dupy
                      takim restauracjom robi właśnie:
                      -albo zawistna konkurencja, albo
                      -nienażarci ludzie którym wiecznie źle.
                      wszyscy widze doskonale znacie sie na gotowaniu...żałosne
                      • Gość: olku Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 15:52
                        drogi czokosie:) moje zdanie na ten temat naprawde jest takie, że jak nie
                        spróbujesz sam/a to sie nie dowiesz. lepiej sprawdzic niz na zywioł ryzykowac.
                        pozdrawiam i powodzenia:)
                        • Gość: ppp Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 16:25
                          mi sie tam baaardzo podoba:)
                          • Gość: angelika Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.helionet.pl 05.04.09, 16:47
                            Ostatnio nawet tam bylam na weselu. Bardzo fajnie. Czytałam te
                            komentarze od poczatku i nie wieze zeby tak bylo? Chyba ludzie coś
                            wyolbrzymiaja. Według mnie jest tam bardzo dbrze. Jedzenie dobre-
                            przeciez nie ide na wesele zeby sie tylko najeśc. Obsługa była
                            bardzo miła- b. mi sie podobało. POzdrawiam Angelika:)
                            • Gość: Karczoch Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.09, 18:33
                              no ja nie wiem gdzie wy widzicie te wszystkie zastrzezenia. ostatnio wracajac z
                              miesiąca miodowego zatrzymalismy sie w tej karczmie i nam wszystko pasowało.
                              strasznie spodobały mi sie stroje obsługi. takie kolorowe i odmienne. jedzenie
                              tez bylo pyszne. wiec nie rozumiem o co tyle zamieszania. a poza tym, jak ktos
                              to ujął juz przede mną- najlepiej sprawdzić samemu. pozdrawiam:)
                              • Gość: kasiamila Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.helionet.pl 05.04.09, 19:09
                                Chciałam mieć tamm ślub w tym roku... To było moje marzenie. Ale
                                niestety nie ma terminow wolnych w soboty. O Boże!!! To miejsce jest
                                bajeczne... Nie odpuszcze czekam do 2010r. pozdrw.:)
                                • Gość: zainteresowana Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 19:38
                                  a nie wiecie czasem jakie są tam warunki pracy ponieważ chciałabym starać się
                                  tam o prace jako kelnerka proszę o odpowiedzi tylko w związane z moim pytaniem
                                  dziękuje :)
                                  • doodka019 Re: wesele w karczmie jorgula 25.04.09, 15:43
                                    lokal jest faktycznie bardzo ladny ale i ja slyszalam rozne opinie o jedzeniu
                                    brakach w napojach itp.
                                • Gość: gigi Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.09, 21:16
                                  a dziwne ze nie ma miejsc na ten rok, bo z "panem" wlascicielem mielismy taka umowe, ze jak znajdzie kogos na nasze miejsce w tym roku to nam ma zaliczke oddac, ale nie predko do oddawania pieniedzy, a widze ze na ten termin juz znalazl nowych chetnych... szkoda ze takie niepzyjemne sytuacje maja miejsce! niepolecam!!!
                              • Gość: beer Re: wesele w karczmie jorgula IP: 80.48.174.* 06.04.09, 19:32
                                jesli u mnie czegokolwiek zabraknie na weselu to właścicielowi za
                                cholere nie wypłace pełnej kwoty-oczywiście uprzedze go o tym przed
                                a jesli bedzie mieć coś nie halo to na weselu bedzie 2 prawników z
                                rodziny którzy będą wiedzieć jak ugryść sprawe...!jestem dobrej
                                myśli ze wszystko bedzie ok bo lokal jest genialny
                                • Gość: Rysio z klanu Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.smsiarkowiec.pl 06.04.09, 19:52
                                  Oprocz prawnikow zabierz jeszcze ze soba poloniste. Przyda sie na bank.
    • Gość: xz Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.popl.cable.ntl.com 06.04.09, 22:22
      beer...dwoch prawnikow moze byc za malo, bo z tego co slyszalem, wlasciciel i jego rodzina to sami prawnicy, ktorzy na pewno wiedza jak "ugrysc" kazda sprawe. zycze powodzenia
      • Gość: olku Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 14:14
        noo beer ciekawe rozwiązanie. tylko 'gryś' dobrze i porządnie :|
        • Gość: natalka007 Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.helionet.pl 07.04.09, 20:31
          Witam! No też byłam tam na weselu i rewelacja - jeszczed nigdy
          takiego wesela nie widziałam- niewiem co to za bzdury pisza.
          Wszystko było ok. Bardzo mi się tam podobało- niestety ja mam wesele
          w tarnobrzegu i juz nie moge tam omowic bo juz wplacilam zaliczke.
          ale jak by sie dalo to chetnie bym zrobiła wesele w tej karczmioe.
          Pozdrawiam Natalka
          • Gość: Nata Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 07:51
            natalka, to oznacza, ze w d bylas i g widzialas. Po paru weselach w remizach i
            domach ludowych /ewentualnie restauracji kaprys :)/ na ktorych bylas to rozumiem
            dlaczego podobalo ci sie u jorgula.
            • Gość: Nataia007 Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.helionet.pl 08.04.09, 14:12
              Droga! Nato
              niestety pochodze z tarnobrzega i nigdy nie byłam na weselu w
              remizie i w domu ludowym. Tylko dla przypomnienia- każdy ma swoje
              zdanie. Znalazła sie warszawianka - do Belwederu!! Jeslmi masz kogos
              oczernaic to sie lepiej zastanów.
              • Gość: Coco Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 14:30
                Nata!
                a może ty w d* byłaś i g* widziałaś, więc nie wiesz co znaczy dobra restauracja?
                i nie wypada kogoś oczerniać na forum publicznym nie sądzisz?
                byłam całkiem niedawno w Jorguli na obiedzie i jestem zachwycona klimatem tej
                restauracji i naprawdę dziwią mnie niektóre komentarze...
                • Gość: oliwia Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.range86-134.btcentralplus.com 13.04.09, 23:46
                  czytajac te komentarze juz sama nie wiem co mam muslec,mam tam
                  wesele w tym roku,a tu z kazdej strony slysze jakies negatywy,bylam
                  w karczmie niedawno sama sprawdzic te rewelacje o kuchni i jak dla
                  mnie dania byly naprawde ok,wiec nie wiem czy na wesela gotuje inna
                  kucharka?
                  • Gość: misagg Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.helionet.pl 19.04.09, 17:44
                    o boze byłam tam ostatnio... ile ludzi normalnie mnostwo ale obiad
                    dostalam szybko i byl bardzo dobry. Tylko ludzi strasznie tam duzo
                    jakby tam jakas gwiazda była;)
                    • Gość: Rysio z klanu Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.smsiarkowiec.pl 19.04.09, 19:15
                      ...to ciekawe, skoro tam tak wszystko jest tak na sicher, to czemu wlasciciel
                      cwaniaczek che to sprzedac?
                • Gość: Daro Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.124.* 20.04.09, 10:16
                  Szanowna Nato sądze że w jorguli to ty nigdy nie byłaś i lepiej aby takie puste
                  osóbki jak ty w podobnych lokalach nie przebywały . polecam ci wiejski festyny
                  tam na pewno czujesz się świetnie
    • Gość: Pawel Re: wesele w karczmie jorgula IP: 84.38.160.* 04.05.09, 23:03
      Witam. Jak czytam niektóre opinie to wydaje mi się że ten co pisze
      takie bzdety to nigdy nie był w tej resteuracji i piszą to chyba
      mieszkańcy Nowej Dęby i okolic lub konkurencja których zżera
      zazdrość z tak szykownej i fajnackiej knajpki. 25 kwietnia mieliśmy
      tam przyjęcie weselne na 208 osób i nie usłyszałem od gości
      weselnych żadnych negatywów pod każdym względem. Więc te opinie na
      temat kuchni , obsługi czy wyszukanych bzdur to paranoja której nie
      warto czytać. Opinia nasza jest neutralna z uwagi na to że nie
      jesteśmy mieszkańcami nowej dęby i okolic. Na przyjęcie weselne
      przyjechaliśmy z miasteczka oddalonego o 45 kilometrów i nikt z nas
      czy gości nie może powiedzieć złego słowa na Karczmę Jorgula.
      A właścicielom , którzy okazali się świetnymi ludzmi, jedynie co to
      mogę podziękować na forum publicznym za świetnie i profesjonalnie
      zorganizowaną imprezę. Panie Pawle !!! Proszę tak trzymać dalej i
      nie przejmować się niektórymi bzdurami pisanymi na tym forum.
      Każdemu kto przejeżdza koło nowej dęby polecam wyśmienity obiad wraz
      z profesjonalną i pełną życzliwości obsługą .
      • Gość: DJK Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 07:39
        Doktor Berna - Niniejszym pragnę oświadczyć, rzeczywiście obu samców wydobyto i
        odhibernowano. Dalsze jakiekolwiek niebezpieczeństwo zostało zażegnane, gdyż
        dziś rano w specjalistycznej klinice Archeo dokonano zabiegu naturalizacji,
        pomagając tym stworzeniom odnaleźć się w naszym społeczeństwie. Oto oni po zabiegu.
        - Emma Dax - Przecież one kłamią w żywe oczy.
        - Maksymilianna Paradys - ... co nie było możliwe przed zabiegiem, gdyż jako
        osobnik stojący na niższym szczeblu ewolucji mogłabym w pewnych okolicznościach
        być niebezpieczna dla otoczenia.
        - Albertyna Starska - Ja również czuję się znakomicie. I z tego miejsca
        chciałabym podziękować zespołowi operacyjnemu za tak szybkie i sprawne
        doprowadzenie mnie do używalności...
    • Gość: :) Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.125.* 02.06.09, 10:08
      Polecam Stary Browar w Tarnobrzegu
      • Gość: Pan Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 10:18
        Opinie są dwie grupy jedna za druga przeciw.Juz po ilosci kometarzy
        można stwierdzić ,że cos jest nie tak? Jakosc mniej na temat innych
        domów weselnych w okolicy ciekawe co.ND to małe misteczko i nie ma
        kokuręcji dlatego własciciele olewają o opnię i tak mają
        zarezerwowane na rok do przodu.Własciciel postawił na wygląd anie na
        jakość.Co do jedzenia i obsługi to sie nie dziwię własciciel płaci
        najnisze pensje wiec pracują tam w kuchni gospodynie domowe.Dla
        prawdziwego kucharza trzeba wyłozyc kilka tysiaków.Co do cen to sie
        zastanawiam dlaczego takie wysokie.Mam znajomą co ma zajazd w duzym
        miescie przy zachodniej granicy i bierze 60,80 max 100zł od osoby w
        zależnosci co kto zamówi.Kaucje zwraca jak ktos zrezygnuje a
        znajdzie kogoś innego na to miejsce, w Jorguli nie ma takiej
        możliwości.Mysle że jeszcze długo w tym rejonie nic sie nie zmieni
        nie ma kokurencji dlatego wszystko jest gorszej jakosci i
        droższe.Dziwię sie tylko ludziom że mimo tylo negatywnych
        wypowiedzi nie dają włascielom żółtej kartki.A teraz mam pytanie co
        byś zrobił(a)??? Masz skromny lokal miła atmosfera świetna obsługa
        obiad bardzo smaczny koszt 20zł i drugi piekny lokal obsuga jako
        taka jedzenie przecietne koszt 30zł co byscie wybrałi???. prosze
        zadać sobie to pytanie przed podjeciem decyzji o lokalu pozdrawiam!
    • Gość: KZ Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 18:18
      Ludzie!! zamiast ku*wa siedziec i pierdo*ic glupoty przed komputerem
      na temat samej karczmy, obslugi, kuchni i jedzenia wybierzcie sie
      tam, nikt was pewnie nie wygoni - popytajcie, zobaczcie, zamowcie
      cos i sie przekonacie...mialem ta mozliwosc ze bylem tam na paru
      weselach i nie zgodze sie z tymi ktorzy pisza tu takie pierdoly - ze
      jedzenia brakuje? - jeszcze zostaje i to sporo - wszystko obsluga ci
      pakuje tak ze jeszcze w domu pol wesela na poprawinach nakarmisz,
      sokow tyle ze nawet jakbys pil cala noc i mial latac co 5 minut do
      kibla to i tak tego nie przepijesz, a nawet jak juz ci braknie w
      dzbanku to zaraz ci kelnereczka przyniesie pelny - ...pewnie ze
      wszystkim nie dogodzi i znajdzie sie od czasu do czasu jedna czarna
      owca ktorej cos nie bedzie pasowac ale nie przesadzajcie!!! jaki
      problem masz podejsc w czasie wesela, dorwac jakiegos weselnika i
      spytac jak to wszystko wyglada?
      Ja osobiscie nie mam nic do zarzucenia Karczmie - wszystko bylo ok -
      jedna rzecz tylko denerwuje nad ranem - że juz koniec imprezy;D
      pozdr i zachecam do ruszenia tylka i samemu sprawdzenia co i jak a
      nie czytania glupot frajerow ktorych zal dupe sciska ze sami tam nie
      imprezuja:)
      • paweldxxx Re: wesele w karczmie jorgula 16.06.09, 08:02
        Ty człowieku chyba nie wiesz co to forum kazdy ma prawo sie
        wypowiedziec.Pewnie jestes z rodziny dlatego sie denerwujesz od
        nieprzychylnych kometarzy.Prawda jest taka że imprezy tam sie
        odbwające nie zyskały dobrych opini i ktoś założył ten temat chcąc
        zapoznać sie z opiniami innych osób.Zamawiając iprezkę by sie
        przekonać czy jest dobrze czy nie moim zdaniem to drogi eksperymet.
        • Gość: Daro1 Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.124.* 29.06.09, 16:50

Propozycja dla tych co mają obawy to odwiedzić karczmę i samemu się przekonać a
          nie czytać te durne wypowiedzi od ludzi nie mających żadnego pojęcia i nigdy nie
          będących w tym lokalu.
    • Gość: jurand Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.124.* 29.06.09, 17:06

Nie macie pojęcia co do dobrego jedzenia.Fakt kelnerki się motają ale jedzenie jest super i ceny nie przesadzając nie są takie kosmiczne jak niektórzy piszą.Co do wesel to byłem na dwóch i wypadły całkiem przyzwoicie a to jedzenie co zostało kuzynce po weselu po prostu spakowane zabrała do domu i obgoniła nim praktycznie poprawiny.proponuje samemu się tam wybrać i się przekonać a nie wysłuchiwać tych co tylko na wiejskich festynach się bawią i stołują się w przydrożnych barach nazywanych ZAJAZDAMI
      • Gość: maks Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 23:17
        Jeżeli chcecie sie przekonać jak tam jest wystarczy pójść na przysłowiowe lody ( na wesela nie radzę, byłem - tragedia). Ceny jak w NY obsługa do d...y, a w menu nie ma nawet gramatury porcji.
        • rider85 Re: wesele w karczmie jorgula 10.07.09, 20:02
          ...ja byłem ostatnio tam na weselu i ogólna ocena 4 plus, kelnerki trochę za
          długo roznoszą jedzenie,(to raczej choroba wieku dziecięcego, bo często się tam
          kelnerki zmieniają i nie ma jeszcze stałej i sprawdzonej ekipy) ale dania bardzo
          dobre, poza tym bywam tam często na kawie i ciastku i nie zdarzyło mi się, żebym
          długo czekał na przyjęcie zamówienia, ja polecam szczególnie kremówkę z malinami
          i ogólnie karczmę
          • Gość: sympatyczna Re: wesele w karczmie jorgula IP: 217.96.105.* 13.10.09, 23:00
            Byłam pod koniec maja 2009 wlasnie tu na weselu . Nie radze nikomu robic tam
            wesela . Ciasto takie bylo , ze wstyd takie podac gosciom , 30 lat temu moze
            takie ciasta byly podawane na wiejskich weselach . Obiad tylko byl dobry ,
            salatki obrzydliwe , kawa ,herbata zimna stala w termosach do konca wesela.
            Obsluga do niczego . Tylko wystroj lokalu jest ladny , nic po za tym.Odradzam
            szukajcie gdzie indziej . W Majdanie Krolewskim bylam i tam bardzo bylo fajnie
            pod kazdym wzgledm, wesele bylo wlasnie tu z Nowe Dęby. W DĘBIANCE jest o wiele
            lepiej. Meni i obsluga ... dwa plus , szkoda wydac tyle pieniedzy od osoby.
            • Gość: Paula Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.centertel.pl 23.10.09, 17:04
              Karczma Jorgula to najlepsze miejsce na zorganizowanie wesela :) polecam
              wszystkim, jedzenie wyborne a właściciel przesympatyczny, doradzi i pomoże. Te
              negatywne opinie są wyssane z palca i w stu procentach nieprawdziwe. Pod
              względem jakości jedzenia Karczma to nr jeden! Jeszcze raz polecam i nie dajcie
              się zwieść zawistnym plotkom.
              • Gość: Tomek Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.121.* 24.10.09, 15:08
                Mówiąc o sympatycznym właścicielu masz na myśli tego gburowatego łysola co
                chodzi po swoim lokalu razem z ochroniarzem, żeby w czape nie dostać za swój
                niewyparzony jęzor?

W ogóle Panie właścicielu to słabo u Ciebie z autoreklamą. Od razu widać, które
                posty piszesz podpisując się żeńskimi imionami.

Jako człowiek, który bywa rocznie na około 40 weselach potwierdzam, że negatywne
                opinie o tym lokalu są prawdziwe, o czym naocznie można się przekonać wybierając
                ów lokal na swój ślub.
                • Gość: Aga Re: wesele w karczmie jorgula IP: 81.219.158.* 24.10.09, 19:50
                  A był ktoś może na weselu w Hotelu Sarmata w Sandomierzu?
                  Lokal jest bardzo ładny, tyle że nie wiem, jak z organizacją, jedzeniem, obsługą itp...
                  • Gość: kasia Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.pppoe.sistbg.net 08.02.10, 23:35
                    Witam Wszystkich właścicieli lokali konkurujących z Karczmą Jorgula!!!!!O waszej
                    zazdrości i słabości świadczą wszystkie te negatywne opinie o Karczmie!!!!
                    napisze w skrócie: zeszłego roku miałam przyjęcie weselne w Jorguli i nie mam
                    zastrzeżeń wręcz mogę polecać.:))
                    do Tomka: czytając twoje wypociny jestem pod wrażeniem , bywasz na 40 weselach
                    rocznie !!!!!to jesteś nieźle rozchwytywany , pewnie zaraz się będziesz
                    tłumaczył , że grasz w zespole buabuabuabuabuabuabua
                    Do wszystkich innych czytających ten post zwróćcie uwagę , że są ludzie którzy
                    za minimalną opłatą chcą zadowolić weselnych gości a potem zrzucają winę na
                    lokal...
                • Gość: Paula Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.centertel.pl 02.11.09, 21:48
                  eh niektórzy maja jakąś fobie! Chłopie żyjesz w jakimś zakłamanym świecie,
                  jeżeli Ty lubisz się podszywać pod płeć przeciwną to twoja sprawa ale ja nie mam
                  takiej potrzeby...
                  Z wyrazami współczucia
                  na pewno nie facet lecz kobieta

• Gość: Tomek Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.121.* 20.11.09, 22:10
                    Słabo, naprawdę słabo u Ciebie z konspiracją.

Wychwalaj dalej ten swój domek z zapałek w necie, ludzie i tak wiedzą,
                    że odstawiasz dziadostwo.
      • Gość: asa Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:09
        Jedzenie rewelacyjne,czesto jadam obiady tam w niedziele.Moze jest
        ono nietypowe,inne ale to nie jest zarzut.Bo jak ktos szuka
        schabowego z ziemniakami i kapustą no to przepraszam ale niech
        zostanie w domu:P
        A jesli chodzi o cene tez przyzwoita nie jest wcal drogo ,na pewno
        taniej niz w "Dębiance"
        • Gość: bez komentarza Re: wesele w karczmie jorgula IP: 80.51.159.* 27.10.09, 20:06
          Możecie nie uwierzy, ale najlepsze jedzenie było - jak dla mnie, an weselu
          zorganizowanym w KAROLINIE, hotel na Kochanowskiego!Polecam!!!
          Największy syf - KAMELEON, szczególnie te brudne, kolorowe ściany!
    • Gość: ania Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.sqy-bng-011.adsl.virginmedia.net 20.11.09, 21:00
      Czy ktos wie czy w Karczmie jest w tym roku organizowany Sylwester, bo nic nie
      ma na ten temat na ich stronce :(
      • Gość: jee Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.ip.netia.com.pl 24.11.09, 12:04
        www.karczmajorgula.pl/
        jest, czytaj u dołu po prawej
    • Gość: jghgh Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.smsiarkowiec.pl 26.11.09, 13:12
    • Gość: Rafał Re: wesele w karczmie jorgula IP: 80.48.35.* 31.01.10, 19:03
      niedawno bylem tam na studniowce, szczerze powiedziawszy jedzenie jest okropne. Golym okiem widac, ze jest nieswieze, dania cieple sa "zimne" i okropne. kelnerzy nie maja pojecia co podaja z kazdy problemem odsylaja do szefa kuchni, jednym slowem wrocilem glodny jak na taka cene ( cala szkola jest tego samego zdania co ja).
      NIE POLECAM !! organizowanie masowych imprez.
      • Gość: Kamil Re: wesele w karczmie jorgula IP: 83.1.121.* 01.02.10, 17:38
        Rafał ma racje też byłem tam na studniówce i jedzenie do niczego!!!
        Obsługa i ochrona nie przyjemna i chamska!!!
        Kierownik tez kawał chama i żyda!!!
        Jednym słowem kicz ładnie wygląda ale to tylko jedyna zaleta tej karczmy!!!
        ODRADZAM JĄ WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!
    • Gość: ww Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 09:58
      jest fajnie
      • Gość: Katarzyna Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.um.krakow.pl 03.03.10, 12:10
        Witam,
        we wrześniu 2009 roku miałam w Karczmie Jorgula wesele i musze
        powiedzieć że byłam bardzo miło zaskoczona jak wszystko było
        zorganizowane. Po kilku negatywnych opiniach byłam przygotowana na
        najgorsze, a tu niespodzianka. Jedzenie było pyszne i było go dużo,
        tort "piernikowo- śliwkowy z białą czekoladą" był przepyszny i do
        tej pory goście go wsponinają. Współpraca z właścicielem jak
        najbardziej OK.
        • Gość: Kasia Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.pppoe.sistbg.net 10.05.10, 10:34
          Miałam wesele w Karczmie i powiem tak:
          1) Właściciel jest jak najbardziej ok
          2) Obsługa jakiej jeszcze nie widziałam co chwile talerze były
          wymieniane na nowe
          3) jedzenia ogromniasto, a ile zostało to można zrobić poprawiny
          4) klimat naprawde świetny nie taki jak w innych domach weselnych
          ściany
          Poprostu super jestem bardzo zadowolona przyznam ze tez sie bałam
          wesela po przeczytaniu tych opini ale było naprawde rewelacyjnie
          moje siory tez tam robią.
    • Gość: gość Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.10, 12:58
      Byłem na weselu w jorguli w lecie tamtego roku i nie polecam. A
      teraz moje uzasadnienie;
      Cena za wysoka w stosunku do jakosci no,ale jak jest mała kokurencja
      to właściciele to wykorzystują.
      Obiad taki że może 10 letnie dziecko by sie najadło,końiecznie
      trzeba zamawiać wiejski stół bo inaczej marnie oczywiście dopłacić
      trzeba.
      Mnie najbardziej wkurzyło oszczedzanie na klimatyzacji niby lokal
      się ogłasza że klimatyzowany,a kelnerzy po godzinie wyłaczają i jest
      gorąco nie do wytrzymania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się