Gość: easy IP: 83.1.117.* 17.03.09, 21:54 Poszukuję kompetentnego fryzjera dla psa w Tarnobrzegu lub okolicach. Naprawdę fachowego. Prosze o poważne informacje i bez docinków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kotek Re: fryzjer dla pieska IP: 83.1.121.* 17.03.09, 22:18 witaj,w tbg jest zakład fryzj dla zwierzat na ulicy .Kopernika jak dobrze pamętam to 2 blok od skrzyżowania.mały budynek połączony z blokiem.a jakiej rasy masz pieska, jak moge wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: fryzjer dla pieska IP: 83.1.117.* 17.03.09, 22:57 właściwie żadna konkretna rasa. Pies -czarny - :) ma wygląd przerośniętego sznaucera i jest bardzo kudłaty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zacc Re: fryzjer dla pieska 17.03.09, 22:32 ja zdecydowanie polecam Panią Ulę. Zakład mieści się na ul. Kościuszki 40/7 (stary hotel pracowniczy, na parterze). więcej info na www.abis.hekko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafi_tg Re: fryzjer dla pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 08:54 :) hehe znajoma stronka.. Moze ktos potrzebuje ladnej stronki www ? Chetnie zaprojektuje ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: fryzjer dla pieska IP: 83.1.126.* 17.03.09, 22:54 Korzystam z usług pani Małgosi. Salonik dla piesków przy Koprenika 2. Bardzo dobrze strzyże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Re: fryzjer dla pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:56 Ja również polecam panią Ulę, jest naprawdę rewelacyjna i do tego niedroga. Z tego co wiem pani na Kopernika ma znacznie wyższe ceny niż pani Ula. Chodzę do niej regularnie z moją sunią i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: fryzjer dla pieska IP: *.zchsiarkopol.pl 18.03.09, 10:42 ceny cenami dla mnie liczy się jakość wykonanej usługi... więc wróciliśmy do pani Uli, która poznała się na zdradzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: fryzjer dla pieska IP: *.smsiarkowiec.pl 18.03.09, 20:18 polecam panią Urszulę. Jakoś usług rewelacja. Ceny bardzo przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: fryzjer dla pieska IP: 83.1.126.* 18.03.09, 23:27 Odnoszę wrażenie ża Pani Ula reklamuje się sama lub wypowiadają się tu osoby nie mające rozeznania w temacie. Jakość usług u obu Pań jest porównywalna (korzystałem z usług jednej i drugiej), natomiast Pani Małgosia robi to taniej. Ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fryzjer dla pieska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 23:58 mam wrażenie Andrzeju że sam nie znasz się na rzeczy oceniając usługi obu pań jako porównywalne. Gratuluję, jeżeli obyło się bez poprawek po wizycie u pani M. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: fryzjer dla pieska IP: 83.1.114.* 30.03.09, 15:00 Lepiej sami sobie porównajcie ceny i usługi wszystko można sprawdzić na stronach -Pani Małgosia www.salonikdlapsow.tnb.pl -Pani Ula www.abis.hekko.pl Ale ja jestem za Panią Małgosią ale to tylko wasz wybór i wasze zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skunaskun Re: fryzjer dla pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:54 Kretyni Debile Zeszliście niżej niż można!!!! Fryzjer dla pieska raczej do lekarza z wami wy bez polotu kretyni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: fryzjer dla pieska IP: *.zchsiarkopol.pl 31.03.09, 08:54 te drastyczne obniżki cen u P. Małgosi, czyżby efekt frustracji? ;-) szkoda tylko że w przypadku yorków wszelkie obniżki to wciąż wyrzucone pieniądze. Może te 3 godziny pieska w salonie lepiej wydłużyć do pełnej doby i policzyć za hotel... intratne w okresie wakacyjnym ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WESTI SANDOMIERZ Re: fryzjer dla pieska IP: *.sandomierz.pilicka.pl 12.02.14, 20:40 chamstwo ludzkie nie zna granic, jak w ogóle można tak sarkastycznie komentować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No cóż-odp_poważna Re: fryzjer dla pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 19:11 Do EASY przede wszystkim i innych również! I takie to jest właśnie forum. Płaskie przeważnie, żenujące, prostackie, niekiedy chamskie, ... ale tak to jest, jak dorwą się do klawiatury sierściuchy i inne takie, i tym podobne. I tak jest praktycznie w każdym temacie, gdy ktoś ma pytanie, jakiś problem itp. Teraz tylko do EASY. Poważnie polecam - panią w Nowej Dębie. 20 km wprawdzie, ale zadowolenie pełne. Kobieta kocha psy i swoją robotę. Przede wszystkim zna się na tym i jest ... bezpieczna. Co to znaczy? Bardzo proste! Psu nie grozi żadna infekcja, okaleczenie - skóra, paznokcie (patrz: ul.Kościuszki). W związku z tym pies czuje się bezpiecznie i może (przynajmniej mój) przebywać tam bez stresu. Na cenach pies się nie zna (patrz: ul. Kopernika), bo gdyby się orientował, to też by wolał pojechać 20 km. POLECAM. Mój właśnie jutro tam się wybiera, bo trochę obrósł w piórka... Jeżeli EASY będzie zainteresowany - poznam po treściach forum i dam dalsze wskazówki, ale uprzedzam: nie wykluczone - raczej pewne, że po moim, odezwą się posty krytyczne i samoreklamujące się tarnobrzeskie (a jestem rodowity), badziewne salony fryzjerskie dla naszych czworonożnych pupili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: fryzjer dla pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 08:11 rozumiem, że wyzywanie od prostaków chamów i sierściuchów nie jest prostackie, żenujace i chamskie - gratuluje samopoczucia i samooceny a za poradę dotycząca groomera - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fryzjer dla pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:11 a co mam zrobić, jak mój pies nie da się nawet uczesać. Pogryzł juz obie tarnobrzeskie fryzjerki i teraz ani jedna ani druga nie chce go widzieć ? Ani jedna ani druga nie stosuje uspokojenia, to co ja mam zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
kag.a Re: fryzjer dla pieska 28.07.09, 15:53 Bardzo interesuje mnie jakiś kontakt z Panią z Nowej Dęby. Będę podazcas wakacji w tych okolicach u rodzinki i chciałabym do niej się udać z nieco zarośnietym cocker spanielem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: fryzjer dla pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 23:28 proponuję zrezygnować z jednego ,,strzyżenia"(psu będzie cieplej,a idą siarczyste mrozy),a sumę ,którą mielibyscie przeznaczyć na fryzjera-dać na pomoc dla Haiti(w niedzielę będzie zbiórka pod kościołami).Jest to tylko moja propozycja i proszę mnie tu nie wyzywać od ,,moherów",bo juz zostałam tak nazwana na innym forum.Mówicie Tarnobrzeżanie ,że kryzys,ale nie jest tak źle, skoro chodzicie ze swoimi,,pupilami" do fryzjera.Ja też mam pieska i bardzo lubię te sympatyczne zwierzątka.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiadka tapimy Re: fryzjer dla pieska IP: 69.162.71.* 21.01.10, 09:45 swego czasu pewna kobieta pracująca pod tapimą strzygła pieski, (chyba lepiej pieski niż ludzi strzygła), po prostu sobie dorabiała, taka starsza baba, chyba też u siebie w mieszkaniu przyjmowała klientów, podobno nawet trwałą i irokeza mogła zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kier Re: fryzjer dla pieska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 23:31 Korzystałam z usług obu Pań. Pani Ula super, po Pani z Kopernika piesek do poprawki (sama nożyczkami lepiej to robię).Są jednak ludzie zadowoleni z Jej usług. Zależy od rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fraszka Re: fryzjer dla pieska IP: *.centertel.pl 21.09.13, 20:33 Ostatnio pani Ula odstawia fuszerke a raczej jej mąż! Piesek był brzydko i niedokładnie obciety! Lepiej niech jej nie pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WESTI SANDOMIERZ Re: fryzjer dla pieska IP: *.sandomierz.pilicka.pl 12.02.14, 20:59 Witam serdecznie , mój piesek jest klientem Pani Gosi od 4 lat, (trafiłam dzięki poleceniu koleżanki), jestem bardzo zadowolona z usług ale także z samej Pani Gosi , która ma świetny kontakt z moim niesfornym zwierzakiem, co według mnie jest niesłychanie ważne. Mam daleko , ponieważ mieszkam za Sandomierzem w zupełnie przeciwnym kierunku, jednak zawsze znajdę czas żeby pieska zawieżć właśnie tam i zostawić go w dobrych rękach( a raczej mój mąż , ponieważ mamy małe dziecko i ja zostaję z nim w domu)... p.s dziwią mnie bardzo nieprzychylne komentarze, ja jestem również wymagająca, ale nie pamiętam ani jednej sytuacji w której coś by mi nie pasowało po wizycie w Saloniku... następna wizyta 14 lutego, pozdrawiam panią Gosię, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarośnięta wagina Re: fryzjer do psioszki IP: *.wdm.pl 19.03.14, 10:39 który najlepszy ? Odpowiedz Link Zgłoś