Gość: bolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 19:49 kto wie cos na ten temat[prawdopodobnie media expert?] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cybershot88 Re: magazyn w machowie 31.03.09, 20:10 Tak, jest to magazyn MediaExpertu, tu są dość świeże fotki: www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=33450126&postcount=1266 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja` Re: magazyn w machowie IP: 80.51.159.* 31.03.09, 23:14 a kiedy rekrutacja do pracy? wiadomo cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adesco Re: magazyn w machowie IP: *.smsiarkowiec.pl 31.03.09, 23:17 Nawet spory ten magazyn ciekaw jestem kiedy będzie otwarcie go. Znając życie pewnie to potrwa z rok zanim otworzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: magazyn w machowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 14:29 prawdopodobnie największy na poludniową Polske.Pewnie bedą potrzebować magazynierów i na wózki widłowe do utrzymania tak dużej powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a czy Re: magazyn w machowie IP: *.smsiarkowiec.pl 20.04.09, 10:54 a czy można gdzies cv złozyc do pracy w tym magazynie i czy wogole jest sens skladac bo jesli nie bedzie w tym roku to i po co a jesli by byl w tym roku to jak najbardziej bym zlozyl Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszk88 Re: magazyn w machowie 24.04.09, 12:56 No właśnie też chciałem o to zapytać. Kolega mi mówił, że otwierać mają w czerwcu tego roku. Ale nie wiem gdzie składać cv? Więc jeśli ktoś wie to proszę o info, z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a czy Re: magazyn w machowie IP: *.smsiarkowiec.pl 25.04.09, 00:39 dziwne ze zadnego info nie ma odnosnie otwarcia a twoj kolega juz wie no chyba ze sobie wymyslil ale jakby tak bylo to gdzie mozna zlozyc to cv ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzius Re: magazyn w machowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 15:47 spytaj w media expert w tbg lub jedz do machowa,proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś Re: magazyn w machowie IP: 80.48.174.* 30.04.09, 22:00 chyba gdzieś w Dwikozach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: magazyn w machowie IP: 194.181.134.* 08.09.09, 16:24 otwarcie ma byc pod koniec wrzesnia wim na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: magazyn w machowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 09:11 w machowie ma byc centrum biurowo-logistyczne,a rekrutacja juz trwa,osobiscie bylam juz na rozmowie:),a kiedy otworza zapewne juz niedługo ale ja nie znam dokladnej daty i nie sadze zeby to byl czerwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TBG Re: magazyn w machowie IP: 83.1.112.* 25.05.09, 11:30 No ale możesz powiedzieć gdzie się trzeba udać w sprawie tej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: magazyn w machowie IP: *.pppoe.sistbg.net 21.06.09, 15:04 Najlepiej do Dwikóz, ul. Spółdzielcza 11 albo na Machowie w budynku ARP, pokój nr 3 na parterze. Tam przyjmą CV albo przekieruja do działu rekrutacji. Centrum ruszy pełną parą najprawdopodobniej dopiero w październiku. Wiadomo, że miesiąć wcześniej będzie rozruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuka Re: magazyn w machowie IP: 83.1.115.* 23.08.09, 20:23 Czy ktoś już coś wie kiedy będą otwierane te biura w Machowie? kiedy będzie jakaś rekrutacja na stanowiska, ewentualnie gdzie pytać lub zanieść podanie o pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiadajacy Re: magazyn w machowie IP: 77.255.159.* 23.08.09, 21:10 Z tego co wiem to teraz szukaja tylko Dyrektora ds. zakupów. Rekrutacje sa na biezaco, a wiekszosc juz byla i wszystkich pracownikow tam przenosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: magazyn w machowie IP: 77.255.209.* 29.08.09, 22:42 Czwartkowy Tygodnik Nadwislanski umiescil dwie informacje o pracy w Machowie. Potrzebuja sekretarki/recepcjonistki oraz Analityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jol Re: magazyn w machowie IP: 212.160.110.* 30.08.09, 09:15 juz po rekrutacji, teraz tylko dyrektor. A rusza to juz niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca bombowca Re: magazyn w machowie IP: *.wdm.pl 30.08.09, 12:26 Wiosną złożyłem tam papiery na drajwera i nawet nie zadzwonili! Mało poważna ta firma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posejdon Re: magazyn w machowie IP: 83.1.118.* 30.08.09, 15:15 znajac realia watpliwe jest aby w tym roku było otwarcie tego w machowie. Przecież budowa tego trwa i trwaa zapewne w przyszłym roku to odtworzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala@@@ Re: magazyn w machowie IP: 83.1.115.* 05.09.09, 21:09 Podobno od 1 października rusza pełną parą biura w Machowie, moja koleżanka była na rozmowie na sekretarkę, i mówili że do końca września muszą się przenieś z Dwikóz do Machowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: magazyn w machowie IP: 77.255.209.* 06.09.09, 09:09 Jak poszlo jej na rozmowie ? :) jak wygladala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala@@@ Re: magazyn w machowie IP: 83.1.115.* 06.09.09, 21:29 jak to na rozmowie, stresująco. A czy jest ładna to chyba nie mi oceniać a im, w każdym bądź razie mają się skontaktować tylko z wybranymi kandydatkami do następnej rozmowy. Kto jeszcze był na tej rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: magazyn w machowie IP: 77.255.209.* 07.09.09, 20:33 Fajnie, trzymam kciuki za koleżankę. Ktoś jeszcze był na rozmowie ? to pewne, że się otwiera 1 października? wie ktoś może na jakiej to jest ulicy w Machowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: magazyn w machowie IP: 77.255.129.* 18.09.09, 19:06 Otworzyli już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: magazyn w machowie IP: 83.1.115.* 18.09.09, 19:20 jeszcze nie, ale podobno od 1 października otwierają, ale jak na razie żadnych ofert pracy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: magazyn w machowie IP: 77.255.129.* 19.09.09, 18:26 No wlasnie sa oferty. Analityk i od bezpieczenstwa szykuja kogos, ciekawe czy sekretarka juz wybrana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Re: magazyn w machowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 10:41 Sekretarka już została zatrudniona a co do ewentualnych rozmów to tam jest jak wszędzie. Żadna firma nie zaprasza na rozmowę wszystkich składających CV. Pierwszym krokiem zwiększającym szanse w każdej firmie jest dobrze napisane CV a w to trzeba niestety włożyć trochę pracy. A oficjalne otwarcie było wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiK Re: magazyn w machowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 14:26 Oficjalne otwarcie Centrum rzeczywiście się odbyło:) Oferty pracy publikowane są na łamach lokalnej prasy TN i Sztafety oraz w serwisach internetowych. Firma się nadal rozwija więc struktury są rozbudowywane lub modyfikowane więc, rekrutacja trwa... Jak ktoś już napisał firma kontaktuję się z wybranymi osobami (mówimy o tym na interview) więc nikt nie powinien mieć z tego powodu pretensji. Naprawdę zachęcam wszystkich do składania swoich aplikacji nawet jeśli nie widnieje żadna ciekawa dla Was oferta pracy, po utworzeniu lub zwolnieniu etatu najpierw patrzymy "co mamy" w bazie a następnie uruchamiamy rekrutację:) Wbrew temu co pisane jest na wszelkich forach a istotą takich miejsc jest narzekanie, Firma warta jest tego żeby w niej pracować i starać się o posadę... Nigdy nie zgodzę się ze słowami że nie szanujemy pracowników!! jesteśmy firmą zatrudniającą ponad 1000 pracowników, proszę wskażcie mi firmę gdzie tyle robi się dla ludzi co w Domex ME. Wymagamy ale dajemy Naszym pracownikom też WIELE co trzeba zrobić żeby pracować?? Przede wszystkim wysłać mądrze napisaną aplikację praca@mediaexpert.pl Pozdrawiam i życzę Wam powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: magazyn w machowie IP: 83.1.115.* 10.10.09, 14:50 ooo....no proszę, widzę że p. Piotr się również udziela. Pozdrowienia dla pana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuka Re: magazyn w machowie IP: 83.1.115.* 17.10.09, 19:41 Niedawno złożyłam CV, słyszałam że poszukują osobę jako sprzedawca/fakturzysta do Sandomierza, ale niestety cisza. Nie mam najgorszych referencji a list motywacyjny raczej "mądrze był napisany". Czy ktoś coś już wie, czy kogoś przyjęli? bo nie wiem czy mam czekać na jakąkolwiek odpowiedz. Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś