Gość: jo slounzak IP: *.pool.mediaWays.net 28.11.02, 17:41 Jo niy wim czy lon gorol czy nosz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrW Re: Czy Adam Malysz to gorol IP: *.blueyonder.co.uk 28.11.02, 17:51 -na pywno go`rol!, tyz go lubia! -go`role tyz Nos lubia! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Czy Adam Malysz to gorol 28.11.02, 22:16 ps.malysz.interia.pl/adam/zyciorys Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Czy Adam Malysz to gorol 28.11.02, 22:19 Zobacz wyznanie. liceum26.waw.ids.pl/strony/malysz/oadamie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Czy Adam Malysz to gorol IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 00:07 -co ma wyznanie wspolnego z pochodzeniem? -odpowiedz mi? -jezeli uwazasz, ze ma,to sie chyba mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Czy Adam Malysz to gorol 28.11.02, 22:27 Malysz to gorol bo skacze dla goroli = proste Pierwszy objaw gorolstwa występujący u niego to: Jak sie już na skakał i poreklamował oraz zarobił kase to teraz to wszystko pier.... Odpowiedz Link Zgłoś
forum_ Re: Czy Adam Malysz to gorol 28.11.02, 22:55 Glupi, gdy milczy, za madrego ujdzie." Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Czy Adam Malysz to gorol 28.11.02, 23:03 Ten co w kółko kogoś cytuje nie ma swojego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re OJ WILLI 2 IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 00:20 OJ WILLI2 TY niczego nie zrozumiałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Re OJ WILLI 2 IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 00:51 "Malysz to gorol bo skacze dla goroli = proste Pierwszy objaw gorolstwa występujący u niego to: Jak sie już na skakał i poreklamował oraz zarobił kase to teraz to wszystko pier...." Jak mogłeś tak napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Re OJ WILLI 2 IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 00:58 -Willi2, kogo bardziej lubisz? -Malysza czy Hanawalda? -szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Re OJ WILLI 2 29.11.02, 01:01 Niy cierpia obydwóch Jo lubia tego co go zwiom Harry Potter. Bo łon to je czysty talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Re OJ WILLI 2 IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:04 -jo!, tyn je dobry i bydzie jeszcze lypszy! -jest mily, aly pozory myla -jo lubia M.Shmitta, to je gosc z klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Re OJ WILLI 2 29.11.02, 01:08 JA Schmitd je dobry noi umi przegrywać z Honorem. Nasz Synek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Re OJ WILLI 2 IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:14 -a Hani to z kond je?, jo myslol zy lon je tyz Nimic Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Re OJ WILLI 2 29.11.02, 01:19 Gość portalu: mrW napisał(a): > -a Hani to z kond je?, jo myslol zy lon je tyz Nimic No ale on może z tych wschodnich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Jestem IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:24 -a, to tyroz robi extra godziny za modyla czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Jestem 29.11.02, 01:25 chyba ja ,w tamto zima były z niego same kosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Jestem IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:32 -mom nadzieje, zy spasl tylyk na tych ciostkach kiere som robi bo ni bydzie miol sily - anoreksja do niczego dobrygo ni prowadzi = ni zycza mu zly, choc czasym wydajy mi si, zy jest trocha zarozumialy Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Jestem 29.11.02, 01:39 Mi sie wydaje ,że Ci ze wschodnich Niemiec mają troszke kompleks niższości wobec tych z Westu.I pieron Hanawald tak sie tym przejoł że borok schudł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Jestem IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:53 -lon nie schudl przez kompleks ino Hess go wykonczyl, ale i byly rezultaty -mysla, zy borok si pozbiero! -ni najlypiej dzis skoczol, spod z progu - Malysz czworty, S.Amman 30-ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaracz Re: Re OJ WILLI 2 IP: *.czyzyny.net.pl / *.czyzyny.net.pl 29.11.02, 07:27 willi2 napisał: > JA Schmitd je dobry noi umi przegrywać z Honorem. > Nasz Synek !!! Oj co wy byscie zrobili, gdybyscie nie mogli kwalifikowac ludzi na "wasz", albo "nasz"... Przeciez nie mielibyscie o czym pisac! Oj Slazacy, wszedzie tylko podzialy, i to jeszcze takie sztuczne.. jaki Schmidt tam Wasz??? Bo Niemiec?;) No comments, on nawet pewnie nie wie co to jest Schlesien:) Ale dobra, niech Ci bedzie, on jest "wasz" :))))) pozdr Jaracz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Jestem IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:13 Wróciłam dzisiaj z Krakowa i mam sporo zaległości ,bo nie było mnie prawie tydzień . Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 01:15 A co tam porabiasz w Krakowie ,może studia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:21 willi2 napisał: > A co tam porabiasz w Krakowie ,może studia ? Nie studia ,te już były dawno i minęły.Zakochana jestem w Krakowie nie mogę bez niego żyć .Tam tyle jest do zobaczenia ,byłam na Kopcu Kościuszki . Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 01:24 Gość portalu: katowiczanka napisał(a): > willi2 napisał: > > > A co tam porabiasz w Krakowie ,może studia ? > > Nie studia ,te już były dawno i minęły.Zakochana jestem w Krakowie nie mogę > bez niego żyć .Tam tyle jest do zobaczenia ,byłam na Kopcu Kościuszki . Hej Katowiczanka kopiec to jeszcze nic !! Wybież sie na Wawel = to dopiero coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:28 willi2 napisał: > Gość portalu: katowiczanka napisał(a): > > > willi2 napisał: > > > > > A co tam porabiasz w Krakowie ,może studia ? > > > > Nie studia ,te już były dawno i minęły.Zakochana jestem w Krakowie nie mog > ę > > bez niego żyć .Tam tyle jest do zobaczenia ,byłam na Kopcu Kościuszki . > > Hej Katowiczanka kopiec to jeszcze nic !! > Wybież sie na Wawel = to dopiero coś Chyba żartujesz sobie na Wawelu jestem zawsze podczas kazdego pobytu tam .Ale na odnowionym kopcu to chyba jeszcze nie byłeś . Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 01:30 Masz racje niebyłem jeszcze na odnowionym ale słyszałem,że będą budować trzeci kopiec.Będzie sie nazywał Jana Pawła II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:36 -hej!, kopiec=kopiec a Kolodko to juz Out! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:51 Gość portalu: mrW napisał(a): > -hej!, kopiec=kopiec a Kolodko to juz Out! Nie Kołodko nie Out ,ale ja obawiam się ,że szykuje się potężny kryzys i nie znam nikogo ,kto by nadawał się na ministra finansów . Wszystkie zakłady (kopalnie ,huty,zakłady przetwórcze ) padają ,bezrobocie 18 % .Jedynie biznesmeni zajmujący się narkotykami i kradzieżą samochodów żyją ,no i oczywiśćie Rząd oraz posłowie .A normalni ludzie ledwo wiążą koniec z końcem. Strajki są i będą się rozszerzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:39 Nie będzie chyba zgody na ten kopiec ,w Kronice odzywały się głosy przeciwko temu . Dla scisłości już jest kopiec J.PII przy jakimś kościele ,tylko nie zapamiętałam jakim ( ma 5m wysokości ) Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 01:41 Hej Katowiczanka a Ty tak sama podróżujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 01:48 Bo jabym chętnie poznał Kraków z Twojego punktu widzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:53 willi2 napisał: > Hej Katowiczanka a Ty tak sama podróżujesz ? Oczywiśćie ,że sama . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:57 Gość portalu: katowiczanka napisał(a): > willi2 napisał: > > > Hej Katowiczanka a Ty tak sama podróżujesz ? > > > Oczywiśćie ,że sama . -tyla teroz przemocy na ulicach, ze szanowna pani si nie boi? -czy media tylko tak strosza wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 02:05 Gość portalu: mrW napisał(a): > Gość portalu: katowiczanka napisał(a): > > > willi2 napisał: > > > > > Hej Katowiczanka a Ty tak sama podróżujesz ? > > > > > > Oczywiśćie ,że sama . > > -tyla teroz przemocy na ulicach, ze szanowna pani si nie boi? > -czy media tylko tak strosza wszystkich? Straszą ,ale samej również nie daję powodów ,aby się później bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 02:14 -od dluzszego czasu ciagle slysze same zle rzeczy, co chwile podaja o napadach, o zbrodniach, o kradziezach, o pobiciach i sie zastanawiam jak mozna zyc w tym kraju? -czyzby przesadzali, czy rzeczywiscie jest coraz gozej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 02:20 Gość portalu: mrW napisał(a): > -od dluzszego czasu ciagle slysze same zle rzeczy, co chwile podaja o > napadach, o zbrodniach, o kradziezach, o pobiciach i sie zastanawiam jak mozna > zyc w tym kraju? > -czyzby przesadzali, czy rzeczywiscie jest coraz gozej? Jest coraz gorzej ,i nie trudno przewidzieć koniec takich rządów jakie są w Polsce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 02:26 -zaczynam sie coraz bardziej martwic! -martwic o bliskich! -jak wyjezdzalem nie bylo to do pomyslenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 02:31 Gość portalu: mrW napisał(a): > -zaczynam sie coraz bardziej martwic! > -martwic o bliskich! > > -jak wyjezdzalem nie bylo to do pomyslenia! Jak dawno nie było Cie w Polsce.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 02:43 - 15-lat temu wyjechalem, od tamtej pory rodzina przyjezdza do mnie = straszne koszty podrozy+pobyt - nie stac mnie, tym bardziej, ze pracuje w branzy, w ktorej nie moge sobie pozwolic na opoznienia = klapa - plajta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 02:57 Gość portalu: mrW napisał(a): > - 15-lat temu wyjechalem, od tamtej pory rodzina przyjezdza do mnie = straszne > koszty podrozy+pobyt - nie stac mnie, tym bardziej, ze pracuje w branzy, w > ktorej nie moge sobie pozwolic na opoznienia = klapa - plajta! Polska nie jest krajem w którym panuje prawo ,kwitnie korupcja i rośnie rozwarstwienie ,fortuny złodziejskie są nie wyobrażalne , a przy śmietnikach zawsze można spotkać ludzi poszukujących jedzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 03:05 -od 12 lat mam TV Sat i dzieki niej odbieram wiadomosci o moim kraju, owszem tez dzieki moim bliskim i znajomym, ale to co sie zrobilo to przechodzi ludzkie pojecie - niby demokracja a taki syf! = wiesz, ze nie chce mi sie wracac a przeciez mam do czego - a lata biegna i tak w kolo macieju = tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 13:43 Gość portalu: mrW napisał(a): > -od 12 lat mam TV Sat i dzieki niej odbieram wiadomosci o moim kraju, owszem > tez dzieki moim bliskim i znajomym, ale to co sie zrobilo to przechodzi > ludzkie pojecie - niby demokracja a taki syf! = wiesz, ze nie chce mi sie > wracac a przeciez mam do czego - a lata biegna i tak w kolo macieju = tragedia! Jednym słowem to skomentuje = NO FUTURE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Jestem IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:16 Willi2, zech ci godol, zy to swiatowa kobita i ni mo czasu na gupoty Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Czy Adam Malysz to gorol 29.11.02, 02:01 Ide Spać Dobranoc miłych snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Czy Adam Malysz to gorol IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 02:16 -spij dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lektor Do Willi2-poprawka IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.02, 08:12 Drogi Panie Willi2, wielokrotnie powtarza Pan strofe o gorolach - jednak blednie. Strofa ta brzmi : gorole do szole , a lina upolic . Jak Pan widzi niby to samo a jednak nie. Prosze w przyszlosci prawidlowo cytowac. Zycze powodzenia . Uklony . Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Lektora 29.11.02, 13:06 Lektor !!! ale liny na Slaskich kopalniach sie nie pala ??? One sa zrobione z Ballestremowskiego drutu ;-)))' Co do Malysz, mnnie jest sympatyczny, nie tylko dlatego, ze uspokajal polskich kibicow, nawet wypowiedzial sie , ze sie za nich wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piast Góral nie gorol, to proste jak drut! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 22:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to proste jak drut! IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 23:07 -a tys je Slonzok?,czy /\/ z Warszawy?, a moze tyts je naplywowiec za.r.ny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek Re: Czy Adam Malysz to gorol IP: localhost:* / 10.62.16.* 30.11.02, 18:09 Adam Małysz mieszka w Wiśle więc nie ma wątpliwości że to nasz człowiek dlatego że Wisła leży w Beskidzie Śląskim i tak jak Cieszyn na Śląsku. Po za tym sam Adam M. z Wisły mówi że jest Ślązakiem ze Śląska Cieszyńskiego. Podobnie Bielsko-Biała też leży na Ślasku dlatego że znajduje się tak jak Tychy na pogórzu śląskim i leży tak jak Cieszyn na Śląku Cieszyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Re: Czy Adam Malysz to gorol IP: *.pool.mediaWays.net 01.12.02, 01:14 Ale lon niy godo ze jest Niymcem tak wy bando gupkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik To nie jest moj post!ktos uzyl moj nick! IP: *.cpe.quickclic.net 01.12.02, 03:12 Gość portalu: karlik napisał(a): > Ale lon niy godo ze jest Niymcem tak wy bando gupkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastek Re: To nie jest moj post!ktos uzyl moj nick! IP: localhost:* / 10.62.16.* 01.12.02, 11:52 Jeszcze raz ci mówie że Adam Małysz mieszka w Wiśle więc nie ma wątpliwości że to nasz człowiek dlatego że Wisła leży w Beskidzie Śląskim i tak jak Cieszyn na Śląsku. A my nie gadamy że jestesmy Niemcami tak jak mówisz!!! Po za tym sam Adam M. z Wisły mówi że jest Ślązakiem ze Śląska Cieszyńskiego. Podobnie Bielsko-Biała też leży na Ślasku dlatego że znajduje się tak jak Tychy na pogórzu śląskim i leży tak jak Cieszyn na Śląku Cieszyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mxxx Re: To nie jest moj post!ktos uzyl moj nick! IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 19:37 A poza tym był taki program w TVP1 piosenkarze śpiewali piosenki a Małysz, Tajner sr, Tajner jr i ktoś jeszcze przyznawali punkty. I trener powiedział mniej więcej coś takiego że zespołowi z Rybnika przyznajemy najwięcej punktów bo to w końcu też Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORA Re: To nie jest moj post!ktos uzyl moj nick! IP: *.protonet.pl 01.12.02, 21:16 Co za kretyni zabierają tu głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysz Niymiec Re: To nie jest moj post!ktos uzyl moj nick! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.12.02, 23:20 a jo beda godol po Niymiecku ,a Malysz to tyz fast Niymiec.Lon ze Slounska jok my niy chopy. Odpowiedz Link Zgłoś