Dodaj do ulubionych

Czy Adam Malysz to gorol

IP: *.pool.mediaWays.net 28.11.02, 17:41
Jo niy wim czy lon gorol czy nosz?
Obserwuj wątek
    • Gość: mrW Re: Czy Adam Malysz to gorol IP: *.blueyonder.co.uk 28.11.02, 17:51
      -na pywno go`rol!, tyz go lubia!
      -go`role tyz Nos lubia!
      • ballest Re: Czy Adam Malysz to gorol 28.11.02, 22:16
        ps.malysz.interia.pl/adam/zyciorys
        • ballest Re: Czy Adam Malysz to gorol 28.11.02, 22:19
          Zobacz wyznanie.
          liceum26.waw.ids.pl/strony/malysz/oadamie.htm
          • Gość: mrW Re: Czy Adam Malysz to gorol IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 00:07
            -co ma wyznanie wspolnego z pochodzeniem?
            -odpowiedz mi?
            -jezeli uwazasz, ze ma,to sie chyba mylisz
        • willi2 Re: Czy Adam Malysz to gorol 28.11.02, 22:27
          Malysz to gorol bo skacze dla goroli = proste
          Pierwszy objaw gorolstwa występujący u niego to:
          Jak sie już na skakał i poreklamował oraz zarobił kase to teraz to wszystko
          pier....
          • forum_ Re: Czy Adam Malysz to gorol 28.11.02, 22:55

Glupi, gdy milczy, za madrego ujdzie."
            • willi2 Re: Czy Adam Malysz to gorol 28.11.02, 23:03
              Ten co w kółko kogoś cytuje nie ma swojego zdania
              • Gość: katowiczanka Re OJ WILLI 2 IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 00:20
                OJ WILLI2 TY niczego nie zrozumiałeś ?
                • willi2 Re: Re OJ WILLI 2 29.11.02, 00:36
                  Może mnie rozjasnisz słodziutka ?
                  • Gość: katowiczanka Re: Re OJ WILLI 2 IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 00:51

"Malysz to gorol bo skacze dla goroli = proste
                    Pierwszy objaw gorolstwa występujący u niego to:
                    Jak sie już na skakał i poreklamował oraz zarobił kase to teraz to wszystko
                    pier...."

Jak mogłeś tak napisać
                    • willi2 Re: Re OJ WILLI 2 29.11.02, 00:54
                      Jakoś tak wyszło
                    • Gość: mrW Re: Re OJ WILLI 2 IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 00:58
                      -Willi2, kogo bardziej lubisz?
                      -Malysza czy Hanawalda?
                      -szczerze
                      • willi2 Re: Re OJ WILLI 2 29.11.02, 01:01
                        Niy cierpia obydwóch
                        Jo lubia tego co go zwiom Harry Potter.
                        Bo łon to je czysty talent.
                        • Gość: mrW Re: Re OJ WILLI 2 IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:04
                          -jo!, tyn je dobry i bydzie jeszcze lypszy!
                          -jest mily, aly pozory myla
                          -jo lubia M.Shmitta, to je gosc z klasa!
                          • willi2 Re: Re OJ WILLI 2 29.11.02, 01:08
                            JA Schmitd je dobry noi umi przegrywać z Honorem.
                            Nasz Synek !!!
                            • Gość: mrW Re: Re OJ WILLI 2 IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:14
                              -a Hani to z kond je?, jo myslol zy lon je tyz Nimic
                              • willi2 Re: Re OJ WILLI 2 29.11.02, 01:19
                                Gość portalu: mrW napisał(a):

> -a Hani to z kond je?, jo myslol zy lon je tyz Nimic
                                No ale on może z tych wschodnich
                                • willi2 Jestem 29.11.02, 01:20
                                  To sie nazywa teraz Kosmopolitka
                                  • Gość: mrW Re: Jestem IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:24
                                    -a, to tyroz robi extra godziny za modyla czy jak?
                                    • willi2 Re: Jestem 29.11.02, 01:25
                                      chyba ja ,w tamto zima były z niego same kosci
                                      • Gość: mrW Re: Jestem IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:32
                                        -mom nadzieje, zy spasl tylyk na tych ciostkach kiere som robi bo ni bydzie
                                        miol sily - anoreksja do niczego dobrygo ni prowadzi = ni zycza mu zly, choc
                                        czasym wydajy mi si, zy jest trocha zarozumialy
                                        • willi2 Re: Jestem 29.11.02, 01:39
                                          Mi sie wydaje ,że Ci ze wschodnich Niemiec mają troszke kompleks niższości
                                          wobec tych z Westu.I pieron Hanawald tak sie tym przejoł że borok schudł.
                                          • Gość: mrW Re: Jestem IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:53
                                            -lon nie schudl przez kompleks ino Hess go wykonczyl, ale i byly rezultaty
                                            -mysla, zy borok si pozbiero!
                                            -ni najlypiej dzis skoczol, spod z progu - Malysz czworty, S.Amman 30-ty
                            • Gość: Jaracz Re: Re OJ WILLI 2 IP: *.czyzyny.net.pl / *.czyzyny.net.pl 29.11.02, 07:27
                              willi2 napisał:

> JA Schmitd je dobry noi umi przegrywać z Honorem.
                              > Nasz Synek !!!
                              Oj co wy byscie zrobili, gdybyscie nie mogli kwalifikowac ludzi na "wasz",
                              albo "nasz"... Przeciez nie mielibyscie o czym pisac! Oj Slazacy, wszedzie
                              tylko podzialy, i to jeszcze takie sztuczne.. jaki Schmidt tam Wasz??? Bo
                              Niemiec?;) No comments, on nawet pewnie nie wie co to jest Schlesien:)
                              Ale dobra, niech Ci bedzie, on jest "wasz" :)))))

pozdr

Jaracz
    • willi2 A kaj je Katowiczanka ? 29.11.02, 01:10
      Może poszła sie legnoc spać ?
      • Gość: katowiczanka Re: Jestem IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:13
        Wróciłam dzisiaj z Krakowa i mam sporo zaległości ,bo nie było mnie prawie
        tydzień .
        • willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 01:15
          A co tam porabiasz w Krakowie ,może studia ?
          • Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:21
            willi2 napisał:

> A co tam porabiasz w Krakowie ,może studia ?

Nie studia ,te już były dawno i minęły.Zakochana jestem w Krakowie nie mogę
            bez niego żyć .Tam tyle jest do zobaczenia ,byłam na Kopcu Kościuszki .
            • willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 01:24
              Gość portalu: katowiczanka napisał(a):

> willi2 napisał:
              >
              > > A co tam porabiasz w Krakowie ,może studia ?
              >
              > Nie studia ,te już były dawno i minęły.Zakochana jestem w Krakowie nie mogę
              > bez niego żyć .Tam tyle jest do zobaczenia ,byłam na Kopcu Kościuszki .

Hej Katowiczanka kopiec to jeszcze nic !!
              Wybież sie na Wawel = to dopiero coś
              • Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:28
                willi2 napisał:

> Gość portalu: katowiczanka napisał(a):
                >
                > > willi2 napisał:
                > >
                > > > A co tam porabiasz w Krakowie ,może studia ?
                > >
                > > Nie studia ,te już były dawno i minęły.Zakochana jestem w Krakowie nie mog
                > ę
                > > bez niego żyć .Tam tyle jest do zobaczenia ,byłam na Kopcu Kościuszki .
                >
                > Hej Katowiczanka kopiec to jeszcze nic !!
                > Wybież sie na Wawel = to dopiero coś

Chyba żartujesz sobie na Wawelu jestem zawsze podczas kazdego pobytu tam .Ale
                na odnowionym kopcu to chyba jeszcze nie byłeś .
                • willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 01:30
                  Masz racje niebyłem jeszcze na odnowionym ale słyszałem,że będą budować trzeci
                  kopiec.Będzie sie nazywał Jana Pawła II
                  • Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:36
                    -hej!, kopiec=kopiec a Kolodko to juz Out!
                    • Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:51

> -hej!, kopiec=kopiec a Kolodko to juz Out!

Nie Kołodko nie Out ,ale ja obawiam się ,że szykuje się potężny kryzys i nie
                      znam nikogo ,kto by nadawał się na ministra finansów . Wszystkie zakłady
                      (kopalnie ,huty,zakłady przetwórcze ) padają ,bezrobocie 18 % .Jedynie
                      biznesmeni zajmujący się narkotykami i kradzieżą samochodów żyją ,no i
                      oczywiśćie Rząd oraz posłowie .A normalni ludzie ledwo wiążą koniec z końcem.
                      Strajki są i będą się rozszerzać
                  • Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:39
                    Nie będzie chyba zgody na ten kopiec ,w Kronice odzywały się głosy przeciwko
                    temu . Dla scisłości już jest kopiec J.PII przy jakimś kościele ,tylko nie
                    zapamiętałam jakim ( ma 5m wysokości )
                    • willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 01:41
                      Hej Katowiczanka a Ty tak sama podróżujesz ?
                      • willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 01:48
                        Bo jabym chętnie poznał Kraków z Twojego punktu widzenia
                        :-)
                      • Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 01:53
                        willi2 napisał:

> Hej Katowiczanka a Ty tak sama podróżujesz ?

Oczywiśćie ,że sama .
                        • Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:57
                          Gość portalu: katowiczanka napisał(a):

> willi2 napisał:
                          >
                          > > Hej Katowiczanka a Ty tak sama podróżujesz ?
                          >
                          >
                          > Oczywiśćie ,że sama .

-tyla teroz przemocy na ulicach, ze szanowna pani si nie boi?
                          -czy media tylko tak strosza wszystkich?
                          • Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 02:05

> Gość portalu: katowiczanka napisał(a):
                            >
                            > > willi2 napisał:
                            > >
                            > > > Hej Katowiczanka a Ty tak sama podróżujesz ?
                            > >
                            > >
                            > > Oczywiśćie ,że sama .
                            >
                            > -tyla teroz przemocy na ulicach, ze szanowna pani si nie boi?
                            > -czy media tylko tak strosza wszystkich?

Straszą ,ale samej również nie daję powodów ,aby się później bać.
                            • Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 02:14
                              -od dluzszego czasu ciagle slysze same zle rzeczy, co chwile podaja o
                              napadach, o zbrodniach, o kradziezach, o pobiciach i sie zastanawiam jak mozna
                              zyc w tym kraju?
                              -czyzby przesadzali, czy rzeczywiscie jest coraz gozej?
                              • Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 02:20

> -od dluzszego czasu ciagle slysze same zle rzeczy, co chwile podaja o
                                > napadach, o zbrodniach, o kradziezach, o pobiciach i sie zastanawiam jak
                                mozna
                                > zyc w tym kraju?
                                > -czyzby przesadzali, czy rzeczywiscie jest coraz gozej?

Jest coraz gorzej ,i nie trudno przewidzieć koniec takich rządów jakie są w
                                Polsce .
                                • Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 02:26
                                  -zaczynam sie coraz bardziej martwic!
                                  -martwic o bliskich!

-jak wyjezdzalem nie bylo to do pomyslenia!
                                  • Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 02:31

> -zaczynam sie coraz bardziej martwic!
                                    > -martwic o bliskich!
                                    >
                                    > -jak wyjezdzalem nie bylo to do pomyslenia!

Jak dawno nie było Cie w Polsce.?
                                    • Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 02:43
                                      - 15-lat temu wyjechalem, od tamtej pory rodzina przyjezdza do mnie = straszne
                                      koszty podrozy+pobyt - nie stac mnie, tym bardziej, ze pracuje w branzy, w
                                      ktorej nie moge sobie pozwolic na opoznienia = klapa - plajta!
                                      • Gość: katowiczanka Re: Jestem = ja też IP: trupek:* / 192.168.1.* 29.11.02, 02:57

> - 15-lat temu wyjechalem, od tamtej pory rodzina przyjezdza do mnie =
                                        straszne
                                        > koszty podrozy+pobyt - nie stac mnie, tym bardziej, ze pracuje w branzy, w
                                        > ktorej nie moge sobie pozwolic na opoznienia = klapa - plajta!

Polska nie jest krajem w którym panuje prawo ,kwitnie korupcja i rośnie
                                        rozwarstwienie ,fortuny złodziejskie są nie wyobrażalne , a przy śmietnikach
                                        zawsze można spotkać ludzi poszukujących jedzenia .
                                        • Gość: mrW Re: Jestem = ja też IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 03:05
                                          -od 12 lat mam TV Sat i dzieki niej odbieram wiadomosci o moim kraju, owszem
                                          tez dzieki moim bliskim i znajomym, ale to co sie zrobilo to przechodzi
                                          ludzkie pojecie - niby demokracja a taki syf! = wiesz, ze nie chce mi sie
                                          wracac a przeciez mam do czego - a lata biegna i tak w kolo macieju = tragedia!
                                          • willi2 Re: Jestem = ja też 29.11.02, 13:43

> -od 12 lat mam TV Sat i dzieki niej odbieram wiadomosci o moim kraju, owszem
                                            > tez dzieki moim bliskim i znajomym, ale to co sie zrobilo to przechodzi
                                            > ludzkie pojecie - niby demokracja a taki syf! = wiesz, ze nie chce mi sie
                                            > wracac a przeciez mam do czego - a lata biegna i tak w kolo macieju =
                                            tragedia!

Jednym słowem to skomentuje = NO FUTURE !!!
        • Gość: mrW Re: Jestem IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 01:16
          Willi2, zech ci godol, zy to swiatowa kobita i ni mo czasu na gupoty
    • willi2 Re: Czy Adam Malysz to gorol 29.11.02, 02:01
      Ide Spać Dobranoc miłych snów
      • Gość: mrW Re: Czy Adam Malysz to gorol IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 02:16
        -spij dobrze!
      • Gość: Lektor Do Willi2-poprawka IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.02, 08:12
        Drogi Panie Willi2,
        wielokrotnie powtarza Pan strofe o gorolach - jednak blednie.
        Strofa ta brzmi :

gorole do szole , a lina upolic .

Jak Pan widzi niby to samo a jednak nie. Prosze w przyszlosci prawidlowo
        cytowac.
        Zycze powodzenia .
        Uklony .

• ballest Re: Do Lektora 29.11.02, 13:06
          Lektor !!! ale liny na Slaskich kopalniach sie nie pala ???
          One sa zrobione z Ballestremowskiego drutu ;-)))'
          Co do Malysz, mnnie jest sympatyczny, nie tylko dlatego, ze uspokajal polskich
          kibicow, nawet wypowiedzial sie , ze sie za nich wstydzi.
    • Gość: Piast Góral nie gorol, to proste jak drut! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 22:57
      • Gość: mrW Re: to proste jak drut! IP: *.blueyonder.co.uk 29.11.02, 23:07
        -a tys je Slonzok?,czy /\/ z Warszawy?, a moze tyts je naplywowiec za.r.ny!
    • Gość: bastek Re: Czy Adam Malysz to gorol IP: localhost:* / 10.62.16.* 30.11.02, 18:09

Adam Małysz mieszka w Wiśle więc nie ma wątpliwości że to nasz człowiek
      dlatego że Wisła leży w Beskidzie Śląskim i tak jak Cieszyn na Śląsku.
      Po za tym sam Adam M. z Wisły mówi że jest Ślązakiem ze Śląska Cieszyńskiego.
      Podobnie Bielsko-Biała też leży na Ślasku dlatego że znajduje się tak jak
      Tychy na pogórzu śląskim i leży tak jak Cieszyn na Śląku Cieszyńskim
      • Gość: karlik Re: Czy Adam Malysz to gorol IP: *.pool.mediaWays.net 01.12.02, 01:14
        Ale lon niy godo ze jest Niymcem tak wy bando gupkow.
        • Gość: Karlik To nie jest moj post!ktos uzyl moj nick! IP: *.cpe.quickclic.net 01.12.02, 03:12
          Gość portalu: karlik napisał(a):

> Ale lon niy godo ze jest Niymcem tak wy bando gupkow.
          • Gość: Bastek Re: To nie jest moj post!ktos uzyl moj nick! IP: localhost:* / 10.62.16.* 01.12.02, 11:52
            Jeszcze raz ci mówie że Adam Małysz mieszka w Wiśle więc nie ma wątpliwości że
            to nasz człowiek dlatego że Wisła leży w Beskidzie Śląskim i tak jak Cieszyn
            na Śląsku. A my nie gadamy że jestesmy Niemcami tak jak mówisz!!!

Po za tym sam Adam M. z Wisły mówi że jest Ślązakiem ze Śląska Cieszyńskiego.
            Podobnie Bielsko-Biała też leży na Ślasku dlatego że znajduje się tak jak
            Tychy na pogórzu śląskim i leży tak jak Cieszyn na Śląku Cieszyńskim
            • Gość: Mxxx Re: To nie jest moj post!ktos uzyl moj nick! IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 19:37
              A poza tym był taki program w TVP1 piosenkarze śpiewali piosenki a Małysz,
              Tajner sr, Tajner jr i ktoś jeszcze przyznawali punkty. I trener powiedział
              mniej więcej coś takiego że zespołowi z Rybnika przyznajemy najwięcej punktów
              bo to w końcu też Śląsk.
            • Gość: KORA Re: To nie jest moj post!ktos uzyl moj nick! IP: *.protonet.pl 01.12.02, 21:16
              Co za kretyni zabierają tu głos.
              • Gość: Tysz Niymiec Re: To nie jest moj post!ktos uzyl moj nick! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.12.02, 23:20
                a jo beda godol po Niymiecku ,a Malysz to tyz fast Niymiec.Lon ze Slounska jok
                my niy chopy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka