Gość: ';' IP: 212.160.110.* 05.05.09, 22:38 Czy ktos juz z Was bawil sie w tym klubie. Bardzo ciekawy jestem jakie sa opinie na jego temat, jak wyglada zabawa, czy jest to klub warty uwagi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ';' Re: Klub Play w Sandomierzu IP: 212.160.110.* 07.05.09, 08:33 Naprawde nikt tam nie bawil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VirusT Re: Klub Play w Sandomierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 09:08 Sam idź i sprawdź jak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ';' Re: Klub Play w Sandomierzu IP: 212.160.110.* 07.05.09, 10:29 No napewno sie przejde ale interesowalo mie czy ktos byl i tyle. Jesli nie byles to po co w ogole piszesz. Zajmij sie czyms innym. Czy zawsze ktos musi beznadziejnie wpisywac sie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VirusT Re: Klub Play w Sandomierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 18:10 A pocałuj mnie w dupę, widzisz że nikt nie odpisuje na twoje pytanie to co się napinasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Klub Play w Sandomierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 13:50 Ja byłam na otwarciu i było fajnie, fajnie jest w środku wykończony i muzyka też niczego sobie. Nie wiem jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem widziałem Re: Klub Play w Sandomierzu IP: *.flash-net.pl 20.05.09, 13:05 Byłem i widziałem, w klubie fajny wystrój i dobra muzyka ale...towarzystwo. No właśnie wiele ludzi którzy odwiedzają ten klub są wieśniakami bez kultury, szukającymi tylko zaczepki i nie pozwalającymi się bawić tym normalnym. Pytania skąd jesteś są tam na porządku dziennym. Wiele razy przejeżdżałem koło tego klubu samochodem w czasie trwającej imprezy. Zawsze obok klubu stała policja, a nawet karetka pogotowia. Doszły mnie słuchy że policja z Sandomierza wnioskuje za zamknięciem tego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Klub Play w Sandomierzu IP: *.flash-net.pl 18.06.09, 13:33 w play mi sie bardzo podoba. dobra muzyka, duzo miejsca. ochrona wywala pijane osoby wiec nie ma żadnego braku kultury o ktorym wczesniej wspomniano. i wcale nie zauwazyłam zeby towarzystwo było złe bo naprawde przychodzi duzo różnych osob i jest bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś