Dodaj do ulubionych

Klub Play w Sandomierzu

IP: 212.160.110.* 05.05.09, 22:38
Czy ktos juz z Was bawil sie w tym klubie. Bardzo ciekawy jestem jakie sa
opinie na jego temat, jak wyglada zabawa, czy jest to klub warty uwagi
Obserwuj wątek
    • Gość: ';' Re: Klub Play w Sandomierzu IP: 212.160.110.* 07.05.09, 08:33
      Naprawde nikt tam nie bawil?
      • Gość: VirusT Re: Klub Play w Sandomierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 09:08
        Sam idź i sprawdź jak tam jest.
        • Gość: ';' Re: Klub Play w Sandomierzu IP: 212.160.110.* 07.05.09, 10:29
          No napewno sie przejde ale interesowalo mie czy ktos byl i tyle.
          Jesli nie byles to po co w ogole piszesz. Zajmij sie czyms innym. Czy zawsze
          ktos musi beznadziejnie wpisywac sie?!
          • Gość: VirusT Re: Klub Play w Sandomierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 18:10
            A pocałuj mnie w dupę, widzisz że nikt nie odpisuje na twoje pytanie to co się
            napinasz.
    • Gość: M. Re: Klub Play w Sandomierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 13:50
      Ja byłam na otwarciu i było fajnie, fajnie jest w środku wykończony
      i muzyka też niczego sobie. Nie wiem jak teraz
    • Gość: byłem widziałem Re: Klub Play w Sandomierzu IP: *.flash-net.pl 20.05.09, 13:05
      Byłem i widziałem, w klubie fajny wystrój i dobra muzyka ale...towarzystwo. No
      właśnie wiele ludzi którzy odwiedzają ten klub są wieśniakami bez kultury,
      szukającymi tylko zaczepki i nie pozwalającymi się bawić tym normalnym. Pytania
      skąd jesteś są tam na porządku dziennym. Wiele razy przejeżdżałem koło tego
      klubu samochodem w czasie trwającej imprezy. Zawsze obok klubu stała policja, a
      nawet karetka pogotowia. Doszły mnie słuchy że policja z Sandomierza wnioskuje
      za zamknięciem tego klubu.
      • Gość: gosc Re: Klub Play w Sandomierzu IP: *.flash-net.pl 18.06.09, 13:33
        w play mi sie bardzo podoba. dobra muzyka, duzo miejsca. ochrona wywala pijane
        osoby wiec nie ma żadnego braku kultury o ktorym wczesniej wspomniano. i wcale
        nie zauwazyłam zeby towarzystwo było złe bo naprawde przychodzi duzo różnych
        osob i jest bardzo fajnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka