Dodaj do ulubionych

majorka - help me

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:42
Chcę polecieć na Majorkę w sierpniu. Nigdy tam nie byłam i chciałabym, żeby
mi ktoś polecił jakąś cichą miejscowość z pięknymi widoczkami i czystą plażą.
Z góry serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Juan Re: majorka - help me IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.06, 11:02
      Polecam Colonia San Jordi. Spełnia wszystkie twoje wymagania i znajduje się
      przy najpiękniejszej dzikiej plaży na wyspie Es Trenc.
      • Gość: agatka Re: majorka - help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:17
        tylko nie tam, to jest dobre, ale trzeba mieć minimum 90 lat
        • Gość: majka Re: majorka - help me IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:20
          Dobra jestem po 30-stce i czuję się jeszcze młodo (to tak na marginesie). W tej
          chwili jeszcze nie jestem pewna, ale prawdopodobnie wybiorę się tam razem z
          kilkunastoletnią córą, która lubi zwiedzać, jak i ja.
          • Gość: ANDRZEJ F ,BCN Re: majorka - help urself ;) IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 16.02.06, 19:04
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=36058156&a=36279318
        • Gość: Juan Re: majorka - help me IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.06, 13:02
          Faktycznie coś w tym jest, że wybierając wakacje trafiam do miejscowości gdzie
          jest wielu emerytów. Po prostu unikam marnej głośnej muzyki, brudnych plaż,
          hałasu po nocach, spalin i wszechobecnego chaosu. I na Majorce są takie
          miejsca, dzięka Bogu!
    • Gość: amode Re: majorka - help me IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:59
      Ja wybieram się z rodzinką do Can Picafort na północy wyspy. Miejscowość jest
      mniej hałaśliwa niż kombinaty na południu - sama w sobie nie jest zbyt ciekawa,
      ale jest doskonałym punktem wypadowym do zwiedzania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka