Gość: majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:42 Chcę polecieć na Majorkę w sierpniu. Nigdy tam nie byłam i chciałabym, żeby mi ktoś polecił jakąś cichą miejscowość z pięknymi widoczkami i czystą plażą. Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Juan Re: majorka - help me IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.06, 11:02 Polecam Colonia San Jordi. Spełnia wszystkie twoje wymagania i znajduje się przy najpiękniejszej dzikiej plaży na wyspie Es Trenc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: majorka - help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:17 tylko nie tam, to jest dobre, ale trzeba mieć minimum 90 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: majorka - help me IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:20 Dobra jestem po 30-stce i czuję się jeszcze młodo (to tak na marginesie). W tej chwili jeszcze nie jestem pewna, ale prawdopodobnie wybiorę się tam razem z kilkunastoletnią córą, która lubi zwiedzać, jak i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ F ,BCN Re: majorka - help urself ;) IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 16.02.06, 19:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=36058156&a=36279318 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juan Re: majorka - help me IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.06, 13:02 Faktycznie coś w tym jest, że wybierając wakacje trafiam do miejscowości gdzie jest wielu emerytów. Po prostu unikam marnej głośnej muzyki, brudnych plaż, hałasu po nocach, spalin i wszechobecnego chaosu. I na Majorce są takie miejsca, dzięka Bogu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amode Re: majorka - help me IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:59 Ja wybieram się z rodzinką do Can Picafort na północy wyspy. Miejscowość jest mniej hałaśliwa niż kombinaty na południu - sama w sobie nie jest zbyt ciekawa, ale jest doskonałym punktem wypadowym do zwiedzania Odpowiedz Link Zgłoś