Gość: stach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 19:01 Co mam zrobić ze starymi meblami(regał), których chcę się pozbyć? Jest jakieś miejsce w Tarnobrzegu gdzie je przyjmą ? /oczywiście nieodpłatnie/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: stare meble IP: *.pppoe.sistbg.net 01.08.09, 22:47 ja napisałam kartke w kauflandzie przy wejściu tam gdzie są ogłoszenia i wzieła je sobie jakas studentka, czasem sie mogą jeszcze komuś przydac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: stare meble IP: *.pppoe.sistbg.net 01.08.09, 22:48 a mozesz wrzucic zdjecie tego regału? moze mi sie przyda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perez Re: stare meble IP: 83.1.117.* 02.08.09, 10:08 Gdybyś miał jakąś szafkę nie szerszą niż 70 cm i nie wyższą niż 1, 50 m a na dodatek w nienajgorszym stanie i według Twojej oceny nadająca się na balkon, to chętnie bym wziął. Jeśli masz fotkę to wyślij na asarhaddon@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snupi Re: stare meble IP: *.cust.tele2.pl 02.08.09, 12:44 ja mam do oddania fajny kredens kuchenny cały drewniany po odrestaurowaniu będzie fajnie wyglądał,mam też szafki kuchenne ale nadają się jedynie do piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec bloku Re: stare meble IP: *.malaka.net 02.08.09, 14:58 a ja mam żone i 3 dzieci, weźmie ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś