pampeliszka 17.02.06, 18:17 Na wniosek kolezanki Mooh zakładam I Watek Sekciarsko-Kadzący. Wenus jest naszym guru, jest boska, rewelacyjna i ma czadowe zdjecia z okresu ciązowo-Frutkowego. ps.jutro załozymy nowy wątek kadzący, ku czci kogo innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga21c Re: Boska Wenus 17.02.06, 18:24 O tak, a ja wszystkich niewiedzących informuję, że Pamp ma dostęp do pysznych trufli niedostępnych w Polsce i nie chce sie nimi dzielić. Mało tego zabroniła o tym mówić. Widzicie taka jest! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Boska Wenus 17.02.06, 18:26 I chowa się z truflami w tym wątku i myśli, że jej nie znajdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Boska Wenus 17.02.06, 18:28 To po prostu NIEPRZYZWOITE. Ja zakladam watek pochwalny, a Wy znowu o jedzeniu. Cos mi sie wydaje, ze nowa kolezanka miala racje.Nic tylko jabłecznik i serniczek. ps.dobrze, ze o truflach nic nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: Boska Wenus 17.02.06, 18:37 A Wenus ma urodziny w ten sam dzień, co moja córeczka! Z mojej perspektywy to ją czyni jeszcze wspanialszą! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Boska Wenus 17.02.06, 18:38 W wątku ku czci Wenus opowiem Wam, o niebywałym szczęściu, które miał dzisiaj mój ąż i nasze auto. Dzisiaj u nas na jezdniach jest jedno wielkie lodowisko przyprószone śniegiem. Mąż chciał zatrzymać się na światłach, naciska hamulec i... jedzie sobie dalej. Jedzie, jedzie, a samochody stojące przed nim robią się coraz większe i większe. W końcu zrozumiał, że nie ma szans sie zatrzymać i zamaszystym ślizgiem wjechał pomiędzy dwa rzędy stojących aut, z fasonem wysuwając się na środek skrzyżowania. Na szczęście nic nie jechało. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Boska Wenus 17.02.06, 18:40 Mooh, dobrze, ze sie nic nie stało. Ale zupełnie nie zrozumiałaś idei powstania tego watku. On nie jest buszmeński, ale pochwalny... Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Boska Wenus 17.02.06, 18:42 A co niby mooh robi? chwali męża że ma taki dobry refleks. Wiesz Pam ty to się czepiasz Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Boska Wenus 17.02.06, 18:46 Aga, przeciez Mooh moze zalozyc watek pochwalny dla męża. Nawet ja moge zalozyc, jesli mi obieca, ze przestanie ten wybuszowywac... Zasady musza byc, bo sie potem bałagan zrobi i co? A moze Wenus bedzie chciala sobie ten watek wydrukowac i go powiesic na scianie, zeby kiedys Frutka mogla czytac wieczorami. No i jak to bedzie wygladalo, mąż Mooh na srodku skrzyzowania? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Pam 17.02.06, 18:53 Moim zamysłem było stworzenie kadząco sekciarskiego wątku, w którym owszem, będziemy sobie kadzić i potakiwać, ale nie nachalnie. Wtrąćmy od czasu do czasu, że na przykład Wenus, jak na boginię przystało, jest wyjątkowo boska, a aura jej boskości spływa na jej córkę i spływać będzie na kolejne pokolenia. Ale niech znajdzie się miejsce na anegdotę, small talk, żeby nie było tak "łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu" Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 17.02.06, 18:55 czy chcesz powiedziec, ze jestem nadgorliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Pam 17.02.06, 18:57 Właściwie nie. Może nawet masz rację. Zabieram w takim razie męża ze skrzyżowania, żeby tu nie buszował. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 17.02.06, 18:56 uwazaj, bo Tobie nie załoze takiego watku wcale, o. Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Pam 17.02.06, 18:57 No wiesz nie ma magnetofonu który nagrywa a poza tym to tu nie jesteś anonimowa (jak Jarząbek))) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Boska Wenus 17.02.06, 18:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=36983145&v=2&s=0 a to specjalnie dla naszej Wenus! (moze nas poczestuje) Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Boska Wenus 17.02.06, 19:27 Ja mam wątek pochwalny dla Wenus! Choć słabo ją znam, to mogę powiedzieć, że jest super bo mieszka w Krakowie. O! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu No, dziewczyny, co to za buszowanie 17.02.06, 20:05 w najlepszym wątku, jaki do tej pory powstał na wszystkich forach?! P.S Czy sądzicie, że mąż i Frutka patrzą na mnie jak na wariatkę, bo ryczę ze śmiechu (i wzruszenia, oczywiście)? )) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu A czy ja już Wam mówiłam 17.02.06, 20:20 że UWIELBIAM to forum? )) Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka przyniosłam kadzidło 17.02.06, 20:21 i fukam fuuuu... fuuuu... fuuuu... od razu tak bardziej odświętnie i gloryfikująco, prawda...? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: przyniosłam kadzidło 17.02.06, 20:44 czujecie?... zapach kadzidła dotarł nawet do mojego pokoju... to cuuudowne! Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: przyniosłam kadzidło 17.02.06, 21:01 zaraz zaczniemy się kiwać i nucić psalmy pochwalne. Właśnie dziewczyny napiszmy wiersz. Ja zacznę: ..... O Wenus o Wenus co błyszczysz na Niebie A tutaj na forum dajesz nam część siebie Najmilsza ze wszelkich niebieskich ciał Któż Twej wzniosłości opiewać by nie chciał ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound ciąg dalszy poematu 17.02.06, 21:05 Tyś jest największa, tyś jest najpiękniejsza, Od filozofów wszelkich tyś mądrzejsza, Twej wspaniałości wyrazić nie zdoła Pióro poety ani śpiew anioła Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: ciąg dalszy poematu 17.02.06, 21:26 Ni żadne usta, ni żadne oczy Nie będą w stanie oddać Twej cnoty Ani też kwieciem usłane łoże, ani poranne majowe zorze Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Boska Wenus 17.02.06, 20:26 i ja sie przylaczam do pochwal, niech nam zyje Wenus, najwspanialsza ze wspanialych i jej corka Frutella , ktora po mamie odziedziczyla wdziek, urode i madrosc!I maz Wenus, ktory musi byc rownie cudowny i przewspanialy majac taka zone i corke!! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Boska Wenus 17.02.06, 21:18 No, widze, ze sie dziewczyny zmobilizowały. Ja wlasnie ogladam wybory czeskiej Miss, ale bede od czasu do czasu sprawdzac, czy aby tu nie buszujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Boska Wenus 17.02.06, 21:43 Ku czci Wenus wychylam kielona! Mąż wybył, a ja mam wolny wieczór - zakładajcie więcej tych pochwalnych wątków, to za jednym zamachem wszystkie uczczę) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Pam 17.02.06, 21:43 Co tam misski. Wielka Kaczka u was była, a Ty nic nie powiedziałaś Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 17.02.06, 22:03 a była, widziałam w wiadomosciach.Malzonka nawet w miare sie ubrała. A w TV oczywiscie przy okazji pokazali brata-blizniaka, jako dwie kaczki dziwaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 17.02.06, 22:13 pewnie, jednej szkoda pokazywac, no, chyba zeby to byla kaczka znoszaca złote jaja Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Pam 17.02.06, 22:16 Pam z tej okazji wierszyk dla Ciebie: Nasz Prezydent dzielny chwat dzielny chwat jego brat Jak dwie stoja kaczki dwie kaczki dziwaczki Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 17.02.06, 22:17 Aga, widze ze jestes w nastroju tworczo-kaczkowym dzis. Bardzo piekny wierszyk, bardzo Ci dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Pam 17.02.06, 22:18 Wiesz no tak mnie natchnęłaś że nie mogę przestać )) Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Pam 17.02.06, 22:29 A właściwie to biorąc pod uwagę wątek to ni mam weny a Wenus )) Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Boska Wenus 17.02.06, 21:46 Ni majowe zorze Ni TV w kolorze Nie przesłonią wcale Wenus wdzięków fale Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Boska Wenus 17.02.06, 21:52 Ani żadna Kaczka Tym bardziej dziwaczka Co jest żoną stworaka z powieści Balzaka Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:19 z Walentynek) ktos chce?meza nie ma to troche wyzlopieale nie za duzo bo dziecko nie uslysze....Ale fajne jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:20 Ja chce, ja, koniecznie...Moj maz nie chce dzis ogladac Gotowych na wszystko, to sie chociaz wina napije. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:22 Kadarka dla Pam, raz! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:23 raz, dwa... nie żałuj mi Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:26 To ja też dam jednego łyka i idę dalej Kluchę bawić. Jeszcze nie śpi, wyobraźcie sobie. Nie wiem, co w nią wstąpiło. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:27 dla Mooh- raz! dla Pam- dwa, trzy, cztery! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:30 i to rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:31 To ja tez podstwiam kieliszek Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:37 Aga, raz, dwa i trzy (bo Ty butelkowa jestes). Juz mi sie troche kreci w glowie. Aga, dalas mi namiar na eurorest, czy ktos z Twoich znajomych z tego korzystal? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:42 Jestem, mam nadzieję, że wino jeszcze zostało. Pozostawiłam Klusię w jej łóżeczku w stanie głębokiego zchwytu nad moimi okularami. Gdyby nie okulary, machałaby rękami i nogami jeszczechyba godzinę. Okulary na nosie osoby usypiającej dziecko mogą zdziałać cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:47 Winko zostalo, ja juz wymiekam, co ta ciaze ze mnie zrobila.Lampka wina i juz mroczki przed oczami. Nasze Szczęście-Mateusz Aleksander ur.30.01.2005,godz.14.00 Fotki Matusia Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:49 U mnie zaczyna się od nóg Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:51 a u mnie wszedzie naraz ale siedze wiec nogi mi nie potrzebne.Boze jakas laska na N cos do mnie pije a nie w ogole nie wiem o co jej chodzi.To wino czy ja tepa jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:55 Czytałam. Też nie wiem, o co jej chodzi. W wątku o potrząsaniu też się wypowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 22:58 faktycznie, eh te baby.Ide spac, bo po tym winie jakies powieki mam ciezkie a Matek zasnal dzis o 20-stej wiec pewnie wstanie o 7.12! Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 23:19 podpisuję się pod pochwałami dla Wenus))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: wlasnie sobie przypomnialam ze mam wino!! 17.02.06, 23:45 My mieliśmy zarezerwowane miejsca w takim pensjonacie w Rowinii, ale jak dojechaliśmy do Chorwacji to stwierdziliśmy, że nie chcemy siedzieć całego pobytu w jednym miejscu (szkopuł jest taki, że musisz wykupic to wyżywienie minimum na 7, 10 albo 14 dni) a my nie mielisny zbyt długiego urlopu. Ale jedni znajomi korzystali z tych czeków i było ok. Musisz tylko sprawdzić dokładnie ceny bo inne są na czeki a inne normalnie no i czas kiedybyście chcieli jechać. Ja nie namawiam Cię na ten eurorest ale wiesz to jest jedna z możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Boska Wenus 07.06.06, 17:33 Wenus jest boska - nie ulega wątpliwości... życzliwa jest i pomocna hip hip huraaa dla Wenus! Odpowiedz Link Zgłoś