mooh 23.02.06, 23:23 Pod kątem serialu "Gotowe na wszystko", ale dziś nie ma. No to gdzie Wy się wszystkie podziałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatka_sz Re: Przestudiowałam program TV 23.02.06, 23:32 no, ja jestem, jednym okiem tu, drugim na stronkach z dieta dla niemowlat, a trzecim patrze na telewizor. Ale u mnie dopiero wpol do jedenastej, w Polsce moze juz wszystkie spia obzarte tlustoczwartkowymi paczkami?)) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Przestudiowałam program TV 23.02.06, 23:38 Może nie mogą się doturlać do kompów. Znalazłaś coś ciekawego na stronkach z dietą? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Przestudiowałam program TV 24.02.06, 03:02 Ja dopiero teraz dotarłam, ale idę już spać. Chyba pora co? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Przestudiowałam program TV 24.02.06, 08:02 Ja poszłam spac. Po serialu "Ordinace v Ruzowe Zahrade". Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Mmala... 24.02.06, 11:04 a propos "Gotowych na wszystko"czy może Twojemu męzowi udało się zdobyć pierwszą część?? Widziałam w programie, że od czwartku "rusza" druga część... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala... 24.02.06, 11:08 Xemm, moj maz, jak juz wspomnialam, ma tempo zolwia.Oczywiscie powiedzial koledze, zeby mu sciagnal ale ten kolega tez ma tempo zolwia.Jeszcze mu dzis przypomne, moze temu koledze uda sie wyczaic 'Gotowe'przez weekend.Ale, nawet jak sie uda, to nie wiem czy dasz rade do czw. obejrzec pierwsza serie, bo moj maz idzie do pracy dopiero w srode, a kolega mieszka na Biskupinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Mmala... 24.02.06, 11:11 he he he będę oglądała przewijając na podglądzie )))) Odpowiedz Link Zgłoś