Gość: Kaniak mistrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:05 Uwarzam, że testy które znajduja się na tej stronie są modrze napisane i dogłębnie sprawdzają zasub wiedzy szóstoklasistów dobrze przygotowując ich do testu pod koniec szóstej kl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieznajomy Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 23.03.04, 16:54 są dobre są na 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 21:36 Uważam, że test jest ok. z wyjątkiem jednego błędu: Azja ma powierzchnię ok 44 mln km 2, a nie 31,8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawomirus Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 16:02 test nie ma sensu! wiersz zamieszczony w nim napisał chyba jakiś grafoman. Test próbny, który dostałem do ręki wogóle nie przypominał tego!!!(Sam napisałbym lepszy od tego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.hd.pl 30.03.04, 13:04 Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 18:04 mim zdaniem te testy są potrzebne na tej stroninie, ponieważ szóstoklasiści mogą pogłębiać swoją wiedzę i utrwalać wiadomości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal_anonim Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 19:23 latwe te testy dajcie cos trudniejszego !!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaniak Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 19:55 bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Bil Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 20:43 Brawo,Brawo tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 21:29 Bardz dobry test. Mam nadzieje ze 1 kwietnia bedzie prostszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.siec.dzialdowo.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 17:24 proste!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia-kisia Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.crowley.pl 31.03.04, 21:51 ale walnięte te testy, myślę że są kompletnie niepotrzebne i nie piszę tego tylko dlatego że jutro sama go napiszę,bo napiszę, ale poprostu uważam że testy dla szóstych klas są do bani! i tak wogóle po co to stworzyli? nie było tego i tesh było git. Nierozumiem, ale mniejsza z tym , niechce mi siem gadać o tym teście bo aż mam mdłości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matea Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 03.04.04, 18:47 to przecież przesada żeby w wieku 13 lat pisać taki egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś