Dodaj do ulubionych

Sprawdzian kompetencji - przykład II

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:05
Uwarzam, że testy które znajduja się na tej stronie są modrze napisane i
dogłębnie sprawdzają zasub wiedzy szóstoklasistów dobrze przygotowując ich
do testu pod koniec szóstej kl.
Obserwuj wątek
    • Gość: nieznajomy Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 23.03.04, 16:54
      są dobre są na 6
    • Gość: Ania Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 21:36
      Uważam, że test jest ok. z wyjątkiem jednego błędu: Azja ma powierzchnię ok 44
      mln km 2, a nie 31,8.
    • Gość: Slawomirus Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 16:02
      test nie ma sensu! wiersz zamieszczony w nim napisał chyba jakiś grafoman. Test
      próbny, który dostałem do ręki wogóle nie przypominał tego!!!(Sam napisałbym
      lepszy od tego)
    • Gość: Magda Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.hd.pl 30.03.04, 13:04
      Masz rację.
    • Gość: werka Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 18:04
      mim zdaniem te testy są potrzebne na tej stroninie, ponieważ szóstoklasiści
      mogą pogłębiać swoją wiedzę i utrwalać wiadomości!
      • Gość: gal_anonim Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 19:23
        latwe te testy dajcie cos trudniejszego !!!!! :)
    • Gość: kaniak Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 19:55
      bardzo dobre
    • Gość: Marek Bil Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 20:43
      Brawo,Brawo tak dalej
    • Gość: Gośka Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 21:29
      Bardz dobry test. Mam nadzieje ze 1 kwietnia bedzie prostszy ;)
    • Gość: ania Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.siec.dzialdowo.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 17:24
      proste!!
    • Gość: misia-kisia Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.crowley.pl 31.03.04, 21:51
      ale walnięte te testy, myślę że są kompletnie niepotrzebne i nie piszę tego
      tylko dlatego że jutro sama go napiszę,bo napiszę, ale poprostu uważam że testy
      dla szóstych klas są do bani! i tak wogóle po co to stworzyli? nie było tego i
      tesh było git. Nierozumiem, ale mniejsza z tym , niechce mi siem gadać o tym
      teście bo aż mam mdłości....
    • Gość: matea Re: Sprawdzian kompetencji - przykład II IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 03.04.04, 18:47
      to przecież przesada żeby w wieku 13 lat pisać taki egzamin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka