Dodaj do ulubionych

Sukcesy minister Hall

05.07.11, 07:30
Centralna Komisja Egzaminacyjna podała w ubiegły czwartek, że na ponad 343 tys. osób przystępujących w tym roku do obowiązkowych egzaminów maturalnych nie zdało ich ponad 84 tys. abiturientów. To prawie jedna czwarta wszystkich zdających.
Poza tym kompletnie nieprzygotowane szkoły na przyjęcie sześciolatków.
Brawo!
Obserwuj wątek
    • gold.lachon Amatorszczyzna rządu Tuska wydaje właśnie owoce 05.07.11, 07:33
      kiemlicz88 napisał:

> Centralna Komisja Egzaminacyjna podała w ubiegły czwartek, że na ponad 343 tys.
      > osób przystępujących w tym roku do obowiązkowych egzaminów maturalnych nie zda
      > ło ich ponad 84 tys. abiturientów. To prawie jedna czwarta wszystkich zdających
      > .
      > Poza tym kompletnie nieprzygotowane szkoły na przyjęcie sześciolatków.
      > Brawo!
    • zoil44elwer Re: Sukcesy minister Hall 05.07.11, 07:37
      Jak śmiesz krytykować Katarzynę H,żonę Donaldowego guru w KLD(SKL) A Halla?
      • gold.lachon Re: Sukcesy minister Hall 05.07.11, 07:42
        zoil44elwer napisał:

> Jak śmiesz krytykować Katarzynę H,żonę Donaldowego guru w KLD(SKL) A Halla?

jesli nie można krytykować rzONdu to o.Rydzyk miał w Brukseli 100 % rację ! :)
      • kiemlicz88 Re: Sukcesy minister Hall 05.07.11, 07:42
        Widzę opłakane efekty jej rządów.
        • zoil44elwer Re: Sukcesy minister Hall 05.07.11, 07:53
          Większy "parytet" dla swoich kobietonów i baboli.Czyli dla szczekaczek FEdaczek,Picer,Halszczek i Kopaczek.
        • bbmkg1 Re: Sukcesy minister Hall 08.07.11, 23:59
          kiemlicz88 napisał:

> Widzę opłakane efekty jej rządów.

Ty widzisz, a ja widzę i odczuwam czego bardzo żałuję. Na codzień mam do czynienia z masą głupkowatych rozporządzeń, które kierują moją pracą, więc zamiast koncentracji na dziecku mamy do czynienia z koncentracją na biuirokracji. Baba ma niepokolei w główce, a to jeszcze nie koniec. Już znam jej nowe projekty, które czekają na wprowadzenie do realizacji. Ambitna twórczyni.
    • rydzyk_smigly Wynik identyczny od lat, przypuszczam jednak 05.07.11, 07:56
      że Hall nie wprowadzi, wzorem Giertycha, "amnestii maturalnej", żeby podreperować wyniki.
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Sukcesy minister Hall 05.07.11, 08:02
      A ilu maturzystów nie zdawało w poprzednich latach?
      • zoil44elwer Re: Sukcesy minister Hall 05.07.11, 08:48
        Na przestrzeni kilkunastu ostatnich lat po raz 2 obowiązkowa matematyka na maturze.W zeszłym roku nie zdało jej 13 %,w tym 21%.HALLołinowy postęp?
        • esp-ee Re: Sukcesy minister Hall 07.07.11, 21:20
          Według mnie to sukces. Mniej niedouczonych maturzystów trafi na studia.Jak będzie 100%, to będzie sukces? Giertych był tego najbliżej, ale nie nazwałbym "amnestii maturalnej" sukcesem.
          • mieszko95 Re: Sukcesy minister Hall 25.07.11, 11:08
            To nie jest tak, że ten rocznik ma mniejszą wiedzę od poprzedniej. To matura była trudniejsza. I bardzo dobrze. Nie mieć z matematyki 30% to trzeba być idiotą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka