kasia1002 02.07.02, 09:25 Moja córka jest na kilku listach rezerwowych, czy istnieje w Warszawie jakaś aktualizowana na bieżąco centralna informacja nt.wolnych miejsc w liceach. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.wantola Re: nabór do liceum 02.07.02, 14:45 Przykro mi, ale jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmir Re: nabór do liceum 02.07.02, 17:00 Szanowna Pani Jako dyrektor liceum mogę potwierdzić na podstawie kilku rozmów z innymi dyrektorami, że w dniu dzisiejszym (wtorek 2 lipca godz 13 - 14) w żadnej ze szkół nie było kompletu dokumnetów. W większości wybór szkoły był potwierdzony przez ok 30% kandydatów - a były to szkoły z pierwszej dwudzieski warszawskiego rankingu. Przyczyną tego jest zajęcie czołowych pozycji we wszystkich szkołach przez te same grono. Po zakończeniu potwierdzania wyboru szkoły (w Warszawie 3 lipca godz. 14.00) szkoły będą "uaktywniać listy rezerwowe". Wtedy zainteresowani kandydaci (i ich rodzice) muszą "trzymać rękę na pulsie". Polecam także lekturę mojego tekstu na Forum Kujona: "REKRUTACJA DO LICEÓW - co teraz (cz.3)" Pozdrawiam serdecznie Krzystof Mirowski dyrektor LXVII LO Warszawa dyrmir@ids.pl Odpowiedz Link Zgłoś