aanniittaa 23.06.06, 08:58 Jestem nauczycielką i do tej pory pracowałam w liceum. Teraz szukam pracy i zastanawiam sie, czy rozesłać też podania do gimnazjów i podstawówek. Jak sie pracuje z młodszymi? Czy ktoś ma porównanie? Bardzo prosze o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammma.mia Re: gdzie pracować? 06.10.06, 14:55 ja siedem lat w LO- w tym roku mam "przujemność" sprawdzić jak to jest w gimnazjum i serdecznie odradzam, chyba, że to dobre gimnazjum i jest system punktowy za zachowanie-wtedy można zaryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
edyta7705 Re: gdzie pracować? 06.10.06, 22:37 No cześć pisałam ostatnio. Znasz moją historię i szczegóły pracy w gimnazjum. jako plus muszę nadmienić że w 2009 roku gimnazjaliści będą pisać egzamin z języka obcego wiodącego w danej szkole lub klasie więc miejmy nadzieję że będzie łatwiej. Pozdrawaim. w Podsatwówce ma m teraz 4 lklasę i trudno mi się przestawić bo problemych małych dzieci są okropne. Tempo pracy żółwia a poza tym można sie kompletnie uwstecznić językowo. Natomisat maluch uczy się i są to wdzięczne dzieciaczki. Wart próbować wszędzie gdzie to możliwe. Zawsze może zdarzyć się okazaj że trafi się coś lepszego. a jak lubisz to robić to nie powinno być problemów z młodzieżą. pozdarwaim edyta Odpowiedz Link Zgłoś