Dodaj do ulubionych

PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA

IP: *.chello.pl 08.05.03, 19:00
dzisiaj przez pomylke u nas na egzaminie nie rozdali humanistycznego tylko
matematyczny, nie rozpieczetowalismy ale oto co udalo mi (sprytnemu
uczniowi) sie zobaczyc:

- mapka SWIATA na 100% - nie wiem co zaznaczac ale zakujcie geografie
- na 100% bedzie JAKIS wykresik bo tez widzialem
- tytulu nie pamietam

Pozdro dla wszystkich i trzymajcie sie :) God bless Gimnazialist :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dawid Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:04
      oki dzienki
      may the force bi wit ju
    • Gość: Patrix Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: router5:* / 192.168.4.* 08.05.03, 19:06
      a może coś jeszcze ??
      • Gość: radek Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: 62.233.159.* 08.05.03, 19:07
        he ale beka u was w szkole. Ja i tak nie bede uczyc sie z tej geografii bo bym
        musial cale 3 lata powtarzac sobie z mapki a to nie ma sensu :P
      • Gość: rosa Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:33
        wielkie dzieki!!!!!! kochany jestes.
      • Gość: Charles Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 19:56
        Ale pierdolisz bajki az mi cie zal.
        1) Testy sa dowozone osobno
        2) Na pierwszej stronie pisze test humanistyczny i temat badz matematyczno-przyrodniczy tak wiec nie pierdol ze nikt by sie nie skapnal LOL
    • Gość: Ver Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:20
      Człowieku! WIELkie THX XDDD
      • Gość: maciek Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.iig.pl / 192.168.51.* 08.05.03, 19:36
        a u mnie przez pomylke rozdali po kulce
        i wszyscy sie najarali
    • Gość: Magda Sprytny? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:22
      Gdybyś naprawdę był sprytny to wiedział byś teraz odpowiedzi na 10 pierwszych
      pytań. Jak je masz to przyślij: magdalenarosa@poczta.onet.pl PLISSSSSSSSSSS
      • Gość: Małgorzatka Re: Sprytny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 19:25
        Przecie.ż on sobie jaja robi... naprawde myślicie, że co nauczyciele to takie
        głupki? A jeszcze przy dyrku otwierają testy....i co niby nie zauważyli?!
    • Gość: Forsby Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.chello.pl 08.05.03, 19:26
      wy mnie chyba kurwa nie rozumiecie, jakbym otworzyl te pierdolone naklejeczki
      to by cala moja szkola pisala tescik matematyczny w wakacje, to nazywasz magda
      sprytem?? ucz sie a bedzie ci dane ... lol :D cieszcie sie ze chociaz tyle
      wykminilem i ryjcie t apieprzona geografie | moze kogos z was spotkam jak Bog
      pozwoli sie dostac do 8 LO w Krakowie)
      • Gość: Madzik Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 19:41
        A niezauwazyles przypadkiem na pierwszej strony instrukcji?
        ze niby jak zajzales do srodka bez rozrywania? jajka se robicie i tyle :(
        Przykre to
      • Gość: Sheen Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:47
        thx, zawsze to coś:)
        a jak Bóg pozwoli to się oboje spotkamy we wrześniu w 8 LO;))
        • Gość: nagil` Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.chello.pl 08.05.03, 20:41
          Mat-info? bo jak tak to sie spotkamy i ci sie wtedy glupio zrobi, ze to nie te
          pytania!
    • Gość: Elbryan Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 19:27
      dzieki ze sie podzieliłeś ;)))) Przyda się ;)
    • Gość: Małgorzatka Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 19:41
      To jak to zobaczyłeś jak tych kartek nie dało się wogóle
      otworzyć?!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: do Forsby Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 08.05.03, 19:46
        Wiesz ja się wybieram do 8 Lo w Krakowie, dlatego chciałam się zapytać do
        jakiego gimnazju chodzisz? Za bardzo nie mogę uwierzyć w takie coś ! Odpowiedz
    • Gość: michal Cicho siedź kiciarzu! IP: *.chello.pl 08.05.03, 19:48
      Testy egzaminacyjne są dowożone do szkół osobno. Dzisiaj humanistyczny, a
      jutro nad ranem matematyczno-przyrodniczy, więc nie gadaj bzdur!
    • Gość: obserwator Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:49
      jak by byl q... sprytny to by otworzyl l!!!!
      lord of lamer
    • Gość: KObas Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.gaj.lanet.wroc.pl 08.05.03, 19:51
      Ty tempaku !!! Listy egzaminacyjne są przywozone do szkół rano i są odzielnie
      przywozone. Nie kituj ludzi bo przez Ciebie beda sie uczyc i stresowac ..
      • Gość: Mia Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 20:04
        od razu tempaku. arkusze przywozone sa do szkol kilka dni wczesniej. fakt ze sa
        osobno i jakos srednio mi sie chce wierzyc ze mogli sie pomylic przy rozdawaniu.
        • Gość: Sarna Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 20:11
          ale ktos fest madry sie odezwal ze egzaminy sa przywozone rano... gowno
          prawda... w szkolach sa jush na pare dni przed egzaminem !! i wszytko jest
          mozliwe nawet to ze ktos zerknal na pytania bo przeciez te karteczki troszke
          przeswituja.. looknijcie jutro sami i sie przekonajcie
        • Gość: kornishon Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.toya.net.pl / 10.0.220.* 08.05.03, 20:12
          1. Testy sa rozdawane na lawki tak, ze widac kilka nastepnych stron - to sa
          kartki zlepione (zlakowane) naklejkami. Ja przed odlakowaniem widzialem pare
          pytan.

2. Przez pomylke mogli przywiezc te matematyczne z humanistycznymi, tak jak w
          zeszlym roku - wtedy byly podpowiedzi z czego sie uczyc. Kumpel mi pokazal i
          rzeczywiscie to co w necie bylo zgadzalo sie z tym na egzaminie.

3. Ja i tak powtorze tematy, ktore podal autor posta. Nie zaszkodzi a moze sie
          uda. Jesli jednak ktos sobie jaj robi, no to jego sprawa. Jesli jest sie ciota
          i deklem, to sie nim bedzie.

4. Dziekuje w imieniu wszystkich gimnazjalistow (3 klas) za wszystkie
          prawdziwe przecieki :)

5. GOOD LUCK ! Nie przejmujcie sie - to tylko test, ktory zawazy na waszej
          przyszlosci - najwyzej pojdziecie doi technikum rolniczego :) <no offence>
        • Gość: serafin Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.5.waw.pl 08.05.03, 20:13
          czego wy się tak go czepiacie? to całkiem możliwe że w którejś ze szkół
          pokazano nie ten test co trzeba! a to że gość zerknął to jego zasługa i chwała
          mu za to. a jakby otworzył to z pewnością by wywalili go na zbity pysk. a nawet
          jeżeli łże to nie zaszkodzi się gegry poduczyć. a nuż będzie. a tak poza tym
          Forsby to ty niezły wykręt jesteś! tyak trzymać! lol
    • Gość: walen Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 20:18
      ale pieprzysz. przeciez testy maja zabezpieczenia.. jak zobaczyles zawartos
      testu bez ich zrywania?
    • Gość: spy Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.tomaszow.mm.pl 08.05.03, 20:24
      11 JUTRZEJSZYCH ZADAŃ MOŻNA ZNALEŚĆ NA STRONIE www.szpieg.pl/index.php?id=odp_egzgim_matprzyr !!!!!!!!
      POZDRAWIAM
      • Gość: kabia Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 20:26
        ja jak rok temu pisałam egzaminy to musilismy czekac az przywiazoa wiec sa
        przywozone w dniu egzaminu
      • Gość: ManU Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 20:40
        Coś nie wierzę w to.. I w ogóle ten link jakiś dziwny. Wyświetla mi się
        eduforum.
    • Gość: julia ita otreba Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 20:29
      Gość portalu: Forsby napisał(a):

> dzisiaj przez pomylke u nas na egzaminie nie rozdali humanistycznego tylko
      > matematyczny, nie rozpieczetowalismy ale oto co udalo mi (sprytnemu
      > uczniowi) sie zobaczyc:
      >
      > - mapka SWIATA na 100% - nie wiem co zaznaczac ale zakujcie geografie
      > - na 100% bedzie JAKIS wykresik bo tez widzialem
      > - tytulu nie pamietam
      >
      > Pozdro dla wszystkich i trzymajcie sie :) God bless Gimnazialist :)
      odrazu lepiej dzięki julai
    • Gość: Zmeczony Re: PRZECIEK Z TESTU MATEMATYCZNEGO - UWAGA IP: *.acn.pl / 10.72.0.* 08.05.03, 20:49
      WATPIE, ABY BYLA TO 100% PRWADA, ALE NIE O TYM CHCE POWIEDZIEC
      PISZE DO TYCH WSZYSTKICH LOSKOW KRTORZY UWARZAJA ZE BEZ ODLAKOWANIA NIE MOZNA
      NIC ZOBACZYC! JESTESCIE W BLEDZIE!!!

- PO PIERWSZE PIERWSZA STRONA TROCHE PRZESWIYUJE
      - PO DRUGIE MOZNA TO EGAZAMIN ROZGIAC ZDZIEBKO BEZ ROZRYWANIA I ZERKNAC
      JA TAK DIZS ZROBILEM NA HUMANIE PRZED ODLAKOWANIEM I ZNALEM JUZ ZE 4 PYTANIA I
      SOBIE Z KLASA OMOWILISMY!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka