Dodaj do ulubionych

very important

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:06
jakie liceum w warszawie???? co myślicie o koperniku lub hoffmanowej? chodzi
tam dużo wypacykowanych panienek?(bo takich nie znosze)
Obserwuj wątek
    • Gość: chemik Re: very important IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 20:12
      do zadnej z tych szkol nie chodze ani sie nie wybieram wiec sie nie bede
      wypowiadac

ale opodlacze sie do wątku:)

wybieram sie do staszica w wawie? napiszecie cos o nim?
      • Gość: V_chan Re: very important IP: *.acn.pl 10.05.03, 20:14
        Co masz na mysli mowiac "wypacykowane panienki"? Nie bardzo rozumiem.
        • Gość: Asiunia Re: very important IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:16
          no takie zakłamane ździry itp
      • Gość: Asiunia Re: very important IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:15
        mój brat tam chodzi...jeżeli chcesz sie dostać to najlepiej zebys był
        laureatem olimpiady mat. spadnie ci śrenia ocen o jakieś 2-3 stopnie chodzi
        tam kupa sztywniaków, a mój brat przez dwa lata studiów odreagowywał staszica(
        w postaci codziennych imprez)
        • Gość: chemik Re: very important IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 20:22

miejsce juz tam mam :), średnia mnie nie obchodzi, kupa sztywniaków nie brzmi
          najlepiej
          ja juz nie wiem co mam robic, slysze o tej szkoile strasznie skrajne opinie
          (podobnie jak o egzaminach :)), ewentualnie jeszcze poniatówka, sama nie wiem :(
          • Gość: Asiunia Re: very important IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:24
            Poniatówka to nawet chyba fajna atmosfera... ale staszic to naprawde ...jeżeli
            nie boisz sie pał i ciśnień to idź
      • Gość: Asiunia Re: very important IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:16
        błąd :chodził a nie chodzi
        • Gość: horacygulasz Re: very important IP: 62.233.138.* 10.05.03, 20:29
          może czacki? tam to podobno jest świetna atmosfera (mam tam parę koleżanek) no
          i oczywiście jest to "ścisłe" liceum.... ale największe branie ma klasa
          humanów....
          a ktoś może coś powiedzieć o żmichowskiej? w szczególności interesuje mnie
          klasa "0"......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka