Gość: Asiunia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:06 jakie liceum w warszawie???? co myślicie o koperniku lub hoffmanowej? chodzi tam dużo wypacykowanych panienek?(bo takich nie znosze) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chemik Re: very important IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 20:12 do zadnej z tych szkol nie chodze ani sie nie wybieram wiec sie nie bede wypowiadac ale opodlacze sie do wątku:) wybieram sie do staszica w wawie? napiszecie cos o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V_chan Re: very important IP: *.acn.pl 10.05.03, 20:14 Co masz na mysli mowiac "wypacykowane panienki"? Nie bardzo rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: very important IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:16 no takie zakłamane ździry itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: very important IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:15 mój brat tam chodzi...jeżeli chcesz sie dostać to najlepiej zebys był laureatem olimpiady mat. spadnie ci śrenia ocen o jakieś 2-3 stopnie chodzi tam kupa sztywniaków, a mój brat przez dwa lata studiów odreagowywał staszica( w postaci codziennych imprez) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: very important IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 20:22 miejsce juz tam mam :), średnia mnie nie obchodzi, kupa sztywniaków nie brzmi najlepiej ja juz nie wiem co mam robic, slysze o tej szkoile strasznie skrajne opinie (podobnie jak o egzaminach :)), ewentualnie jeszcze poniatówka, sama nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: very important IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:24 Poniatówka to nawet chyba fajna atmosfera... ale staszic to naprawde ...jeżeli nie boisz sie pał i ciśnień to idź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: very important IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:16 błąd :chodził a nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horacygulasz Re: very important IP: 62.233.138.* 10.05.03, 20:29 może czacki? tam to podobno jest świetna atmosfera (mam tam parę koleżanek) no i oczywiście jest to "ścisłe" liceum.... ale największe branie ma klasa humanów.... a ktoś może coś powiedzieć o żmichowskiej? w szczególności interesuje mnie klasa "0"...... Odpowiedz Link Zgłoś