Gość: co Was to obchodzi IP: *.compower.pl 24.11.03, 16:22 Kto zna jakies ciekawe strony internetowe ,ktore opisuja zycie Gandhiego?? prosze podajcie bo pilnie potrzebuje!Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 Re: Mahatma Gandhi 24.11.03, 21:39 Gość portalu: co Was to obchodzi napisał(a): > Kto zna jakies ciekawe strony internetowe ,ktore opisuja zycie Gandhiego?? > prosze podajcie bo pilnie potrzebuje!Z gory dziekuje! nie znam , ale może to Ciebie zainteresuje . www.srichinmoy.org/html/library/about_music/about_music/god_supreme_musician/god_supreme_musician.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola j. Re: Mahatma Gandhi IP: 158.75.3.* 26.11.03, 16:05 przeczytaj jego biografię - nie idź na łatwiznę - Internet nie jest jedynym - a już na pewno nie całkiem wiarygodnym - źródłem informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez Olka Re: Mahatma Gandhi IP: *.compower.pl 27.11.03, 15:21 No ja wiem....tylko ja potrzebowalam ciekawych informacji w szybkim czasie.A chodzilo mi o ciekawa storne internetowa, ktora trudno znalezc.Ale dzieki.... Odpowiedz Link Zgłoś