Dodaj do ulubionych

Napiszę pracę

18.08.16, 13:57
Zajmuję się udzielaniem profesjonalnych, indywidualnych porad i pomocy przy opracowywaniu własnej pracy magisterskiej lub licencjackiej.

Napiszę pracę
- indywidualną
- unikatową
- opracowaną na podstawie tekstów źródłowych
Materiał tworzę sama, podchodząc do klienta i zagadnienia indywidualnie.

Zapraszam do kontaktu: pracenaukowe25@wp.pl
praca-magisterska.info
PRACA MAGISTERSKA - LICENCJACKA - ZALICZENIOWA
Obserwuj wątek
    • randybvain Re: Napiszę pracę 20.08.16, 12:05
      Tak, twórz nowe intelektualne elyty naszego kraju...
    • skryba89 Re: Napiszę pracę 03.11.16, 12:25
      Pisanie i poprawianie prac magisterskich, licencjackich i dyplomowych
      Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu i poprawianiu prac magisterskich, licencjackich, inżynierskich, doktorskich, zaliczeniowych.
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych edytorów z ponad 7-letnim doświadczeniem. Oferujemy Państwu kompleksową i wszechstronną pomoc w pisaniu wszelkiego rodzaju prac zaliczeniowych, licencjackich i magisterskich, a także esejów, artykułów, referatów oraz scenariuszy. Więcej na www.tekstowapomoc.pl lub pod nr: 789 081 678
    • magister34 Re: Napiszę pracę 26.01.17, 09:53
      Praca dyplomowa nie ma wpływu na posiadane kompetencje. To tylko niezbędny warunek ukończenia studiów. Tak więc zamiast marnować czas na szukanie materiałów i dobór stosownej literatury zleć tę pracę profesjonalistce. Robiąc to oszczędzasz mnóstwo czasu który możesz poświęcić na ważniejsze rzeczy. Szybko, profesjonalnie i po konkurencyjnej cenie napiszę twoją pracę maturalną, zaliczeniową , dyplomową, doktorat z każdej dziedziny, na każdy temat. Opracuję także pracę badawczą lub teoretyczno-badawczą. Zapytaj o temat a ja go dla Ciebie napiszę w szybkim czasie. email: pracedyplomowe2017@gmail.com
    • ojson1 Re: Napiszę pracę 08.10.18, 10:02
      To wszystko ściema... Sam napisałem kilkadziesiąt prac dyplomowych i wiem ile wkładu pracy to kosztuje(wiele godzin spędzonych bibliotekach, przed komputerem). Wątpię że ktoś zrobi to solidnie za 10-12 zł od strony nawet jeżeli ma już przed sobą napisaną prace to i przy parafrazowaniu zdań spędzi sporo czasu. Większość ludzi podających tu swoje domniemane referencje to zwykle oszusci, sublimuję że prace rzekomo przez nich napisane to nic innego jak plagiaty innych prac. Nikt nie zrobi tego za darmo... Taka praca kosztuje, ciężko jest napisać dobrą pracę w 2 tygodnie, a co dopiero gdy reklamująca się osoba pracuje na etacie! Zanim kogoś wybierzecie pomyślcie czy sami zgodzilibyście się napisać takową prace za takie pieniądze, a co dopiero osoby z 2 fakultetami, doktorzy itp. Ludzie zastanówcie się do kogo piszecie odnośnie pracy. Ja również zajmuję się pisaniem prac... Jeżeli jesteś zainteresowany udzielę więcej informacji prywatnie. grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź pod telefonem 509 215 901
    • grzegorznosiadekk Re: Napiszę pracę 04.06.25, 12:50
      📣 UWAGA STUDENCIE! 📣
      Chciałbym Wam przekazać coś istotnego, bo otrzymuję mnóstwo wiadomości typu:
      🗨️ "A coś taniej?"
      🗨️ "Termin 3 dni, ale chciałabym 30 zł/stronę, bo przecież inni tak się ogłaszają..."
      ❌ NIE, nie będzie dobrze napisanej pracy za 20 czy 30 zł za stronę.
      📈 Kilka lat temu, gdy redaktorów było mniej, stawki wynosiły 35–40 zł.
      💸 Skoro wszystko drożeje – stawki również!
      ⚠️ Z roku na rok przybywa tzw. "pseudo-redaktorów" – jest ich masa, ale...
      ➡️ Większość z nich jest tu na chwilę.
      Taka osoba nie przejmuje się tym, czy zdasz – policzy 30 zł/stronę i tyle.
      😵 Niestety, jakość pracy? 50% szans, że to będzie kopiuj/wklej.
      ‼️ Może Ci to zaszkodzić bardziej, niż pomóc.
      👨‍💻 Prawdziwy redaktor, z doświadczeniem, który pracuje sumiennie, zarywa noce, nie weźmie takiej stawki.
      🧠 Zanim wybierzesz osobę do współpracy, zadaj sobie pytanie:
      👉 Czy sam/sama napisał(a)byś pracę za te pieniądze?
      👉 A co dopiero ktoś z dwoma fakultetami, doktoratem…?
      💬 Zastanów się, do kogo piszesz w sprawie pracy.
      📝 Ja również zajmuję się pisaniem prac.
      🤝 To, co mnie wyróżnia:
      ✅ Nie pobieram zaliczek za napisany tekst.
      ✅ Najpierw wysyłam dany rozdział lub jego fragment.
      📩 Jeśli jesteś zainteresowany/a — napisz do mnie prywatnie:
      📧 grzegorz.nosiadek@gmail.com
    • dariuszz112 Re: Napiszę pracę 08.10.25, 15:20
      Warto potem sprawdzić czy praca przejdzie pozytywnie przez JSA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka