Dodaj do ulubionych

Konkurs -nowy iPhone 5

01.10.12, 09:49
Znalazłem fajny konkurs na facebooku. Żeby wziąć udział w konkursie trzeba wejść na www.facebook.com/antek.soplica/app_284391061666663?ref=ts. Zadanie konkursowe jest grą zręcznościową i polega na zebraniu jak największej liczby punktów. Gra łatwa, prosta i przyjemna. A nagrody jeszcze przyjemniejsze - iPhone 5 i karton nalewek Spirytusu Nalewkowego Soplicy xD
Obserwuj wątek
    • super-kluska Re: Konkurs -nowy iPhone 5 02.10.12, 21:40
      A do kiedy trwa ten konkurs?
      • beza-beza Re: Konkurs -nowy iPhone 5 03.10.12, 14:26
        Konkurs trwa do 13 października, więc jest jeszcze trochę czasu. Gra naprawdę wciąga więc polecam :)
        • super-kluska Re: Konkurs -nowy iPhone 5 03.10.12, 19:18
          Nie dla mnie chyba te zręcznościówki. Widzę, że inni doszli już do 30-ego poziomu a ja do 6!
          • beza-beza Re: Konkurs -nowy iPhone 5 06.10.12, 16:11
            Nie podawaj się. Skup się na łapaniu podwójnych składników. Jest też runda bonusowa, który na pewno pomoże Ci w podwyższeniu wyników. Jak na taśmie pojawi się złoty słój, musisz wcisnąć jednocześnie strzałki góra i dół. Wszystkie wskazówki są podane stronie Antka Soplicy na FB:)
            • laladel Re: Konkurs -nowy iPhone 5 08.10.12, 10:48
              A po ile punktów macie?? Tak się zastanawiam czy mam jeszcze jakąś szansę, bo dziś pierwszy raz zagrałam :).
              • beza-beza Re: Konkurs -nowy iPhone 5 08.10.12, 17:01
                Mi się udało ugrać ok. 30 tys. punktów, ale są i tacy, którzy zdobyli ponad 50. Nie wiem, jak oni to zrobili. Jeszcze jest parę dni do końca konkursu, warto zawalczyć :)
                • laladel Re: Konkurs -nowy iPhone 5 09.10.12, 09:44
                  To sporo, ale jak za pierwszym podejściem (wczoraj) doszłam do 10, to chyba źle nie jest? Na 30 - to tak akurat po 10 do przodu ;). Tylko muszę poczekać na odpowiedzi na zaproszenia :).
                  • super-kluska Re: Konkurs -nowy iPhone 5 09.10.12, 19:32
                    Za rundę bonusową można zdobyć 150 punktów więc jak się postaram . . .
                    • beza-beza Re: Konkurs -nowy iPhone 5 12.10.12, 00:23
                      Rzeczywiście ta runda bonusowa pomaga. Do soboty można jeszcze dużo zdziałać.
                      • laladel Re: Konkurs -nowy iPhone 5 12.10.12, 09:23
                        A i ja łapie bonusy, tylko tych w kolejności jeszcze ani razu, bo jakoś boje się, że przegapię te co już spadają i zostanę całkiem z niczym :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka