Dodaj do ulubionych

maszyna redstar

24.06.11, 21:48
czy są wśród Was osoby posiadające w/w maszynę? mam redstara S200 od lutego - jak na razie jestem bardzo zadowolona ale teraz zachciało mi się stopki do biz i klops...może ktoś ma jakiś pomysł, pytałam tylko w sklepie husqvarny ( bo to ich niemarkowa produkcja podobno) ale zdenerwowana Pani twierdziła ze nie da się nic dopasować...smutno mi - bizy chcę...
Obserwuj wątek
    • magdalenabojan Re: maszyna redstar 26.06.11, 21:31
      W Eti mają taki sprytny system -jezlei jest to potrzebne dokręca sie adapter do mechanizmu stopki i mozna zakładac różne stopki .Często nie potzrzeba tego adaptera bo stopki teraz pasują do większości nowych maszyn.
    • ciastolinka88 Re: maszyna redstar 24.08.11, 10:38
      Ja od zawsze byłam wychowywana w duchu szycia na maszynie, robienia przeróbek etc., od kiedy pamiętam to moja mama miała w domu maszynę do szycia :D Ja jakiś czas temu pobrałam od niej trochę lekcji i sama zainwestowałam w maszynę ;] Kupiłam sobie maszynę do szycia SINGER 8280, taką: Taką kupiłam ją właśnie w sklepie Electro bo mieli tam spory wybór, a jakoś nie chciało mi się łazić za maszynami do szycia w zwykłych sklepach.
    • 4zauroczona Re: maszyna redstar 13.01.14, 22:40
      Też mam Redstara i było pięknie...do wczoraj.Ząbki podajnika,transportera zrobiły się jakby krótsze? i material stoi w miejscu.Czyszczenie ,rozkręcenie czy nie ma nitki nieproszonej-nie pomogło.Manipulacja długościa ściegow -również.Czarna rozpacz-może ktoś wie co z tym zrobić!!!!Proszę....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka