Dodaj do ulubionych

nożyce akumulatorowe

07.01.12, 22:09
Czy któraś z was używa czegoś takiego?: www.tchibo.pl/Nozyce-akumulatorowe-p400010919.html Warto je kupić? Mam zamiar szyć pokrowce na fotele i kanapę z grubego materiału obiciowego i myślę,ze może tymi "nożycami ze wspomaganiem" będzie mi łatweiej wycinać...
Obserwuj wątek
    • magdalenabojan Re: nożyce akumulatorowe 09.01.12, 11:24
      Mnie się nie podobały - cięły jak dla mnie nieprecyzyjnie

Mojemu wspólnikowi - bardzo na plus bo nie musiał się siłować z nożycami ręcznymi i nie przeszkadzał mu brzeg z drobnymi uskokami ,potem się nauczył ciąć idealnie a ja nigdy i mnie zawsze szybciej szło ręcznymi - ale to chyba kwestia wprawy

Ale akumulator trzyma ładowanie .

--
    • regina24122 Re: nożyce akumulatorowe 10.01.12, 22:21
      Co kto lubi ja naprzykład jestem zadowolona z noża krążkowego i maty na której się tnie super sprawa nie istotne jaki materiał
    • tijgertje Re: nożyce akumulatorowe 12.01.12, 08:37
      Ja wprawdzie nie szyje duzo, ale takich nozyc nie kupilabym. Maja bardzo krotkie ostrza, a takimi to ja ciac rowno duzyc powierzchni nie umiem. Kupilam kiedys spore, mocne nozyce ze sprezyna. Nacisk na nozyce to dla mnie raczej nie problem, ale ciagle ich otwieranie... A tu sie otwieraja same;) wydaje mi sie, ze jak masz duze, ostre i dobrze wyregulowane nozyce, to recznie wszystko mozna uciac. Mata i okragly noz to tez bardzo fajna rzecz, jednak duze elementy wole ciac nozycami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka