sandwich1 12.01.04, 16:36 Czyzby tylko Kelo doszedł do siebie po Sylwestrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crash_dg Re: Ale cisza 12.01.04, 22:02 zadna cisza tylko problemy z netem - stad znikoma... praktycznie zerowa aktywnosc na forum gazety i na nfdg. a pozatym jakos nic sie nie dzieje - Talus nam zmadrzal czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
crash_dg Re: Ale cisza 12.01.04, 22:03 zadna cisza tylko problemy z netem - stad znikoma... praktycznie zerowa aktywnosc na forum gazety i na nfdg. a pozatym jakos nie ma narazie co komentowac - Talus nam zmadrzal czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Ale cisza 13.01.04, 11:21 Wiem Olo, wiem bardzo dobrze, ale na forum z przyzwyczajenia posługuję się nickami. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
eustachyplomba Re: Ale cisza 20.01.04, 18:40 No to ciszę ta też zacznę przerywać: znów mam czynnego neta! ino za dużo większe piniądzory, cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Ale cisza 20.01.04, 21:03 Ale jesteś sztywny czy nie? Ile i za co płacisz? Odpowiedz Link Zgłoś
eustachyplomba Re: Ale cisza 20.01.04, 21:24 Sztywny jeszcze nie jestem i mam cichutką nadzieję, że w ciągu najbliższych kilku lat nie będę. A gdyby co, to rodzinka ma zlecenie na kremację. Więc nie zesztywnieję ;) Tera poważnie. Tu, gdzie obecnie mieszkam nie mam wyboru i neostrada jest jedynym rozwiązaniem. A koszty - jak to w TPSA - ASTRONOMICZNE! O dziwo, w porównaniu z poprzednim netem (100Mb lokalnie i 1Mb na świat) neo jest rewelacją. W nocy transfer dochodził do 80KB/s. I to z ruskiego serwera. Zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
misio_misio Hala sportowa 02.02.04, 15:45 Nie mieszkam w Dąbrowie od bardzo dawna, ale na prawdę interesuje mnie to miasto nadal. Niedawno usłyszałem w jakimś informacyjnym programie, że oddano u Was nową halę sportową w centrum miasta. Gdzie ta hala stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
pama23 Re: Ale cisza 08.02.04, 23:53 ...a ja szukam i szukam pewnego Roberta Winklera z Dabrowy Gorniczej...!!! Ktos pomoze ??? PLEASE !!! Odpowiedz Link Zgłoś