Dodaj do ulubionych

Fryzjer dziecięcy

IP: *.telpol.net.pl 15.04.12, 22:44
Witam, poszukuje w Dąbrowie lub okolicy jakiegoś dobrego fryzjera dla małych dzieci, z tego co czytałem dobrze jakby to był salon który jest przystosowany dla tego typu usług. Moja córeczka ma niecałe 2 latka, prosze o jakieś informacje
Obserwuj wątek
    • reivena Re: Fryzjer dziecięcy 17.04.12, 23:57
      Ja chodzę z córką (3,5) do salonu fryzjerskiego HAAR w Dąbrowie na ul 3 Maja 19, do Pani Agnieszki. Salon ma takie specjalne wysokie krzesełko i kolorowe okrycie. Pani Agnieszka jest osobą bardzo spokojną i pogodną. Razem z córką jesteśmy zadowolone z usługi.
    • Gość: mmka Re: Fryzjer dziecięcy IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.12, 19:05
      Gdzieś w Katowicach jest fryzjer wyłącznie dla dzieci. Salon to jeden wielki plac zabaw, a fotele to samochód i jakieś zwierzątko. Widziałam na bilbordach,wyglądało bardzo atrakcyjnie
      • Gość: mmka Re: Fryzjer dziecięcy IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.12, 19:09
        znalazłam www.luckylook-katowice.pl/
        • Gość: Robert Re: Fryzjer dziecięcy IP: *.telpol.net.pl 20.04.12, 21:26
          Dzieki za informacje dziewczyny, szkoda że ten salon dla dzieci w Katowicach jest, naprawdę ktoś miał pomysł i super go urządził...
    • Gość: polo Re: Fryzjer dziecięcy IP: *.play-internet.pl 29.07.12, 19:40
      W Dąbrowie Górniczej powstał rownierz salon dla maluchow ja chodze tam z synkiem a przy okazji dorosli tez moga sie tam obciac ja kozystam i jestem zadowolona. salon znajduje sie na sienkiewicza wi za wi wjazdu do biedronki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka