wilma-w2 09.08.06, 10:55 Witam od niedawna mieszkam w Dąbrowie i poszukuje dobrego i sprawdzonego ginekologa w Dąbrowie najlepiej na NFZ.Podajcie jakieś namiary i jak długo czeka sie na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksok Re: dobry ginekolog 10.08.06, 16:58 na NFZ jest w "smek-med" ale czeka sie podobnież dlugo, z prywatnych mogę szczerze polecic pania B. Klimczyk-gabinet kolo skody w golonogu Odpowiedz Link Zgłoś
wilma-w2 Re: dobry ginekolog 11.08.06, 10:10 Dzięki wybiorę sie chyba do p. Klimczyk tylko mam jeszcze pytanko ile za wizyte i czy ona gdzieś pracuje w szpitalu a jak tak to gdzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleksok Re: dobry ginekolog 12.08.06, 22:19 hej,u niej płaci się w granicach 50-60zł, pracuje w szpitalu w dąbrowie, najlepiej uchwytna jest w poniedziałki,przyjmuje tez w poradni szptalnej-ale wiadomo terminy są długie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aaalutek Re: dobry ginekolog 14.08.06, 17:58 A ja chodzę do dr Ziembińskiego, jak dla mnie jest super, przyjmuje prywatnie, pracuje w szpitalu,i chyba jeszcze w osrodku na Adamieckiego.gabinet w bloku banku ślaskiego w gołonogu, chodziłam do niego w 1 i2 ciaży i teraz też, wizyta 50 zł,ale o wszystko można zapytać, bardzo ciepły i szczery człowiek,a plus duży że w szpitalu pracuje.Ja to się u niego czuje jakw domu, zero skrępowania. zawsze wszystko wytłumaczy i znajdzie czas, szczerze polecam:) Dr Klimczyk tez znam,była przy moim 1 porodzie bo Dr Ziembiński był na L-4, i zaraz do niego zadzwoniła żeby Mu powiedziec że urodziłam, prowadziła szkołe rodzenia W DG w szpitalu ale nie wiem jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
piekna000 Re: dobry ginekolog 05.09.06, 20:54 Na narodowy fundusz i nie tylko nie chodzilabym w dabrowie bo nie ma dobrych moja mama chodzila do wielu wDabrowie- wyhodowali jej miesniaki a ja malo co raka nie dostalam jezdze do dr.Gmyrek w Chorzowie Batorym bierze za wizyte 50 zł.Gdy poszlam pierwszy raz pytal mi sie o lekarzy do jakiego wczesniej chodzilam czy nie w Bangladeszu przypadkiem bo leki jakie mi dawali byly nieprawdopodobnie niewłasciwe.U Gmyrka leczyla sie podobno sama Edyta Górniak ale najlepszy jest min.w leczeniu niepłodnosci Odpowiedz Link Zgłoś
wilma-w2 Re: dobry ginekolog 08.09.06, 14:10 Dzięki a mogłabyś mi podać jakiś numer telefonu do tego Chorzowa do dr Gmyrek byłabym bardzo wdzieczna? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: dobry ginekolog 10.09.06, 20:46 Klimczyk odradzam w moim przypadku sie nie sprawdziła, sprawdziała sie Wróblowa (prywatnie koło Reala), a fajny lekarz to Ziembiński, nie leczyłam sie u niego ale konkretny facet:) Odpowiedz Link Zgłoś