wilma-w2 28.09.06, 11:00 szukam namiaru na dostawce internetu w golonogu niestety chello odpada ( nie ma możliwości okablowania w bloku) i neostrada też ( nie mam i nie chcę telefonu!!! Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: internet w gołonogu 28.09.06, 12:10 popytaj sąsidaów, podobno macie tam bezprzewdówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: internet w gołonogu 28.09.06, 12:28 Może Webteam? Na pewno obsługują Kasprzaka i Storczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: internet w gołonogu 28.09.06, 15:18 Jeżeli to ten sam webteam, który głupio spamował/trollował w usenecie, strach mieć z nimi do czynienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: internet w gołonogu 28.09.06, 19:09 nie wiem co to ten webteam??? U mnie go nie ma.. my mamy chello i jakas osiedlowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: internet w gołonogu 28.09.06, 22:54 Webteam jest ok, na początku wiadomo że każdy jest uboższy w doświadczenie i bywało różnie, ale teraz się wyrobili. Wynajmują łącze od Tepsy (kiedyś od bodajże Netii, ale że były częste awarie to szybko zmienili, żeby działało ok), można do nich pisać smsy albo dzwonić kiedy coś nie działa, a oni dość sprawnie się tym zajmują. Zdarzyło się raz że tylko ja w całym bloku nie miałam internetu i musiałam zadzwonić do nich, to potem oddzwaniali czy już działa. Ja za internet płaciłam do niedawna ok 50 zł na miesiąc, a teraz mają wprowadzić szybsze pakiety za 44, 55 i 66 (o ile dobrze pamiętam) ;) Odpowiedz Link Zgłoś