sibeliuss 16.10.06, 21:06 Czas zabrać kwiaty z balkonów, dziś w nocy mają być pierwsze przymrozki. Niby tylko - 1, ale taka yukka może to ostro odchorować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: Stan pogody 16.10.06, 21:10 Ja nie mam nic na balkonie...tzn rower mojego synka:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Stan pogody 16.10.06, 21:12 mamkube napisała: > Ja nie mam nic na balkonie...tzn rower mojego synka:) Nie lubisz kwiatów czy jesteś leniwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dami7 Re: Stan pogody 17.10.06, 06:29 Wredota z Ciebie. Wyraźnie obniżasz poziom dyskusji na każdy, nawet banalny, temat. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Stan pogody 17.10.06, 21:43 dami7 napisał: > Wredota z Ciebie. Wyraźnie obniżasz poziom dyskusji na każdy, nawet banalny, temat. Chyba ranisz mi serce, dziś kolejna chłódna noc przed nami. Już nie uchylam okna tylko luft i to tak tylko-tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Stan pogody 17.10.06, 19:27 I trochę leniwa i trochę nie mam czasu na kwiatki, ale obiecuje poprawę i za rok juz będą;) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Stan pogody 17.10.06, 19:30 I wystartujesz w konkursie na najbardzije ukwiecony balkon w mieście. Kiedyś takie były. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Stan pogody 17.10.06, 21:42 mamkube napisała: > I trochę leniwa i trochę nie mam czasu na kwiatki, ale obiecuje poprawę i za > rok juz będą;) :))) Liczę, że założysz wtedy wątek werandowy i poplotkujemy o momentach z życia roślin :) Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulara mamkube 17.10.06, 21:40 ależ naganę dostałaś hehe ja mam chociaż wrzos; do roboty!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.miharu Re: Stan pogody 18.10.06, 20:10 Fajnie macie.. tylko zdjąc kwiatki z balkonu.. Mnie czeka zbieranie po całym ogródku miliona doniczek, kwiatków i innych badyli i wnoszenie ich do piwnicy (mama i babcia mają świra ogrodniczego i na ogródku pełno florystycznego badziewia;) Poza tym nadchodząca zimowa pogoda oznacza, że zlecą mi wszystkie liście z drzew - pewnie wszystkie naraz, jednej nocy, i trzeba będzie je zmieść.. ot, 'uroki' jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Stan pogody 18.10.06, 20:12 Lepiej, żeby zleciały naraz - raz zgrabisz i będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 watanabe 18.10.06, 21:15 Ty też masz fajnie, w mojej piwnicy od niedwana zamurowane okienko, "wkupiłam " sie w łaski wszechmocnej adm, by udostępnili mi wolne pomieszczenie piwniczne, żeby tam przetrzymać balkonowe badziewie, wchodzę dzis, a tam 2 rury tzw.fawiry (?) grzeją na maksa i co teraz z tym badziewiem , czy przetrzyma tyle miesięcy w takim żarze? Odpowiedz Link Zgłoś