iselle 29.05.07, 20:25 Czy ktoś może mi polecić jakiś sprawdzony salon tatuażu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reivena Re: Tatuaż 29.05.07, 20:35 Baje ostatnio męczył talent malarski, więc może ona Ci pomoże :P Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Tatuaż 29.05.07, 20:59 ja sie bede specjalizować w blasze :)))) oj, Rei, zbiera Ci się........ Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Tatuaż 29.05.07, 21:24 Tylko tak obiecujecie, zmówiłaś się z Leszkiem czy co? :) Tak na poważnie, to moja znajoma robiła sobie chyba motylka w Sosnowcu na Modrzejowskiej, tam ponoć wchodzi się w bramę. Mogę się jutro jej spytać co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: Tatuaż 29.05.07, 23:15 To proszę, spytaj: ile kosztuje, jak długo trwa i czy warunki higieniczne są ok ;) (chociaż ja w pracy dotykam takiego sy** że nic nie powinno już mnie wzruszać ;P). Odpowiedz Link Zgłoś
gregol Re: Tatuaż 29.05.07, 23:38 Jeśli chodzi o studio, w okolicy to lepszego, z tego co wiem niż Tabu (wlaśnie na Modrzejowskiej) raczej nie znajdziesz. M am trzy znajome, które robiły tam tatoo i wszystkie żyją, kilka się przekłówało i żyją :) Ceny nie wiem ;) Aha i tatoo mają ładne! Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Tatuaż 30.05.07, 09:05 corka robiła w Katowicach w studio obok Muzeum Sląskiego Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Tatuaż 30.05.07, 09:48 Ten salon , gdzie tatuaż robiła moja znajoma nazywa sie "Skorpion" jest na Modrzejowskiej 20. Tam też robił sobie jej syn i jego koleżanka. Tej koleżance facet zrobił tatuaż za 160,00 zł, a gdzie indziej jej mówili 300,00 i 320,00 za ten sam. Warunki sanitane dobre. Skoro 2 masz w Sosnowcu to możesz sobie przejść, popatrzeć oraz porównać ceny. ewentualnie jechać do Katowic, jak mówi Baja. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Tatuaż 30.05.07, 10:13 na cene składa sie wielkośc, miejsce wykonania, ilośc kolorow i zangazowanie pisaka w miejsce wykonywanego tatoo Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Tatuaż 30.05.07, 10:47 > na cene składa sie [...] zangazowanie > pisaka w miejsce wykonywanego tatoo Masz na myśli to, że na przykład na tyłku jest taniej, bo sobie to rekompensuje doznaniami wzrokowymi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Tatuaż 30.05.07, 10:50 :) nie, rodzaj zabudowanego, zatatuowanego wzoru, może być tylko zaznaczony obwodką, badż gęsto zatuszowany wzor Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Tatuaż 30.05.07, 10:50 Tam jest miększa skóra i pisak wchodzi jak w masło. Czyli jest trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: Tatuaż 30.05.07, 12:15 Ale przecież są różne tyłki - chudsze, jędrniejsze, umięśnione, bądź na odwrót ;P Zaangażowanie: tzn. może się bardziej ślinić albo mniej? :P Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Tatuaż 30.05.07, 12:31 Zależy jakie majty założysz, jak reformy babci to pewnie mniej mu poleci, a jak stringi to więcej. Chyba ,że pójdziesz bez, może Ci zrobi za darmo :D Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliaa Re: Tatuaż 01.06.07, 10:52 polecam studio tatuażu VISION TATOO w Będzinie na ul. potockiego 9 Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Tatuaż 01.06.07, 13:57 corce robiono tam , gdzie tylko skora i kość,element był bogaty w ozdobniki, mocno zabudowany, więc sesja kłucia odbywać sie miala w 2-ch etapach, wytrzymała tylko 1-wszy, przyjechała cała trzęsąca sie z bólu i glos od bolu w ten dzien nawet sie jej zmienił, więcej klucia juz nie bylo i nie chce slyszec nawet o tatuażu :( a ja sie ciesze,że tylko w jednym miejscu popisana :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal491299 Re: Tatuaż 20.02.23, 22:05 Kurde myślałem, żeby sobie zrobić ale cały czas mam wątpliwości. Co Cię nakłoniło, że się finalnie zdecydowaleś? Nawet znalazłem fajny salon w okolicy - https://retroink.pl/ ale cały czas się waham. Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś