29.05.07, 20:25
Czy ktoś może mi polecić jakiś sprawdzony salon tatuażu?
Obserwuj wątek
    • reivena Re: Tatuaż 29.05.07, 20:35
      Baje ostatnio męczył talent malarski, więc może ona Ci pomoże :P
      • iselle Re: Tatuaż 29.05.07, 20:37
        Może mi namalować henną jakby chciała :P
        • baja88 Re: Tatuaż 29.05.07, 20:59
          ja sie bede specjalizować w blasze :))))
          oj, Rei, zbiera Ci się........
          • reivena Re: Tatuaż 29.05.07, 21:24
            Tylko tak obiecujecie, zmówiłaś się z Leszkiem czy co? :)

Tak na poważnie, to moja znajoma robiła sobie chyba motylka w Sosnowcu na
            Modrzejowskiej, tam ponoć wchodzi się w bramę. Mogę się jutro jej spytać co i
            jak.
            • iselle Re: Tatuaż 29.05.07, 23:15
              To proszę, spytaj: ile kosztuje, jak długo trwa i czy warunki higieniczne są
              ok ;) (chociaż ja w pracy dotykam takiego sy** że nic nie powinno już mnie
              wzruszać ;P).
              • gregol Re: Tatuaż 29.05.07, 23:38
                Jeśli chodzi o studio, w okolicy to lepszego, z tego co wiem niż Tabu (wlaśnie na Modrzejowskiej) raczej nie znajdziesz. M
                am trzy znajome, które robiły tam tatoo i wszystkie żyją, kilka się przekłówało i żyją :)
                Ceny nie wiem ;)

Aha i tatoo mają ładne!
                • baja88 Re: Tatuaż 30.05.07, 09:05
                  corka robiła w Katowicach w studio obok Muzeum Sląskiego
                  • reivena Re: Tatuaż 30.05.07, 09:48
                    Ten salon , gdzie tatuaż robiła moja znajoma nazywa sie "Skorpion" jest na
                    Modrzejowskiej 20. Tam też robił sobie jej syn i jego koleżanka. Tej koleżance
                    facet zrobił tatuaż za 160,00 zł, a gdzie indziej jej mówili 300,00 i 320,00 za
                    ten sam. Warunki sanitane dobre.

Skoro 2 masz w Sosnowcu to możesz sobie przejść, popatrzeć oraz porównać ceny.
                    ewentualnie jechać do Katowic, jak mówi Baja.
                    • baja88 Re: Tatuaż 30.05.07, 10:13
                      na cene składa sie wielkośc, miejsce wykonania, ilośc kolorow i zangazowanie
                      pisaka w miejsce wykonywanego tatoo
                      • le_szek Re: Tatuaż 30.05.07, 10:47
                        > na cene składa sie [...] zangazowanie
                        > pisaka w miejsce wykonywanego tatoo

Masz na myśli to, że na przykład na tyłku jest taniej, bo sobie to rekompensuje
                        doznaniami wzrokowymi? ;-)
                        • baja88 Re: Tatuaż 30.05.07, 10:50
                          :)
                          nie, rodzaj zabudowanego, zatatuowanego wzoru, może być tylko zaznaczony
                          obwodką, badż gęsto zatuszowany wzor
                        • reivena Re: Tatuaż 30.05.07, 10:50
                          Tam jest miększa skóra i pisak wchodzi jak w masło. Czyli jest trudniej.
                          • iselle Re: Tatuaż 30.05.07, 12:15
                            Ale przecież są różne tyłki - chudsze, jędrniejsze, umięśnione, bądź na
                            odwrót ;P Zaangażowanie: tzn. może się bardziej ślinić albo mniej? :P
                            • reivena Re: Tatuaż 30.05.07, 12:31
                              Zależy jakie majty założysz, jak reformy babci to pewnie mniej mu poleci, a jak
                              stringi to więcej. Chyba ,że pójdziesz bez, może Ci zrobi za darmo :D
                              • rosaliaa Re: Tatuaż 01.06.07, 10:52
                                polecam studio tatuażu VISION TATOO w Będzinie na ul. potockiego 9
                          • baja88 Re: Tatuaż 01.06.07, 13:57
                            corce robiono tam , gdzie tylko skora i kość,element był bogaty w ozdobniki,
                            mocno zabudowany, więc sesja kłucia odbywać sie miala w 2-ch etapach, wytrzymała
                            tylko 1-wszy, przyjechała cała trzęsąca sie z bólu i glos od bolu w ten dzien
                            nawet sie jej zmienił, więcej klucia juz nie bylo i nie chce slyszec nawet o
                            tatuażu :(
                            a ja sie ciesze,że tylko w jednym miejscu popisana :)
                            • reivena Re: Tatuaż 01.06.07, 13:59
                              Zrób zdjęcie i pokaż córki tatuaż.
    • michal491299 Re: Tatuaż 20.02.23, 22:05
      Kurde myślałem, żeby sobie zrobić ale cały czas mam wątpliwości. Co Cię nakłoniło, że się finalnie zdecydowaleś? Nawet znalazłem fajny salon w okolicy - https://retroink.pl/ ale cały czas się waham. Pomóżcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka