gogosia1 11.06.07, 20:15 Biorę slub w lipcu proszę o opinie na temat tej restauracji.Znajduje sie ona na ul. Morcinka Z góry dziekuje za kazdą odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hebdzia81 Re: ASTRA - restauracja 12.06.07, 08:26 Sala bardzo ładna. Też się nad nią zastanawiałam na własne wesele ale pani z którą rozmawiałam mnie zniechęciła. Byłam tam na urodzinach brata i jedzenie jest takie sobie. Podany był obiad prawie wszystko zimne a mięsko suche i troszkę twardawe. Sala sama w sobie ma dużo uroku. Astra już jest zarezerwowana czy jesteście na etapie szukania? Odpowiedz Link Zgłoś
gogosia1 Re: ASTRA - restauracja 12.06.07, 08:30 własciwie to juz jest zarezerwowana :) I ja mam miłe wrazenia, Pani włascicelka bardzo mile nas przyjęła.(poczestowałą deserem - za darmoche:P) Moze rozmawiałas z kims innym :(? Odpowiedz Link Zgłoś
kejti2221 Re: ASTRA - restauracja 15.06.07, 19:57 Hej lokal jest bardzo ładny ale słyszałam że jedzenie nie jest dobre. jutro idę tam na wesele kuzyna to zdam relacje w niedziele. pa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gogosia1 Re: ASTRA - restauracja 17.06.07, 23:13 Hej , czekam na relacje bardzo mi zależy ;) Z góry dzieki :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hebdzia81 Re: ASTRA - restauracja 18.06.07, 12:23 nie rozmawiałam z włąścicielką tylko z jakąś panią, ale już telefonicznie wcześniej zostałam spławiona bo wesele tylko na 80 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
gogosia1 Re: ASTRA - restauracja 18.06.07, 13:10 tu masz racje , mnie tez pytała na poczatku ile osób :( . A ze u mnie bedzie 120 to jest lekka róznica:) Chyba powyzej setki to im sie opłaca robic . Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: ASTRA - restauracja 20.06.07, 14:01 Robiłam tam chrzciny, jest bardzo ładnie, jedzenie jest bardzo dobre, zalezy co zamówisz. Tylko moim zdaniem miejsca mało do tańców, ale nikt nie narzekał. Mają bardzo dużo ludzi wiec i sobie wybierają moze. Lepiej im zrobić na 100 niż na 80 nie wiem... Ja byłam zadowlona:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gogosia1 Re: ASTRA - restauracja 20.06.07, 22:37 Dzieki za opinie:) ale chce cie spytac kiedy robiłas te chrzciny? Bo wiem ze teraz zmienił sie kucharz tak od ok lutego . pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: ASTRA - restauracja 21.06.07, 13:55 tam ciagle sie ktoś zmienia:-) Ja robiłam rok temu w listopadzie. Zawsze mozesz pójść to dadza ci spróbować menu. Wszystko zależy co zamówisz i ile. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: ASTRA - restauracja 21.06.07, 13:56 moja kolezanka robiła chrzciny w wielkanoc i była zadowlona a ona raczej wymagajaca jest w tych sprawach. Natomiast ja byłam teraz na Komunii w Helikonie, starszna kicha, niby jedzenia dobre ale źle podawne, zero zaintereswania ze strony kelnerów, o wszystko trzeba sie prosić. A cena wcale nie mała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: ASTRA - restauracja IP: *.via.etth.pl 16.01.17, 19:27 Witam, Zachęcam tą restaurację w Dąbrowie Górniczej jest super właścicielka kochana rozmowa z nią miła i można z nią uzgodnić cenę.Personel również miły. Sala piękna, jest ogród no i klimatyzacja. Jedzenie wyśmienite, bardzo dobre, smaczne. Korzystaliśmy również z pokoi. Mój syn brał ślub w 2008 r. Moja córka brała ślub w 2013 roku i właśnie się wybieram aby ,uzgodnić dla mojej wnuczki przyjęcie chrzcin i przyjęcie urodzinowe w Lipcu. Pozdrawiam Teresa z Będzina Odpowiedz Link Zgłoś