Dodaj do ulubionych

ASTRA - restauracja

11.06.07, 20:15
Biorę slub w lipcu proszę o opinie na temat tej restauracji.Znajduje sie ona na ul. Morcinka
Z góry dziekuje za kazdą odpowiedz :)
Obserwuj wątek
    • hebdzia81 Re: ASTRA - restauracja 12.06.07, 08:26
      Sala bardzo ładna. Też się nad nią zastanawiałam na własne wesele ale pani z
      którą rozmawiałam mnie zniechęciła.
      Byłam tam na urodzinach brata i jedzenie jest takie sobie. Podany był obiad
      prawie wszystko zimne a mięsko suche i troszkę twardawe.
      Sala sama w sobie ma dużo uroku.
      Astra już jest zarezerwowana czy jesteście na etapie szukania?
      • gogosia1 Re: ASTRA - restauracja 12.06.07, 08:30
        własciwie to juz jest zarezerwowana :) I ja mam miłe wrazenia, Pani włascicelka
        bardzo mile nas przyjęła.(poczestowałą deserem - za darmoche:P) Moze
        rozmawiałas z kims innym :(?
        • kejti2221 Re: ASTRA - restauracja 15.06.07, 19:57
          Hej lokal jest bardzo ładny ale słyszałam że jedzenie nie jest dobre. jutro idę
          tam na wesele kuzyna to zdam relacje w niedziele. pa pozdrawiam
          • gogosia1 Re: ASTRA - restauracja 17.06.07, 23:13
            Hej , czekam na relacje bardzo mi zależy ;) Z góry dzieki :) pozdrawiam :)
            • hebdzia81 Re: ASTRA - restauracja 18.06.07, 12:23
              nie rozmawiałam z włąścicielką tylko z jakąś panią, ale już telefonicznie
              wcześniej zostałam spławiona bo wesele tylko na 80 osób.
              • gogosia1 Re: ASTRA - restauracja 18.06.07, 13:10
                tu masz racje , mnie tez pytała na poczatku ile osób :( . A ze u mnie bedzie
                120 to jest lekka róznica:) Chyba powyzej setki to im sie opłaca robic .
                • mamkube Re: ASTRA - restauracja 20.06.07, 14:01
                  Robiłam tam chrzciny, jest bardzo ładnie, jedzenie jest bardzo dobre, zalezy co
                  zamówisz. Tylko moim zdaniem miejsca mało do tańców, ale nikt nie narzekał.
                  Mają bardzo dużo ludzi wiec i sobie wybierają moze. Lepiej im zrobić na 100 niż
                  na 80 nie wiem...
                  Ja byłam zadowlona:-)
                  • gogosia1 Re: ASTRA - restauracja 20.06.07, 22:37
                    Dzieki za opinie:) ale chce cie spytac kiedy robiłas te chrzciny? Bo wiem ze teraz zmienił sie kucharz tak od ok lutego .
                    pozdrawiam Gosia
                    • mamkube Re: ASTRA - restauracja 21.06.07, 13:55
                      tam ciagle sie ktoś zmienia:-) Ja robiłam rok temu w listopadzie. Zawsze mozesz
                      pójść to dadza ci spróbować menu. Wszystko zależy co zamówisz i ile.
                    • mamkube Re: ASTRA - restauracja 21.06.07, 13:56
                      moja kolezanka robiła chrzciny w wielkanoc i była zadowlona a ona raczej
                      wymagajaca jest w tych sprawach.
                      Natomiast ja byłam teraz na Komunii w Helikonie, starszna kicha, niby jedzenia
                      dobre ale źle podawne, zero zaintereswania ze strony kelnerów, o wszystko
                      trzeba sie prosić. A cena wcale nie mała.
    • Gość: Teresa Re: ASTRA - restauracja IP: *.via.etth.pl 16.01.17, 19:27
      Witam, Zachęcam tą restaurację w Dąbrowie Górniczej jest super właścicielka kochana rozmowa z nią miła i można z nią uzgodnić cenę.Personel również miły. Sala piękna, jest ogród no i klimatyzacja. Jedzenie wyśmienite, bardzo dobre, smaczne. Korzystaliśmy również z pokoi. Mój syn brał ślub w 2008 r. Moja córka brała ślub w 2013 roku i właśnie się wybieram aby ,uzgodnić dla mojej wnuczki przyjęcie chrzcin i przyjęcie urodzinowe w Lipcu. Pozdrawiam Teresa z Będzina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka