baja88 29.11.08, 21:38 można kupić dobrą kawę, w Empik Cafe,rożne rodzaje , dzisiaj stylista Tomek Jacyków pokazywał na żywym przykładzie i ciele młodych dziewcząt, jak sie ubierać, czego nie wkładać, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reivena Re: w CH Pogoria 03.03.09, 11:22 Byłam w końcu po raz pierwszy tydzień temu. Trafiłam na przecenę w 5- 10-15 i kupiłam małej parę ciuszków. Cóż mogę powiedzieć o reszcie sklepów. Tak jak gdzieś już pisałam brakuje mi Carry i C&A. Rossman jakiś taki mały, liczyłam na większy. Ale i tak fajnie, że takie centrum mamy w końcu u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: w CH Pogoria 03.03.09, 14:44 Trzy tygodnie temu byłem w Złotych Tarasach w Warszawie. Nie mamy się czego wstydzić. Wiadomo, że ilość i wielkość butików jest większa, ale większa porównywalnie z ilością mieszkańców. Za to stolików przy "jadłodajni" KFC i innych tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
papegoja Re: w CH Pogoria 03.03.09, 15:37 co by nie było lepsze to niż nic...pamiętacie ten teren jeszcze kilkanaście miesięcy temu?...wreszcie powoli zapada tam porządek,wreszcie zagospodarowany fragment naszego marnego centrum Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: w CH Pogoria 03.03.09, 18:19 z bilansu wychodzi mi, ze tylko tam chodzę wydawać pieniądze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: w CH Pogoria 01.04.09, 00:31 Dziś, o 22:10 zdjęto ze ściany CH POgoria reklamę Kopahl. Ciekawym, czy tylko reklamę zdjęto, czy butik również się wyprowadził? Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: w CH Pogoria 01.04.09, 09:38 Nieżartuj sobie kelo, ja uwielbiam ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: w CH Pogoria 01.04.09, 09:48 Spoko, może po prostu reklama się popsuła. Dam znać wieczorem czy zawisła ponownie. pozdrawiam olo Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: w CH Pogoria 10.04.09, 23:16 Reklamę przestawiono na pierwsze miejsce przy wejściu. Ale czemu to trwało ponad tydzień. Ważne, że sklep istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
cesto Re: w CH Pogoria 05.04.09, 23:49 a mnie sklepy KappAhl i H&M najbardziej zawiodly jak mozna zrobic tak male powierzchnie z ubraniami dla mezczyzn? toz to istna dyskryminacja... Odpowiedz Link Zgłoś
papegoja Re: w CH Pogoria 07.04.09, 22:08 byłam w sobotę tam,poczyniłam zakupy ciuszków dla dzieci i wyrobiłam kartę stałego klienta:) ...nie wyglądał na takiego co go mają zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: w CH Pogoria 09.04.09, 01:50 ok jest z nim;-) Moze zmnieniali coś...W każdym razie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
papegoja Re: w CH Pogoria 11.04.09, 20:34 nie tylko dla niepełnosprawnych,są też matki z wózkami- jak ja,dawno nie sprawdzałam bo mi się już znudziło odczuwanie rozczarowania:( Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: w CH Pogoria 16.04.09, 10:52 Tak, jest nieczynna, wózek niestety dźwigamy, albo jedziemy na drugą kładkę, tam są przynajmniej szyny, przy Pogori nikt o nich nie pomyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: w CH Pogoria 18.04.09, 17:29 okazały plac, okrąglak przed wejściem do CH straszy pustym szarym korytem, dołem, gdzie zamontowane rożne dysze, otwory do pompowania wody. Niestety, czynna fontanna cieszyła oko przez kilka dni jesiennych Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: w CH Pogoria 22.04.09, 22:01 ponoć juz czynna dabrowagornicza.naszemiasto.pl/wydarzenia/989667.html Odpowiedz Link Zgłoś