Dodaj do ulubionych

FORUM DG www.dabrowa.funurl.com

18.12.03, 11:54
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej

www.dabrowa.funurl.com

Wchodzcie czasami pogadac o sprawach i problemach Naszego Miasta. A my tez
bedziemy tu zaglądać :)
Obserwuj wątek
    • sandwich1 Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 18.12.03, 11:59
      Miałem Cię wykasować, bo robisz konkurencję ... ale niech tam idą święta ;-)))

pzdrw
      • klocekdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 18.12.03, 12:09
        Dzięki :)))))

Sądze , ze zamiast sie kasowac nawzajem to możemy współpracować. Raczej wiecej
        forów o DG sie juz nie pojawii. I 2 fora są wystarczające jak na Nasze wielkie
        CITY i mozna współpracować :)

Pozdro
        • kelo Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 18.12.03, 12:21
          Sandwich1 nie traktuj zachęty kolegów jak spamu. Ja się cieszę, że klocek
          napisał, bo oni mieli już tyle tych adresów, że się pogubiłem i nie miałem
          żadnego. Zajrzę.
          • sandwich1 Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 18.12.03, 13:08
            Nie zauważyłeś uśmiechu ;-)))
            Tak mi się przypomniało, że poprzedni admin - państwowy - wykasował właśnie
            wszystkie wątki kolegi klocka zachęcające do wejścia na swoje forum. Jak
            chcecie to mogę przywrócić, ale one są tak w tyle, że nikt chyba do nich nie
            zajrzy.

P.S. Do tej pory wykasowałem tylko jedną wiadomość. Była to ewidentna reklama
            videofilmowania. Do obejrzenia jeszcze na pozostałych forach miejskich -
            Będzin, Sosnowiec
            • klocekdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 23.12.03, 15:31
              Co z Wami?? :)))
              • klocekdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 02.01.04, 18:23
                Cos Was nie widze ziomy :( olo, co sie z Toba dzieje?? :/
                • krawiecdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 03.01.04, 12:45
                  Cze Klocek !

Super ,ze zabiegasz o popularność waszego forum DG bo jest coraz lepsze .
                  Niestety forum znika i zmienia adres zbyt czesto co na pewno zniechęca
                  potencjalnych forumowiczów-dąbrowiaków ( odpowiedź do wątku na forum, do
                  którego teraz nie mogę sie dostać ) :-(

Pozdro !

• klocekdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 03.01.04, 14:08
                    www.vastnet.co.uk/~kwasny/forum/index.php?act=idx przez ten adres
                    powinno być dobrze :))) ja sie tam nie znam na technice , ale Kwasny cos tam
                    kombinuje z tymi serweraami i czasami jest dobrze a czasami żle. Pozdro
                    • klocekdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 15.01.04, 13:37
                      aktualnie znowu coś nie dział, ale za kilka dni bedzie dobrze!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka