klocekdg 18.12.03, 11:54 Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej www.dabrowa.funurl.com Wchodzcie czasami pogadac o sprawach i problemach Naszego Miasta. A my tez bedziemy tu zaglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandwich1 Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 18.12.03, 11:59 Miałem Cię wykasować, bo robisz konkurencję ... ale niech tam idą święta ;-))) pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
klocekdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 18.12.03, 12:09 Dzięki :))))) Sądze , ze zamiast sie kasowac nawzajem to możemy współpracować. Raczej wiecej forów o DG sie juz nie pojawii. I 2 fora są wystarczające jak na Nasze wielkie CITY i mozna współpracować :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 18.12.03, 12:21 Sandwich1 nie traktuj zachęty kolegów jak spamu. Ja się cieszę, że klocek napisał, bo oni mieli już tyle tych adresów, że się pogubiłem i nie miałem żadnego. Zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 18.12.03, 13:08 Nie zauważyłeś uśmiechu ;-))) Tak mi się przypomniało, że poprzedni admin - państwowy - wykasował właśnie wszystkie wątki kolegi klocka zachęcające do wejścia na swoje forum. Jak chcecie to mogę przywrócić, ale one są tak w tyle, że nikt chyba do nich nie zajrzy. P.S. Do tej pory wykasowałem tylko jedną wiadomość. Była to ewidentna reklama videofilmowania. Do obejrzenia jeszcze na pozostałych forach miejskich - Będzin, Sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
klocekdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 02.01.04, 18:23 Cos Was nie widze ziomy :( olo, co sie z Toba dzieje?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
krawiecdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 03.01.04, 12:45 Cze Klocek ! Super ,ze zabiegasz o popularność waszego forum DG bo jest coraz lepsze . Niestety forum znika i zmienia adres zbyt czesto co na pewno zniechęca potencjalnych forumowiczów-dąbrowiaków ( odpowiedź do wątku na forum, do którego teraz nie mogę sie dostać ) :-( Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
klocekdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 03.01.04, 14:08 www.vastnet.co.uk/~kwasny/forum/index.php?act=idx przez ten adres powinno być dobrze :))) ja sie tam nie znam na technice , ale Kwasny cos tam kombinuje z tymi serweraami i czasami jest dobrze a czasami żle. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
klocekdg Re: FORUM DG www.dabrowa.funurl.com 15.01.04, 13:37 aktualnie znowu coś nie dział, ale za kilka dni bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś