Dodaj do ulubionych

Rzuć palenie

17.06.12, 16:36
Polecam zabiegi antynikotynowe które robią na ul. Wyzwolenia 20 w Ciechanowie.
Paliłem 2 paczki dziennie, pół roku temu zrobiłem zabieg i od tamtego czasu nie pale.
Czuje się rewelacyjnie i zostaje miesięcznie 6 stuwek w kieszeni.
Do tego zabiegu przekonali mnie znajomi, a szczególnie filmiki które obejrzałem na stronir tego gabinetu: www.bicom-med.pl/galeria.html
Obejrzycie bo warto.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Rzuć palenie IP: *.centertel.pl 17.06.12, 16:59
      Paliłem 20 lat, często ponad 2 paczki na dobę, od 1 stycznia nie palę. Bez terapii itp. Aby pozbyć się nałogu a w zasadzie jemu nie ulegać, bo palaczem, alkoholikiem jest się do końca życia trzeba sobie samemu zakodować to w swojej główce. Nie jest potrzebna terapia, no chyba, że ma się za dużo kasy i zamiast wydawać na faje wydawać na takie śmieszne terapie. Także reklama może mieć tylu zwolenników co i przeciwników.
      • beauty.andrzej Re: Rzuć palenie 17.06.12, 21:13
        Korzystałem z tego zabiegu. Stówę wyrzuciłem w błoto. Po wyjściu z gabinetu poczułem tak silny głód nikotyny, że nie mogłem się powstrzymać. Raczej nie polecam. Najlepszym sposobem jest silna wola. Na niektórych ta metoda podobno działa (znam jedną taką osobę), na innych nie - takich znam kilku. Oczywiście próbować można - a czy było warto okaże się "w praniu"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka