pinkashtray 10.01.06, 22:48 Mam pytanie czy moze ktos wie gdzie w Polsce procz Allegro gdzie jest niewielki wybor mozna zakupic etui du Ipod 5g. Link Zgłoś Obserwuj wątek
marekatlanta71 Re: Etui do Ipod Video 10.01.06, 23:52 Pare dni temu kupilem (ale w USA) taka pomaranczowa prezerwatywke na video (zabezpiecza wszystko oprocz ekranu) oraz screen protector (przykleja sie i zabezpiecza ekran). Wyglada ze to dobra kombinacja. Calosc $20. Link Zgłoś
orientman Re: Etui do Ipod Video 11.01.06, 22:09 nie ma dostaw tego gowna.. przyszly tylko dla nano :( Link Zgłoś
kptqlik Re: Etui do Ipod Video 12.01.06, 00:47 a w Empiku sprawdzales? Tam jest zdaje sie troche akcesoriow do iPodow. pzdr Link Zgłoś
bszadur Re: Etui do Ipod Video 07.03.06, 12:07 www.empik.com/search.jsp?query=iPod+Video¤tCategory=4000000&wyszukajW=2 Wystarczy wejsc na w/w strone, zeby zrozumiec ze sie mylisz :) Pzdr. Link Zgłoś
dyfly Re: Etui do Ipod Video 12.01.06, 12:59 Mam identyczny problem. Etui do iPoda 5G poszukuje bezskutecznie od ponad miesiaca. Z przerazeniem obserwuje kolejne rysy na tylnej czesci obudowy (z czesci "frontowej" do dzis nie zdjalem folii ochronnej). Pod tym wzgledem to w Polsce Panie bida straszna ;-) Belkin (www.belkin.com) produkuje swietne akcesoria do iPodow tyle ze od dluzszego czasu na ich stronce w dziale etui dla 5G widnieje napis: This product is not yet available. Please check back soon for updates on availability of this and other products Belkin has in development. Oczywiscie w USA dostaniesz to etui bez problemu. Ten sam problem dotyczy stronki www.ipodcarparts.com. Ostatnio jednak wpadlem na pomysl jak temu zaradzic. Sklep www.cortland.com.pl (kupowalem u nich swoje urzadzonko, teraz czekam na zestaw do samochodu) jako jeden z niewielu w Polsce oferuje szeroki wachlarz akcesoriów do iPodow. Niestety nie posiadaja w swojej ofercie etui do najnowszej wersji, ktora nas intersuje ale....moze gdyby powysylac do nich blagalne maile sprowadziliby to etui na zamowienie.W koncu chyba maja jakies kontakty z partnerami w Stanach.Tak mysle choc moze jestem troche zbyt naiwny. Ja w kazdym razie zamierzam sprobowac. Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Etui do Ipod Video 14.01.06, 14:11 Belkinowe etui do iPodow 5G bez problemow mozna kupic w sklepach Apple. Jest ostatnio calkiem spory wybor. Link Zgłoś
dyfly Re: Etui do Ipod Video 21.01.06, 00:51 Niestety ale w sklepie na stronce www.apple.com znalesc mozna nastepujaca informacje: "Shopping outside the US There are more than 20 online Apple Stores in countries around the globe. The online Apple Store (US) currently ships only within the 50 United States. We do not ship to freight forwarders. If you would like to purchase Apple products from outside the US, please see our international store directory to find out if your country is served by an online Apple Store." Na liscie tych panstw Polski nie uwzgledniono. W polskim sklepie Apple moge sobie kupic jakas zalosna skarpetke do ipoda...no comments. Walmart chyba tez nie wysyla swoich produktow poza usa. Chyba pozostaje mi czekac do momentu kiedy polski oddzial Apple'a wprowadzi etui do G5 do swojej oferty...co pewnie potrwa jeszcze wiele miesiecy. Pzdr Link Zgłoś
manonthemon Re: Etui do Ipod Video 12.01.06, 19:33 Jeszcze nie ma video, dopiero się szuykuję do zakupu ( we wrocławiu wyszły wszysktkie 60 gb i czekam aż się znowu pojawią ) a już się martwię o etui. NA pewno kupię sakrpetę ipodowa ale to nie wystarczy. etuje są tylko na allegro a nawet tam do g5 baardzo mało i drogo. hmmm Link Zgłoś
donpedro1979 Re: Etui do Ipod Video 12.01.06, 20:45 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=81164398 Właśnie zakupiłem nie wygląda może pięknie ale z braku laku;-). Zresztą zauważyłem u nas wielki problem z akcesoriami a zwłasza do ipoda video Link Zgłoś
manonthemon Re: Etui do Ipod Video 14.01.06, 00:36 chcę nosić w kieszeni ipoda a nie kasetke pancerną !!! :( Link Zgłoś
orientman Re: Etui do Ipod Video 14.01.06, 12:56 Na upartego mozna dopasowac cos z belkina dla iPodow 4G. w sklepie na Polnej jest tego duzo i mozna dopasowywac.. minus taki, ze obcina ekran po bokach, ale chyba nikt nie oglada filmow w drodze do szkoly/pracy. ja bym sie nie odwarzyl w metrze albo w autobusie.. Link Zgłoś
manonthemon Re: Etui do Ipod Video 19.01.06, 23:57 ale chyba nikt nie oglada filmow w drodz > e do szkoly/pracy. ja > bym sie nie odwarzyl w metrze albo w autobusie.. Jak to nie ? :) Dzisiaj jadąc w jedną stornę poł godzinki " Broken Floewrs" a w drodze do domu "Star Wars Clone Wars Season 1 " :) Link Zgłoś
dyfly Re: Etui do Ipod Video 31.01.06, 23:29 W polskim sklepie Apple'a pojawily sie etui do iPod'a video. Wreszcie !!! sklep.apple.pl/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/1/wo/qAM14b2ASZXgAFqbU27CCw/1.0.1.3.1.1.1.3.1.1.1 Link Zgłoś
manonthemon Re: Etui do Ipod Video 01.02.06, 10:12 link nie działa a w sklepie nie widzę :( Link Zgłoś
dyfly Re: Etui do Ipod Video 01.02.06, 11:02 Ech... sklep.apple.pl -> akcesoria do iPodow - > Etui -> Etui do iPoda z video troche szkoda ze nie ma zadnych pokrowcow Belkina :-/ Link Zgłoś
manonthemon Re: Etui do Ipod Video 01.02.06, 11:10 hmmmm...szukam szukam i nie widzę. Akcesoria są jak zawsze. Osobny dział z etui do ipoda i do ipoda mini ale nigdzie ani jednego do video ... ??? Link Zgłoś
manonthemon Re: Etui do Ipod Video 08.02.06, 18:41 O..teraz widzę. Wogóle sklep zaczyna wyglądać ok bo dotąd strony appla po polsku poprostu fatalne były. Etui do video jest pare, ciekawych...praktyfcznenie nie ma. Jest trzy pak silikonowych za 140 zł. Ale po co mi trzy ? Może ktoś się chce zrzucić na 3 silikony do video i kazdy wezmie po jednym ? MH..albo kupic trzy pak i sprzedać 2 na allegro ? Nie wiem na allegro też sie nowe pojawiły. tylko sprzedawca nie oidpisuje na maila a nie wiem czy mają osłone na ekran www.allegro.pl/show_item.php?item=85191827 hmm Link Zgłoś
commonbe Re: Etui do Ipod Video 09.02.06, 17:52 A moim zdaniem najlepiej się tym wszystkim tak strasznie nie przjmować:) Oczywiscie że każdy chciałby żeby jego odtwarzacz wyglądał jak najlepiej ale chyba nie ma co wariować na tym punkcie. Trochę śmieszy mnie jak ktoś pisze że ze zgrozą obserwuje kolejne rysy na swoim urządzeniu i jeszcze nie zdjął folii ochronnej z przedniego panelu. No cóż... Ze zgrozą to można obserwować raczej to że na Twojego iPoda jest wielu chętnych w ciemnych zaułkach, ale nie to że ma już trzecią ryskę. Podejrzewam że za kilka miesięcy zupełnie do tego przywykniesz i nie będziesz juz zwracał na to uwagi. Tak jak tłuczek do mięsa służy do produkcji kotletów na obiad tak to urządzenie służy do odtwarzania muzyki, a nie do tego żeby je podziwiać i chwalić się przed znajomymi:) A poza tym pomyślcie co się stanie jak jakieś drobinki kurzu lub co gorsza piasku(brrrrrr...) dostaną się pod silikonowe etui... Ahhhhhhhhhh... to będzie dopiero tragedia... Pozdrawiam i polecam nie przywiązywać się za bardzo do przedmiotów :) Link Zgłoś
manonthemon Re: Etui do Ipod Video 09.02.06, 18:35 Nie chodzi o przywiązanie do przedmiotu tylko to to że chcę żeby po miesiącu używania można było jeszcze coś zobaczyć na ekranie a ipody lubią się mocno rysować. Ochrona przed upadkiem też się przyda. Skoto można o to zadbać i utrzymać ipoda w jako tkaim stanie to dlaczego by nie ? Etui dodawane w zestawie do video jest niewygodne bo trzeb z niego cały cza wysówać odtwarzacz żeby czegoś poszukać w meny. dlatego potrzebuję czegoś co da mi bespośredni dostęp do ekranu, choroni przed skutkami upadków i zabezpieczy p[rzed porysopwaniem. To żaden fetyszyzm, to dbanie o swoje rzeczy. Link Zgłoś
xpert Re: Etui do Ipod Video 14.02.06, 23:17 manonthemon napisał: > Ochrona przed upadkiem też się przyda. ale jak chcesz chronic przed upadkiem ipoda tym silikonowym etui nad ktorego zakpem tak sie zastanawiasz? Skoto można o to zadbać i > utrzymać ipoda w jako tkaim stanie to dlaczego by nie ? nie chodzi o posiadanie rzeczy tylko o radosc z ich uzytkowania Etui dodawane w > zestawie do video jest niewygodne bo trzeb z niego cały cza wysówać odtwarzacz > żeby czegoś poszukać w meny.dlatego potrzebuję czegoś co da mi bespośredni > dostęp do ekranu, choroni przed skutkami upadków i zabezpieczy p[rzed > porysopwaniem. To żaden fetyszyzm, to dbanie o swoje rzeczy. oczywiscie ze skorka dodana w zestawie jest nie wygodna ale zapeniam Cie ze zuzyty ipod wyglada nawet jeszcze bardziej kul! Link Zgłoś
manonthemon Re: Etui do Ipod Video 15.02.06, 10:59 > oczywiscie ze skorka dodana w zestawie jest nie wygodna ale zapeniam Cie ze > zuzyty ipod wyglada nawet jeszcze bardziej kul! No właśnie mam zużytego bo nie moge znaleźć etui i eygląda nie kul. A silikon chorni przed upadkiem bardziej niż brak silikonu. co by tu nie mówić , sprawa z osprzętem do ipodów wygląda u nas bardzo kiepsko Link Zgłoś