tajfun_88 13.02.06, 18:25 Może mi ktoś udzielić informacji jak zgrać radio z neta przez iTunes żeby później wrzucićto na iPoda ? będe wdzięczny ;). Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
tajfun_88 Re: Podcasts 14.02.06, 23:03 czyli to jest płatne ?? :/ to dlaczego na stronie apple pisze że są to darmowe audycje radiowe ?? :> chyba że źle coś robie ?? :> Link Zgłoś
zerka_w Re: Podcasts 14.02.06, 23:58 Zależy gdzie Ty widzisz te audycje radiowe wodzu:-D w Itunes można słuchać radia internetowego (darmowego) a w sklepie pobierać podcasts są to np: (darmowe) audycje radiowe Więc wszystko jest za friko oprócz muzyki i filmów Więc jakie to radio ma byc? Link Zgłoś
xpert Re: Podcasts 15.02.06, 00:02 pdcasty sa za darmo radia nie probowalem jak chcesz je przezucic na ipoda? przeciez ipod nie ma radia. mozesz przezucic tylko podcasty Link Zgłoś
zerka_w Re: Podcasts 15.02.06, 00:01 tajfun_88 napisał: > Może mi ktoś udzielić informacji jak zgrać radio z neta przez iTunes żeby > później wrzucićto na iPoda ? będe wdzięczny ;). > > Pozdrawiam Czyli to ma być radio przez itunes ?? Link Zgłoś
zerka_w Re: Podcasts 15.02.06, 00:05 Zależy gdzie Ty widzisz te audycje radiowe wodzu:-D w Itunes można słuchać radia internetowego (darmowego) a w sklepie pobierać podcasts są to np: (darmowe) audycje radiowe Więc wszystko jest za friko oprócz muzyki i filmów Link Zgłoś
tajfun_88 Re: Podcasts 16.02.06, 18:41 no chodzi mi właśnie o te darmowe audycje, ale myślałem że to jest na takiej zasadzie, że zaznacza się internetową stacje i np. od tej chwili zgrywa ci się audycja tej stacji :D widze, że jest całkiem inaczej - w kazdym razie już kapuje ;) dzieki Link Zgłoś