11.01.13, 16:26
Jak przeczytalam to nie wytrzymalam, trudno, czlowiek jest czlowiekiemsmile i Wam udostepniamsmile
www.granice.pl/recenzja,tutto-bene,6269
A poza tym robimy imprezę 23 stycznia o 19 w Muzeum Etnograficznym i zapraszamy wszystkich milosnikow kryminalow. To by bylo na tyle. Na raziesmile
Obserwuj wątek
    • siostra_pelagia Re: Tutto 11.01.13, 18:53
      Gratulacje Myszosmile Oczywiście zakupię i przeczytam.
      • zielonamysz Re: Tutto 14.01.13, 12:27
        Dziękujęsmile

A przyjdziesz? Przyjdziecie?
        Mam taki pomysl by zrobic duzy panel poswiecony literaturze kryminalnej.Tez w Konicku. Moze juz w lutym.
        Gdyby forum się skrzyknelo bylaby swietna okazja do spotkania i spotkania z Autorami .Mamy zamiar zaprosic wszystkich z branzy, nie tylko pisarzy i czytaczy, ale i wydawcow krytykow,,blogerow. Gdybyscie się przylaczyli byloby cudnie - wroclawianie maja swoj zlot, my bysmy tez tu mieli okazję, aby pogadać.
        Jestesmy zainteresowani tematami spotkan itd. Zrobimy tez spotkanie organizacyjne-pod haselkiem: Do mnie, dzieci wdowysmile
        Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
        Tu oficjalniejsze zaproszenie :

www.proszynski.pl/Spotkanie_z_Manula_Kalicka_i_Zbigniewem_Zawadzkim_-n-722-1_2-.html
        mysz
        ps Na naszym spotkaniu tez bedzie kilku.kilka Autorow Autorek m.in Joanna Jodelka, Ania Fryczkowska, Magda Zimniak - nie tylko z Warszawy. Bedzie Gdansk, Kraków, Poznan, Wrocław smile
        • nchyb Re: Tutto 14.01.13, 13:37
          Też kupię!
          Ale nie przyjdę sad
          Za daleko dla mnie, a nawet dostałam w newsletterze od Proszynskiego też info o spotkaniu, ale jak nie muszę to do Warszawy nie jadę.
          Niestety, podróż ode mnie to minimum (przy dobrych wiatrach) 7-8 godzin autem, pociągiem dużo dłużej sad

Ale myślami będę z Wami!!!
          PS
          Mysza, a która Ty jesteś część tego duetu? He he, to oczywiście żart smile
          Pozdrawiam
          • siostra_pelagia Re: Tutto 14.01.13, 21:56
            Ja mam bliżej niż Nchyb, ale sporo pracy i nie wiem, czy zdołam się wyrwać . Chociaż kto, może spróbujęsmile.

PS. Koleżance Nchyb i Zielonejmyszy przypominam o głosowaniu na najlepszy polski kryminał roku 2012-etap IIIsmile.
            • nchyb Re: Tutto 15.01.13, 10:33
              Koleżanka nchyb bije się w piersi i zaraz przeoczenie naprawi smile
              • elmar43 Re: Tutto 15.01.13, 23:16
                Chętnie przyszłabym - ale dlaczego to jest w środę? Ja w środy nie mogę sad
                A nawet godzina odpowiednia wink
    • chiara76 Re: Tutto 18.01.13, 11:53
      no, jak Waszą książkę dziś polecała przed chwilą w Jedynce Radiowej Dorota Koman, ho howink aż miło było posłuchać.
      • zielonamysz Re: Tutto 22.01.13, 20:59
        To super.
        • zielonamysz Re: Tutto 22.01.13, 21:00
          jesliby ktos z forum się pojawil to chętnie bym chwilę pogadala, bo mam jeden taki pomysl( znana z tego jestemsmile
          • zielonamysz Re: Tutto 22.01.13, 21:03
            A! Nie dam rady glosowac,malo czytalam. Odkąd prowadzę agencję to czytam mnóstwo, ale ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka