Dodaj do ulubionych

nowa Marinina?

23.05.16, 21:42
Znalazłam ebook na Publio i to od razu w przecenach:
www.publio.pl/egzekucja-w-dobrej-wierze-aleksandra-marinina,p141482.html
i tego tytułu nie kojarzę z dotychczas wydanych. A jako że dotąd zawsze papier był pierwszy, to się zastanawiam, czy to nie jakieś wznowienie czegoś starego pod nowym tytułem?
ktoś może kojarzy?
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: nowa Marinina? 24.05.16, 19:50
      Nastia na emeryturze, akcja w 2015, więc raczej nowość.
    • chiara76 Re: nowa Marinina? 02.06.16, 15:59
      w opisie, który zalinkowałaś stoi jak byk, że akcja dzieje się w roku 2015 więc nowość.
      Jestem po lekturze. Muszę powiedzieć, że trochę dziwnie mi się czytało o Nastii Kamieńskiej już na milicyjnej emeryturze (pracującej teraz u dawnego kolegi) a w książce dodatkowo wykonującej zlecenie dla firmy brata Kamieńskiej. I jakoś tak nostlagicznie. Kamieńska jako 54 latka...I z jakimiś jak na nią refleksjami , które jakoś tak mnie wręcz trochę przygnębiły.
      Chyba wolę wciąż Kamieńską po trzydziestce wink i mam nadzieję, że wydawnictwo wyda brakujące części (bo z Wikipedii wyczytałam, że coś sporo jeszcze z tej Kamieńskiej z Milicji nie zostało u nas wydane.
      • koronka2012 Re: nowa Marinina? 03.06.16, 17:23
        Chyba się skuszę w takim raziesmile

Nawiasem mówiąc - mógłby mnie ktoś oświecić co skłania wydawnictwa do rzucania się na ostatnią książkę z szeregu niewydanych? jedyne co mi przychodzi do głowy, że może poprzednie wykupiło prawa do wcześniejszych - ale w takim razie czemu ich do licha nie wydają...? cykanie po jednej na rok jest wybitnie irytujące
    • kadfael Re: nowa Marinina? 05.06.16, 15:41
      Nowe. Dzieje się współcześnie. Przeczytałam i powiem, że przyzwoite, ale nic więcej. Zdecydowanie wcześniejsze książki są lepsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka