nchyb 12.02.06, 12:02 Kto przeczytał w najnowszym Twoim Stylu ciekawy artykuł o kryminałach? M.in. o tych, co lubią pić herbatę z filiżanek, jak bohaterowie Caroline Graham. Kazisi z żoną, czytaliście już? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazisi Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 13.02.06, 10:18 Jeszcze nie, ale skoro ciekawy, to biegnę do kiosku. Odpowiedz Link
pani.kien Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 13.02.06, 10:38 a, nie... jeszcze nie widziałam ale z przyjemnością zawsze czytam wszystkie ciekawostki o kryminałach kazisowa Odpowiedz Link
nchyb Kazisi i Pani Kien 13.02.06, 12:59 To właśnie Wy powinniście nas o tym tekście zawiadomić... Odpowiedz Link
nchyb Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 07:04 > mam i ja) Mambę owocową?... Odpowiedz Link
chiara76 Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 10:27 Tym razem muzykę relaksasyjną i maseczkę) I oczywiście możliwość poczytania o dwóch osobach, które znam z forum. Odpowiedz Link
nchyb Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 10:52 muzyczkę też mam, ale jeszcze nie miałam czasu się zrelaksować. Trzebaby jakiś dobry kryminałek w garść chwycić, wtedy i maseczki do relaksu nie będą potrzebne. Byleby do końca lutego wytrzymać i Śmierć pustego człowieka Caroline G. dorwać... Odpowiedz Link
kazisi Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 11:36 to ma być muzyczka relaksacyjna?! już te żelowe okulary mi się bardziej podobają a Caroline G. już wkrótce, bardzo niedługo... Odpowiedz Link
chiara76 Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 12:42 muzyki na razie nie słuchałam, to się nie wypowiadam. Maseczka żelowa fajnie wygląda Dobra, żeby było na temat, to kiedy ta Caroline będzie już do nabycia? Hę?? Odpowiedz Link
nchyb Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 13:27 też nie słuchałam więc i ja zdania na jej temat nie mam... Maseczkę zaanektowało moje dziecię, cały czas ją chłodzi w lodówce, a potem przykłada do czółka, twierdząc, że pomaga mu na ból główki. Dziecko ma 5 lat... A co do Carolin, to w zapowiedzich widziałam na 20 lutego, czy jakoś tak, Kazisi, dobrze widziałam? Odpowiedz Link
chiara76 Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 14:12 nchyb napisała: > też nie słuchałam więc i ja zdania na jej temat nie mam... > > Maseczkę zaanektowało moje dziecię, cały czas ją chłodzi w lodówce, a potem > przykłada do czółka, twierdząc, że pomaga mu na ból główki. Dziecko ma 5 > lat... i jest kobietą oczywiście? > > A co do Carolin, to w zapowiedzich widziałam na 20 lutego, czy jakoś tak, > Kazisi, dobrze widziałam? czekamy, aż uwolni się z drukarni... Odpowiedz Link
nchyb Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 14:17 > i jest kobietą oczywiście? he, he... mężczyzna jak się patrzy, a przynajmniej z widocznych cech płciowych tak wynika Odpowiedz Link
chiara76 Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 14:35 ) No cóż, w sumie, faceci tak mają, ledwo podziębienie, a już tragedia, jakby umierali, więc z tym bólem głowy... Odpowiedz Link
chiara76 Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 15:05 kazisi napisał: > he, he, ale zabawne ;] > hehe, ale prawdziwe Odpowiedz Link
nchyb Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 14.02.06, 15:27 > hehe, ale prawdziwe He, he, właśnie też miałam dodać, że w wielu przypadkach prawdziwe Odpowiedz Link
noida Re: O kryminałach w Twoim Stylu... 23.02.06, 13:47 No, ale co sądzicie o samym artykule? Bo moim zdaniem był dość naciągany. Odpowiedz Link