leolitha 20.03.06, 13:33 Mam o nim chwiejne zdanie, z jednej strony ciekawe historie, a z drugiej troche ciężko się czyta. Niejedną książkę miejscami kartkowałam, bo mnie znudziła, ale żal zostawić, bo ciekawa byłam wyjaśnienia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab7777 Re: Arturo Perez-Reverte 21.03.06, 15:42 Zależy ,która ,mnie np.bardzo podoba się cykl o kapitanie Alatriste,świetnie odmalowane czasy króla Filipa ,intrygi ,miłostki ...może to wynika z faktu,że lubię takie książki spod znaku płaszcza i szpady,natomiast te ksiązki gdzie akcja dzieje się współcześnie dość mnie znudziły.Przez Królową Południa ,nie nmogłam przebrnąć ,Klub Dumas -też mnie raczej rozczarował,no i to wygórowane mniemanie głównego bohatera o sobie. Odpowiedz Link
annabellee1 Re: Arturo Perez-Reverte 22.03.06, 07:47 Bardzo mi sie Cmentarzysko podobało.Fechmistrz tez.Kupilam jeszcze dwie- ale nie czytalam.Jakos nie mam czasu. Odpowiedz Link
carollcat Re: Arturo Perez-Reverte 22.03.06, 12:27 Mnie najbardziej podobała się "Ostatnia bitwa templariusza". Muszę się zgodzić, ze książki tego autora wprawdzie ciekawe, ale nie czyta się ich "jednym tchem". Odpowiedz Link
carollcat Re: Arturo Perez-Reverte 22.03.06, 12:30 Było coś o tych książkach w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33434&w=29609116 Odpowiedz Link