roban123 09.06.10, 22:23 WITAM W MOIM SKLEPIE SPRZEDAJE SAME RZECZY NA WYCENĘ A KUPUJE NIE SORT WIĘC NAZBIERAŁO MI SIĘ TROCHĘ TOWARU NA WAGĘ CZY KTOŚ WIE CO Z TYM MOŻNA ZROBIĆ PROSZĘ JEŻELI MOŻNA O JAKIEŚ NAMIARY POZDRAWIAM ANIA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortox Re: CZY KTOŚ WIE 10.06.10, 11:01 załóż drugi sklep z tańszą odzieża tylko na wagę , az sie o to prosi, bo rozumiem że w tym pierwszym masz juz jakąś tam wyrobiona marke ...khemmm.....z tego niesortu co lepszego wycenionego i tamte ciuchy tam nie pasuja. Odpowiedz Link
roban123 Re: CZY KTOŚ WIE 10.06.10, 21:06 TO NIE JEST TAKA PROSTA SPRAWA U MNIE W MIEJSCOWOŚCI JEST DUŻO SKLEPÓW Z ODZIEŻĄ UŻYWANĄ I JEST NIE ZŁA KONKÓRĘCIA TO TAK ŻE SKLEP Z TAŃSZĄ ODZIEŻĄ NIE PRZEJDZIE POZDRAWIAM ANIA Odpowiedz Link
cortox Re: CZY KTOŚ WIE 11.06.10, 09:03 zaraz zaraz, chyba źle rozumujesz, ten towar który ci został z tych niesorów co to reszte sprzedajesz/sprzedałaś na wycene, jest juz praktycznie w 100% zwrócony prawda?, no bo sprzedając na wycene ciuchy z niesortu dosc szybko sie chyba zwraca całkowity koszt baga? tak przynajmniej było jak ja sie bawiłam w niesorty. Więć znajdz jakis mały tani lokal i sprzedawaj tam te ciuchy po konkurencyjnych cenach np wszystko jak leci po 5 zł. Zawsze coś zarobisz. Jak nie chcesz szukać lokalu kup kosze i wrzucaj to do kosza przed swoim sklepem i wszystko po 5 zł. Klient który kupuje u Ciebie wycene z niesortu to jest ten sam klinmet który sie moze zainteresowac jeszcze tańszymi ciuchami. Twój sklep to nie butik, chocoaz moze i starasz sie go tak kreowac. Jest jeszcze 3 sposób, są osobnicy/osobniczki którzy skupuja takie ciuchy po sklepowe, trafia to potem do bagów jako " oryginalny niesort anglia" tudzież irlandia Odpowiedz Link